Delivery ωρα 0 Βοηθεια.

newmind

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Αγορασα κιθαρα απ'το ebay (πληρωσα μεσω paypal).

Κιθαρα δεν ελαβα, στα χρονικα πλαισια του πωλητη, οποτε του ζητησα το parcel number και ιδου η εκπληξη.

Η εταιρια (ACS) διχως να με ειδοποιησει ουτε καν να μου τηλεφωνησει απο την πρωτη μερα με δηλωσε ΑΓΝΩΣΤΟ!!!

Το σπιτι μου απ'το καταστημα της ACS απεχει 30 μετρα ΑΚΡΙΒΩΣ και κατοικω εδω 11 χρονια κι ομως δεν με βρηκαν με δηλωσαν ΑΓΝΩΣΤΟ κι επεστρεψαν την κιθαρα στον πωλητη.

Τι να κανω;

ΥΓ. Εμαθα εκ των υστερων οτι το συγκεκριμενο καταστημα της εν λογω εταιριας στη Θεσσαλονικη ακολουθει περιεργη πολιτικη στο delivery.

Από που ήρθε η κιθάρα και την διαχειρίστηκε η ACS? Περίεργο...

Η κιθαρα ηρθε απο Γερμανια μεσω GLS, ο διανομεας της GLS στην Ελλαδα ειναι η ACS.

κατ αρχην λιγο πιο ακριβεις πληροφοριες θα βοηθουσαν. Η Δ/νση του παραληπτη που σημειωσαν πανω στο δεμα ηταν η σωστη?Ποτε εσταλη το δεμα και ποτε το αναζητησες?

Το καταστημα αγορας ειναι στην Ελλαδα (Θεσσαλονικη?) Επισης ετσι που τα γραφεις δεν μπορω να καταλαβω αν το δεμα εσταλη απο εξωτερικο η απο Ελλαδα, απο ιδιωτη η απο καταστημα.....

Η διευθυνση ηταν ολοσωστη.

Αναζητησα το δεμα οταν περασε το χρονικο διαστημα που μου ειχε πει ο πωλητης (Γερμανικο ebay μαγαζι ή ιδιωτης δεν ξερω).

Ο πωλητης με διαβεβειωσε οτι το ειχε στειλει. Μετα απο μερικες μερες μου ζητησε (ο πωλητης) ξανα την διεθυνση και το τηλεφωνο μου για να το δωσει στη GLS Germany (βλεπεις η εδω ACS με κηρυξε αγνωστο Χ) ξαναδωσα λοιπον τα πληρη στοιχεια.

Πριν τελειωσουν ολα αυτα που προανεφερα η ACS ειχε ηδη βαλει την κιθαρα στο δρομο της επιστροφης.

Κατ' αρχην μου ειπαν (ACS) οτι η κιθαρα ηταν στις αποθηκες καπου στα περιχωρα της Θεσ/νικης κι οτι θα μου την παρεδιδαν. Την αλλη μερα μου ειπαν οτι ηδη παραδοθηκε πισω στην GLS αλλα παλι να μην ανισυχω γιατι θα κανονιζαν να επιστραφη.

Τελικα επιστραφηκε στον πωλητη.

Έλεος! Βασικά ρώτα τους τι μπορούν να κάνουν ΟΙ ΙΔΙΟΙ με τη γερμανική εταιρία, ώστε εσύ και ο πωλητής να μη μπλεχτείτε. Μη χάσετε χρόνο, ούτε και χρήμα.....!

Mενελαε, η ACS λεει να πιεσω τον Γερμανο να πιεσει την GLS για να ξαναστειλει χωρις εξοδα αποστολης το δεμα ,κι ολα αυτα για την δικη τους ............α!!!!!

Φίλε μου, έτσι όπως τα λες, είναι αποκλειστικά ευθύνη της ACS. Να βγάλουν άκρη. Είχα κι εγώ παλιά προβλήματα με αυτούς. Μην τους αφήσεις σε χλωρό κλαρί.

Συγνώμη κιόλας, αλλά ψάχνουνε για μα..κες; Δηλαδή θα μπείτε σε τρέξιμο δυο άνθρωποι που δε φταίτε σε τίποτα, και θα πάει ο άλλος ο άνθρωπος να πει στη γερμανική εταιρία, "ΣΤΕΙΛ'ΤΟ ΠΙΣΩ ΤΣΑΜΠΑ" και αυτοί θα είναι άνετοι;;; Δεν τους είπες καμιά παναγία;; Κοίτα, προφανώς αν δε γίνεται αλλιώς.... αλλά προσωπικά ΧΑΛΑΡΑ θα τους τα έψελνα άσχημα απαιτώντας να κανονίσουν ΑΜΕΣΑ να διορθώσουν την ηλιθιότητα που κάνανε, και θα επέμενα κιόλας!!! Πες τους "εσείς κάνατε λάθος, κανονίστε να έχω την κιθάρα πίσω και γρήγορα". Εγώ αυτό θα έκανα, και ντάξει, άμα σε γράψουνε στεγνά, κάνε αυτό που θα σου πούνε. Πίεσέ τους και λίγο όμως. Δηλαδή όχι "λίγο". ΠΟΛΥ!!! Και πες μας τι έγινε τελικά! Καλό κουράγιο! ;)

