dean washburn η squier για αρχη και συνεχεια

blink182

Νέο μέλος
Πόντοι
1
θελο να παρω κιθαρα αλλα οχι να ασχολιθω αποκλειστικα γιατι παιζω μπασο.για αθτο θελω μια απο τις φτηνες οπως σας ειπα παραπανω...(160-180 ευρο) τι λετε και τι ενυσχηχτη λετε(την θελο για προβες και οτι κατσει οχι μονο για μελετη...) ευχαριστω :wink:

please απαντηστε γιατι το πσιλο βιαζομαι,οτι σκεφτειτε ,ακομα και αλλες προτασεις ειναι δεκτες :idea: .....

παρε μια squier fat-strat ειναι οτι πιο καλο! :wink:

Νομίζω πως αφού έχεις σχέση με το άθλημα, θα μπορούσες να πας σε κάποιο μαγαζί να δοκιμάσεις και να δεις τι σου ταιριάζει... Προτείνω κάτι σε squier, affinity strat μάλλον.. Από ενισχυτές δεν ξέρω δέν μπορώ να σε βοηθήσω...

την κιθαρα την θελω πιο πολυ για punk καταστασεις αλλα και λιγο ρυθμικα rock γενικοτερα

ευχαριστω παντως παιδια ...

...και κατι ακομα μηπως μπορειτε να μου πειτε που μπορω να δοκιμασω squier..???? :?:

Eπειδή εγώ με drums ασχολούμαι περισσότερο (αν και έχω κι εγώ λίγο από κιθαροτρέλα), squier θυμάμαι να φέρνει ένα μαγαζί στη Γλυφάδα... Είναι πολύ καλό παληκάρι αυτός που το έχει και πολύ βοηθητικός... Αν είσαι εδώ κοντά στα νπ στείλε ένα πμ να σου πω.. Από κει έχω πάρει εγώ μια ακουστική fender ενώ μια ηλεκτρική που γρατζουνάω που κ που είναι μια squier που μου δωσε ο αδερφός μου(άσχετο)..

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back