- Πόντοι
- 2,148
Μεχρι τελος Μαρτιου στο Νακα.
Αν δεν ψωνισετε και τωρα....
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το μεγκαντραηβ ερχοταν δωρο μ'εναν 4καναλο εγγραφεα φοστεξ με κασσετουλα , και το πλεηστεσιο το ενα με το ωντασιτη. Τα εχεις μπερδεψει. Επισης ολα ερχονται δωρο με 3 πιτογυρα. Σιγα μη βρουμε λεφτουδια για αγορα μουσικου κατι κ να μην το γιορτασουμε με πιτογυρα. Κ κοκακολα παιδια. Παντα κοκακολαΝα θυμίσω εδώ ότι αν έχετε κανα παρατημένο LE/AI που σας το δώσαν δώρο με κανα subbuteo ή κανα sega mega drive, το κόστος αναβάθμισης από 12 LE/AI σε elements είναι μόνον 30 ευρούλια. Μην κεράσετε άλλους 2 από 2 πιτόγυρα, πάρτε ένα elements.
Οχι ακριβως. Παει με ολα σε πισι.πάει με όλα
αφού
Ντιμ πες μου πως αυτο πηγαινε σχολιο στο βιντεο για το διαγωνισμο κιθαρας πληζ ?πάντως πλάκα κάνω
κιθαρούκλα
και ηχούκλα
και παιξιματούκλα
ναι, αλλά δεν σε πιάνωΝτιμ πες μου πως αυτο πηγαινε σχολιο στο βιντεο για το διαγωνισμο κιθαρας πληζ ?
Αν ναι εχεις βαλθει να ξεκινησεις τρεντ!
Ρε Πιλάρα ντάξει, 30 ευρώ αναβάθμιση είναι ναουμ, αμα βγάλεις ολη την παρέα να την κεράσεις μετά πιτόγυρα, πάει το 50 ρικο. Καλύτερα να βγάλεις την παρέα για φαΐ και με τα ρέστα να πάρεις ένα πλαγκιν.Σιγα μη βρουμε λεφτουδια για αγορα μουσικου κατι κ να μην το γιορτασουμε με πιτογυρα.
Εγώ έχω πάρει πολλά και δεν μου δώσανε ουτε πατάτα τηγανητή. Los tacaños.?Επισης ολα ερχονται δωρο με 3 πιτογυρα.
Το εκανες κ με τον σολντανο, κ τωρα κ αναρωτιεμαι αν ισχυει το συμπτωση επαναλαμβανομενη παυει να ειναι συμπτωση.
Μηπως το κανεις επιτηδες?
Τι μας κρυβουν?
Μηπως ειναι καπιο κολπο mind programming να αρχισουμε να απανταμε ολοι σε αλλο θεμα?
Κ αν το κανουμε?
Θα εχεις ποσοστα?
Απο το Νακα μηπως?
Σε εκπτωση στο κιουμπεης? Λεω εγω τωρα
(ενταξει παιδια το παρακανα φευγω)
σας τεστάρω απλώςΕμένα μου αρέσει! Απλά, ειναι για γνώστες τα ποστ. Πρέπει ο αναγνώστης να έχει σφαιρική μορφωση στο φόρουμ για να καταλάβει.
τώρα ξέρετε γιατί σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν
Όλα δεκτά, μόνο μην αρχίσετε με τις συντάξεις λέμε.
Απόψε γράφουμε διαγώνισμαΕμένα μου αρέσει! Απλά, ειναι για γνώστες τα ποστ. Πρέπει ο αναγνώστης να έχει σφαιρική μορφωση στο φόρουμ για να καταλάβει.
Η τελευταία ερώτηση είναι σος. Την έβαλα να γράψει κ ο φιουζιος τίποτα
Γράψε ο,τι σε φωτίσει τότε. Δεν είμεθα αυστηροί . Απλά να ξέρεις πως ο καλύτερος βαθμός έχει δώρο ένα κιουμπεης ελεμεντζ.Εγώ δεν θέλω σος.
Σκέτη μαγιονέζα είναι, παχαίνει.
κιουμπεη τς ελεμεντεζ.