- Πόντοι
- 36
φανταστικο,μπραβο φιλαρακι,οπωσδηποτε θα φτιαξω και εγω 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καλα το κουτακι του old holborn γ...ει.... Εχω κι εγω ενα, καλη ιδεα!!!kabamaru-x- είπε:μολις τελειωσα κ εγω το δικο μου ευχαριστω τον φιλο mc04043 για τις οδηγιες κ τον tele για τα υλικα που χρειαστηκαν![]()
kabamaru-x- είπε:ευχαριστω φιλε.κ εχω ενα ακομα κ δεν ξερω τι να το κανω![]()
Μετα απο ψαξιμο στο νετ!Αυτη την εκδοση θα την φτιαξω κι εγω......makispoll είπε:ευχαριστω φιλε.κ εχω ενα ακομα κ δεν ξερω τι να το κανω![]()
Να λοιπον τι θα το κανεις: μια βελτιωμενη εκδοση του true bypass box με LED.
3PDT (για να μπορείς να βάλεις και led) footswitch πουλάει ένα μαγαζί στη θεμιστοκλέους κοντά στην πλατεία εξαρχείων.. ενα μαγαζί με κιθάρες που έχει heritage και suhr στη βιτρινα... δε θυμάμαι πως λέγεται αλλά σίγουρα θα το ξέρεις ;Dchrisgtr είπε:ρε παιδια δεν μπορω να βρω διακοπτη στην αθηνα πουθενα.κλαπσ. εχει βρει κανενας? :'(
εδω δν μπορω να βρω ουτε με 6. το νοιζ od οταν το εφτιαξα του εβαλα ενα που βρηκα σε ενα ηλεκτρολογιο στα εξαρχεια το πηρα 7 ευρο, με εκλεψε το ξερω και ηταν και παρα παρα πολυ μικρο. ηταν το μισο σε παχος και λιγοτερο απο τα συνηθισμενα.mc04043 είπε:3PDT (για να μπορείς να βάλεις και led) footswitch πουλάει ένα μαγαζί στη θεμιστοκλέους κοντά στην πλατεία εξαρχείων.. ενα μαγαζί με κιθάρες που έχει heritage και suhr στη βιτρινα... δε θυμάμαι πως λέγεται αλλά σίγουρα θα το ξέρεις ;Dρε παιδια δεν μπορω να βρω διακοπτη στην αθηνα πουθενα.κλαπσ. εχει βρει κανενας? :'(
υποθέτω θα πουλάει και DPDT footswitch..
απλά να ξέρεις το 3PDT (9 ποδαράκια) ανεβάζει πολύ το κόστος![]()
πολύ καλή δουλεια warlock! μπράβο!warlock9_0 είπε:επιτέλους βρήκα διακόπτη και το τελείωσα
εγώ αγόρασα DPDT (6 ποδαράκια) απο τον Δήμου στην Μπενάκη.. είναι αυτό που φαίνεται στις φοτο απο το δικο μου box.εδω δν μπορω να βρω ουτε με 6. το νοιζ od οταν το εφτιαξα του εβαλα ενα που βρηκα σε ενα ηλεκτρολογιο στα εξαρχεια το πηρα 7 ευρο, με εκλεψε το ξερω και ηταν και παρα παρα πολυ μικρο. ηταν το μισο σε παχος και λιγοτερο απο τα συνηθισμενα.