Στην οικοδομή σου το όνομα σου δεν υπάρχει κάτω? Δεν άφησαν κανένα ειδοποιητήριο?

Oχι δεν αφησαν τιποτα απολυτως, μα εδω δεχονται οτι αυτοι φταινε αλλα θελουν να λυσει το προβλημα αλλος.

Καλά αφού το παραδέχτηκαν κιόλας, τράβα και απείλησέ τους με μήνυση. Και αν δεις ότι τσινάνε ζήτα τα στοιχεία του υπευθύνου και πες ότι τα θες για στείλε κανά υπόμνημα στα κεντρικά τους (Αθήνα είναι; ), αναφορά στους Γερμανούς που συνεργάζονται και για μια καταγγελιούλα στο ινκα. Ε αν δε σου πούνε να μην ανησυχείς και ότι θα διορθωθεί το πρόβλημα, να μη με λένε μπούκα!!! Θα τσακιστούν και θα λυθεί το πρόβλημα.  ;)

Ακραίο, αλλά πιάνει.

Να φανταστείς σε μένα που άλλαξα την σύνδεση του νετ και περίμενα το κουριερ (όχι από ACS όμως) να μου φέρει τον εξοπλισμό την επομένη που επικοινωνήσαμε και έκανα μια βδομάδα, επέμεναν ότι τον στείλανε, ότι είμαι ελέφαντας και άλλα τέτοια, μέχρι που έπεσε το παραμύθι και ω του θαύματος, ο εξοπλισμός ήταν ακόμη στις αποθήκες. Έπρεπε να έβλεπες φάτσες μετά από αυτό!!!!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μιλησα με Αθηνα, κουκουλωματα, μου ειπαν να αρνηθω οτι εστειλα το τηλ μου στον πωλητη, για να φορτωθει ευθυνες η GLS. Οταν αυτοι τα κανουν σκ.... γιατι πρεπει αλλοι να καθαριζουν;

Ο πωλητης (Γερμανος 100% positive, 6500 πωλησεις) δηλωσε οτι αυτο ηταν το  πρωτο του delivery στην Ελλαδα,

και μετα απο αυτη την εμπειρια δεν θα ξαναστειλει.

Μετα απο τοσα ταξιδια η κιθαρα θα ειναι αλωβητη.

Μωρέ αλώβητη θα είναι αν έχει πακεταριστεί σωστά.

Πάντως τράβα και απείλησέ τους με καμιά καταγγελία. Στην Αθήνα δεν έπρεπε να μιλήσεις με υπάλληλο, αλλά κατευθείαν σε διευθυντή, αλλιώς τα ίδια θα σου πουν. Κυνήγα το πάντως

Φιλοι μου ο πωλητης (ΓΕΡΜΑΝΟΣ) μου εστειλε αμεσως πισω τα χρηματα μου και μου ζητησε πολλες φορες συγγνωνη, λες και εφταιγε αυτος. Τι να πουμε για οποιουσδηποτε "δικους" μας; Το λιγοτερο που μπορουμε να πουμε οτι αυτοι δεν μας αφηνουν να γινουμε ευρωπαιοι.

Φυσικα ο πωλητης δεν πληρωσε τα μεταφορικα αλλα η κυρια ACS θα τα δωσει και θα πει κι ενα τραγουδι.

Κρίμα που δεν έγινε η δουλειά σου όμως.Μακάρι να γίνει η δουλειά σου και άλλη φορά να ενοχλείς συχνά το κάθε τι έχει σχέση με έλληνα γιατί όπως προείπες απέχουμε απο την ευρώπη σε πολλά πράματα.

Ευτυχως φιλε Trigga που ειχα αγορασει buy it now, φανταζεσαι να ειχα 'κτυπησει' στην δημοπρασια καποια καταπληκτικη ευκαιρια; Ισως να ειχα τρελλαθει.

Εν κατακλειδι ενας ακομα πωλητής του ebay δηλωσε οτι δεν θα ξαναστειλει δεμα στην χωρα μας. Ισως πεισει να κανουν το ιδιο και εναν ή αλλους δυο πωλητες, δεν ειναι αδικο για μας;

ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα