Μπορείς να χρησιμοποιήσεις velcro.warlock9_0 είπε:το μόνο που μένει είναι να βρω πως στο d!@0lο θα στερεώσω τη μπαταρία και θα το κάνω πιο στιβαρό γιατί άμα το πατήσω με το πόδι... :![]()
νομίζω πως είναι καλή τιμή για 3PDT footswitchwarlock9_0 είπε:το μαγαζί που λές είναι το guitar store και δεν είναι ακριβώς στη θεμιστοκλέους νομίζω λέγεται στουρνάρη
από εκεί πήρα τον 3pdt 10Εεχε χάρη που δεν τον έβρισκα αλλού
χαχα σωστό! να μην είχαν και τα μαυρα πλαίσια...toneless είπε:Μπαφιάσαμε, συνέχεια με τα τσιγαρόκουτα. ;D
αυτο που εχω σχεδιασει θελει 3 επαφες για το σημα και αλλες 3 για τον ελεγχο οποτε μαλλον θα πρεπει να παρω μεγαλητερο.Αν θελει κανεις να του δωσω το σχεδιο ας μου πει.Παντως τα ρελε που φανταζομαι ειναι σαν αυτα που χρησιμοποιουν για χειρισμο απο αποσταση.Αυτα ξερω σιγουρα οτι φτανουν μεχρι 5 διακοπτες.Αν υπαρχει με 6 διακοπτες τοτε θα εχω αυτο που θελω.St4rg4z3r είπε:Εγώ χρησιμοποιώ ρελέ με 6 pins (DPDT) + 2 για on/off, τα οποία τα βρίσκεις εύκολα. Όσο για τα Αμπέρ μη σε νοιάζει, τα φορτία ειναι πολύ μικρα, δεν θα έχεις πρόβλημα. Αρκεί βέβαια και η τάση που στέλνεις στα ρελε για να ανοιγοκλείσουν να μην είναι πολύ πάνω από όσο χρειάζεται (Με 9v πάντως σε 6βολτα ρελέ δεν είχα πρόβλημα). Καλή τύχη στο εγχείρημα κι οταν το τελειώσεις postαρε καμια φωτο!
Ά, και η τιμή τους αν θυμάμαι καλά είναι κάτω απο ευρω...