Cos_dr - The Requiem

gregg είπε:
Κωστα, ωραιο! Συμφωνω με το σχολιο του Γιαννη για το reverb!
thank you gregg!!!

Πολύ ωραίο, λίγο προσοχή σε λεπτομέρειες που αναφέρθηκαν από άλλους και θα ήταν τέλειο.

Μπράβο Cos_τα.

fusiongtr είπε:
Πολύ ωραίο, λίγο προσοχή σε λεπτομέρειες που αναφέρθηκαν από άλλους και θα ήταν τέλειο.

Μπράβο Cos_τα.
thank you.

θα δοκιμασω με λιγο reverb. Δεν νομιζω να κανω κατι παραπανω.

Δεν θα ασχοληθω και πολυ, βαρεθηκα. χαχαχα

foxxx είπε:
Μπράβο σύντροφε πολύ καλή προσπάθεια πιάσε την absolut να κάνουμε έναν ασπασμό  ;)
Παρεμπιμτοντως, η absolute είναι Σουηδική, μαγκες

Παρεμπιπτόντως, η καλύτερη βότκα ΕΙΝΑΙ η μαύρη Σμυρνοφ (αγγλική)

Παρεμπιπτόντως, εισαι ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ Κώστα (ωραια το requiem και το summer breeze). Mπράβο!!

ΥΣ. Μου λείπουν τα ποστ σου στην εσπρέσο, το ομολογώ... αλλα, u can't always have what u want...

Dinosp είπε:
Παρεμπιμτοντως, η absolute είναι Σουηδική, μαγκες

Παρεμπιπτόντως, η καλύτερη βότκα ΕΙΝΑΙ η μαύρη Σμυρνοφ (αγγλική)
Παρεπιπτόντως η καλύτερη βότκα είναι η πράσινη, η μοσκόσκαγια λαίμαι, αλλά είσαι πελάτης και σε αφήνω να πλερώνεις λαίμαι

Μια προχειρη επεμβαση (γιατι δεν εχω χρονο για κατι καλυτερο).

https://soundcloud.com/cos_dr/requiem-reverb1

Οποιος κανει τον κοπο απο τους μεχρι τωρα παρατηρήσαντες και οχι μονο ακροατές να πει τη γνωμη του η οτι αλλο θελει, να με βρισει και να με προπηλακισει ακομα αν θελει, χαχαχ.

Θα το εκτιμήσω δεόντως!

Dinosp είπε:
Παρεμπιπτόντως, εισαι ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ Κώστα (ωραια το requiem και το summer breeze). Mπράβο!!
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Dino μου!

Καλύτερο.

Τώρα θέλεις δουλειά στο equalization. Και το reverb δεν είναι το σωστό αλλά σίγουρα αλλάζει την ατμόσφαιρα προς το θετικότερο.

Τώρα συνειδητοποίησα ότι η καμπανιά και το "κανονάκι" ( ;;; ) με χαλάει.

Το κομμάτι είναι πολύ καλό, σαν σύνθεση πάει κατευθείαν σε κάποια ταινία για soundtrack αρκεί βέβαια να περάσει από μίξερ ;D. Όντως με το reverb ακούγεται καλύτερα. Ποιό plugin είναι αυτό με τα φωνητικά και πώς λειτουργεί; Γράφεις κάποιες λέξεις και οι φωνές τραγουδάνε τις λέξεις ή υπάρχουν preset λέξεων που τραγουδάνε;

Dinosp είπε:
εισαι ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ Κώστα
Θα συμφωνησω με τον Ντινο.

Στα του ηχου,ειναι νομιζω αρκετα καλυτερο τωρα σε σχεση μ'αυτο που ακουσα το πρωι(οι φωνες μου φαινονται καπως "σκληρες").

Για τα υπολοιπα δεν εκφερω γνωμη διοτι ως αξεστος δεν το κατεχω. ;D

RayDTutto είπε:
Καλύτερο.

Τώρα θέλεις δουλειά στο equalization. Και το reverb δεν είναι το σωστό αλλά σίγουρα αλλάζει την ατμόσφαιρα προς το θετικότερο.

Τώρα συνειδητοποίησα ότι η καμπανιά και το "κανονάκι" ( ;;; ) με χαλάει.
και εμενα μου φαινεται βελτιωμενο. Θα κινηθώ αναλογα.

Ποιό plugin είναι αυτό με τα φωνητικά και πώς λειτουργεί; Γράφεις κάποιες λέξεις και οι φωνές τραγουδάνε τις λέξεις ή υπάρχουν preset λέξεων που τραγουδάνε;
Το ανεφερα στο πρωτο ποστ. Ειναι βιβλιοθηκη του KONTAKT,

το Soundiron Mars symphonic mens choir. Μπορεις με google search να μπεις στο site να διαβασεις σχετικα και να δεις στο youtube κανα tutorial για το πως λειτουργει.

thank you axtarma!!!

@gvour, mustafank

Ευχαριστώ!!

Τι συμπτωση... Ουτε εγω το κατεχω το ειδος λολ

H τελευταια μου παραγωγική προσπάθεια και οτι καλυτερο μπορω να κανω για το κομματι. 

Δεν συνεχιζω να ασχολουμαι με το παραγωγικο θεμα γιατι θα με πιασει καμμια ψύχωση. Δεν μπορω να το ακουω αλλο. Το σιχάθηκα.

https://soundcloud.com/cos_dr/the-requiem-final-v-30

The End.

Κώστα νομίζω ότι το απογείωσες τώρα! 8)

Πείραξες κάτι στις φωνές γιατί μου ακούγονται πιο αληθοφανείς από τα προηγούμενα mix.

geodimitri είπε:
Κώστα νομίζω ότι το απογείωσες τώρα! 8)

Πείραξες κάτι στις φωνές γιατί μου ακούγονται πιο αληθοφανείς από τα προηγούμενα mix.
Οχι, εντασεις και λιγες διορθωσεις στα πριμα σε καποια καναλια.

Δεν μπορω αλλο φιλε, θα κανω εμετο. χαχαχα

Οτι χρειαζεται ακομα να γινει ξεπερναει τις δυνατοτητές μου ιμο.

Η τεταρτη εκδοση με προσπαθεια βελτιωσης σε δυναμικες, ισοσταθμιση, προσθεση βαθους σε καποια στοιχεια κλπ κλπ

(Χρησιμοποιησα και τα νεα μου monitor τα jbl 305 για να τα συνηθισω στο αυτι μιας και θα συμβιωνω μαζι τους απο εδω και μπρος για αρκετο καιρο).

https://soundcloud.com/cos_dr/the-requiem-v4

Οποιος θελει να πει οτιδηποτε, ευπροσδεκτη καθε παρατηρηση για τη νεα μιξη

Κώστα να πω την αλήθεια δεν θυμάμαι τα προηγούμενα πάντως αυτό που άκουσα μου άρεσε πάρα πολύ!

Μπράβο και πάλι! :)

Μια ακόμα προσπάθεια βελτίωσης της τελικής μίξης/μείξης σε αυτό το........... wannabe κλασσικό μουσικό αριστούργημα χαχαχαχαχα

https://soundcloud.com/cos_dr/requiem-v5

Οποιος δεν βαριεται να ακουσει να πει πως του φαινεται και ισως να προτείνει κάτι............ καλό θα κάμει :-)

geodimitri είπε:
Εγώ μόνο να πω ότι μου άρεσε θέλω... :)
Ο ήχος σου άρεσε? Ακούγεται καλά?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back