- Πόντοι
- 1
Συμφωνώ...Επίσης είναι 20-30% πιο δυνατά από όσο θα έπρεπε να είναι στη μίξη...kultura είπε:ο ήχος του είναι ψιλομάπα
Δε θα το έλεγα...διαλέγει ξενέρωτα κομμάτια να παίξει... :![]()
Αν και ...Gilmour-ικός, καθόλου...kultura είπε:Δηλαδή εσένα δεν σ' αρέσει ο ήχος αυτός;
Ρε παιδια ενα οφτοπικ. Ο Bryan Ferry δεν ειναι ισως ο μεγαλυτερος ΧΛΕΧΛΕΣ που εχει περασει απο την διαγαλαξιακη κοινοτητα???? Πω πω λιγδα ρε παιδακι μου, τον βλεπω και θελω να κανω μπανιο απο τις λιγδεςelavd είπε:Αν και ...Gilmour-ικός, καθόλου...
Προτιμώ (για την ακρίβεια ΛΑΤΡΕΥΩ) το διακριτικό παίξιμο της κιθάρας σε αυτή την εκτέλεση...
http://www.youtube.com/watch?v=_epCYlzTqOA
Νομίζω ότι (εξ)υπηρετεί καλύτερα το κομμάτι.
Ναι αλλά με μια χροιά φωνής ΝΑ!playloud είπε:Ο Bryan Ferry δεν ειναι ισως ο μεγαλυτερος ΧΛΕΧΛΕΣ που εχει περασει απο την διαγαλαξιακη κοινοτητα????
Δεδομένου ότι το video είναι 20ετίας (και βάλε?) μπορείτε να παρηγορηθείτε αναλογιζόμενοι πως είναι το πιο πιθανό να είναι ΣΗΜΕΡΑ η εν λόγω κυρία.playloud είπε:.... Αντιθετα με την Πάολα Βγαλτάολα![]()
Σαν τα κρυα τα νερα λεμεεεεεεε (ζητω ο μπογιας). Οτι κακα σχολια για σκυλαδικα και λαικα εχω γραψει στο παρελθον, ειναι παρελθοοοοοονelavd είπε: