ΒΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ!!!!!!!!!!
εχουμε γεμισει "εντεχνους" και ροκαδες εδω μεσα!!!!!!!!!!!!!!!
Αν και Πιστευω βεβαια οτι πολλοι ειναι οι κρυφοι!!!!!
λοιπον, εχουμε και λεμε:!
Ανα μαρκα, εχω καποιους ψυχαναγκασμους κι εγω σαν καλητεχνης!!!!!!!!!!
YAMAHA PSRS! τα ξερω απ'εξω κι ανακατοτα, εκπληκτικος ηχος, τα πρωτα μου keyboards ηταν & ειναι (το ενα πλεων εχω) Psrs, οποτε, εχω γνωση. Εκτος ολων των αλλων, ειχαν, (τα καινουρια/τελευταια που εχει βγαλει δεν τα εχω παιξει αλλα, πιστευω οτι και αυτα θα) εχουν τελειο πληκτρολογιο/μηχανισμο & πληθωρα ηχων φυσικα!
Korg Pa's! to 50 μου αρεσε. Ηταν να το παρω καποια στιγμη προ αμνημονευτων, αλλα τελικα "εμπλεξα" με τα workstations και δεν...
Το Triton, δεν το εχω παιξει, αλλα τα βιντεακια που εχω δει,,, ειναι πραγματικα απειρα!
Δε ξερω αν μετραει οτι εχω τους ηχους του σε .αρχεια...! (τα πρισετ)!
το Korg το οριενταλ δεν το εχω παιξει ουτε, φανταζομαι δεν θα εχει μεγαλη αποσταση απο τα PA.
Roland , ουτε νοτα! Απλα δεν ετυχε! αν δεν υπηρχαν τοσοι να μιλανε γι'αυτα, (χιουμοριστικα το λεω μη παρεξηγηθουν οι φανσ, αλλα εχει μια πραγματικοτητα), θα πιστευα οτι... Δεν υπαρχει η μαρκα!!!!! εχω παιξει μεχρι και σε Nord να φανταστεις!!!
ή τα εχουν λιγοι, ή κανω παρεα με λαθους ανθρωπους!!!!!!!!!!
M-audio θα ειναι η τελευταια μαρκα που θα'θελα να (ξανα)παιξω!
Εναν midi controller ειχα, υπηρχαν ωρες που ηθελα να το σπασω πραγματικα. Ισως η χειροτερη αισθηση στα πληκτρα σε πληκτρο που εχω παιξει ποτε. Το'δωσα και αμεσως μετα εκανα παρτυ!!!!!
και λαστ, μπατ νοτ... Λισσστ,
για το Gen pk No comment γιατι δεν εχω γνωμη!
κλεινοντας, και παλι Τσιτσοπουλος.
Σε ενα τραγουδι που εχει διασκευασει, που ειναι γνωστο παγκοσμιως, ολοι το τραγουδανε, σε καθε υπηρο, καθε μερα.
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;;;;