- Πόντοι
- 198
Και βεβαια , απλά έως τις 30 Ιουνίου ειναι πολύ νωρις για δεσμεύσεις ;DE.G. είπε:χαχα! πουλμανακι ;D . Νασο εσυ θα ερθεις στην εκθεση? δεν ειδα να δηλωνεις συμμετοχη
Και βεβαια , απλά έως τις 30 Ιουνίου ειναι πολύ νωρις για δεσμεύσεις ;DE.G. είπε:χαχα! πουλμανακι ;D . Νασο εσυ θα ερθεις στην εκθεση? δεν ειδα να δηλωνεις συμμετοχη
i want to !!! στειλε μου το λινκnasokosm είπε:Και βεβαια , απλά έως τις 30 Ιουνίου ειναι πολύ νωρις για δεσμεύσεις ;D
λεμε να κανουμε κατι σαν εκθεση οι ερασιτεχνες οργανοποιοι απο το φορουμ η πυλη των ελληνων οργανοποιων. οταν κλεισει το μερος θα σε ειδοποιησω.i want to !!! στειλε μου το λινκ
να ειδοποιήσετε κ έμενα έφτιαξα ένα ενισχυτή λαμπάτο να κάνουμε έκθεση με όλα τ custom !!!!!! και σκέφτομαι να αρχίσω κ εγώ τ κατασκευές κάποια εργαλεία θέλω να πάρω και αρχίζω μιας κ έχω πολύ ελεύθερο χρόνο και χώροE.G. είπε:λεμε να κανουμε κατι σαν εκθεση οι ερασιτεχνες οργανοποιοι απο το φορουμ η πυλη των ελληνων οργανοποιων. οταν κλεισει το μερος θα σε ειδοποιησω.
του ρουτερ το ειχα, ειναι φοβερο εργαλειο και πλεον το δουλευω και με ελευθερο χερι 8)
στο φλάς της κάμερα αναφέρεται μάλλον.E.G. είπε:στην πρωτη φωτο βλεπεις το πανακι που εχω φτιαξει για να περασω το βερνικι. με αυτο τριβεις το σωμα (μπαλα). χρηστο που ειναι η ατελεια? σε ποιο σημειο?
Gooood!!!E.G. είπε:ετσι, ετσι. σε ενα εργαστηριο πρεπει να υπαρχει και η απαραιτητη μουσικη ;D . το sealer ειναι νιτρου και το περναω με πινελο. μπορεις και με πιστολι αλλα βαριεμε το καθαρισμα μετα
Έκανε ο ντι τζέις την αλλαγήmessalion είπε:2,35 του βιντεο
εισαι τρελος ρε ? λες αμα ηταν η janis να ρωτουσα ? το πετυχες ομως το πρωτο ηταν αυτο που εψαχνα thnx ;DLK είπε:Κάτσε ρε γιατί στο
Έκανε ο ντι τζέις την αλλαγή
Από το Adele - Set Fire to the Rain πήγε στο Peace of my heart- Janis Joplin ;D ;D