- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,843
thank you gregg!!!gregg είπε:Κωστα, ωραιο! Συμφωνω με το σχολιο του Γιαννη για το reverb!
thank you gregg!!!gregg είπε:Κωστα, ωραιο! Συμφωνω με το σχολιο του Γιαννη για το reverb!
thank you.fusiongtr είπε:Πολύ ωραίο, λίγο προσοχή σε λεπτομέρειες που αναφέρθηκαν από άλλους και θα ήταν τέλειο.
Μπράβο Cos_τα.
Παρεμπιμτοντως, η absolute είναι Σουηδική, μαγκεςfoxxx είπε:Μπράβο σύντροφε πολύ καλή προσπάθεια πιάσε την absolut να κάνουμε έναν ασπασμό![]()
Παρεπιπτόντως η καλύτερη βότκα είναι η πράσινη, η μοσκόσκαγια λαίμαι, αλλά είσαι πελάτης και σε αφήνω να πλερώνεις λαίμαιDinosp είπε:Παρεμπιμτοντως, η absolute είναι Σουηδική, μαγκες
Παρεμπιπτόντως, η καλύτερη βότκα ΕΙΝΑΙ η μαύρη Σμυρνοφ (αγγλική)
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Dino μου!Dinosp είπε:Παρεμπιπτόντως, εισαι ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ Κώστα (ωραια το requiem και το summer breeze). Mπράβο!!
Θα συμφωνησω με τον Ντινο.Dinosp είπε:εισαι ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ Κώστα
και εμενα μου φαινεται βελτιωμενο. Θα κινηθώ αναλογα.RayDTutto είπε:Καλύτερο.
Τώρα θέλεις δουλειά στο equalization. Και το reverb δεν είναι το σωστό αλλά σίγουρα αλλάζει την ατμόσφαιρα προς το θετικότερο.
Τώρα συνειδητοποίησα ότι η καμπανιά και το "κανονάκι" ( ;;; ) με χαλάει.
Το ανεφερα στο πρωτο ποστ. Ειναι βιβλιοθηκη του KONTAKT,Ποιό plugin είναι αυτό με τα φωνητικά και πώς λειτουργεί; Γράφεις κάποιες λέξεις και οι φωνές τραγουδάνε τις λέξεις ή υπάρχουν preset λέξεων που τραγουδάνε;
Οχι, εντασεις και λιγες διορθωσεις στα πριμα σε καποια καναλια.geodimitri είπε:Κώστα νομίζω ότι το απογείωσες τώρα! 8)
Πείραξες κάτι στις φωνές γιατί μου ακούγονται πιο αληθοφανείς από τα προηγούμενα mix.
Ο ήχος σου άρεσε? Ακούγεται καλά?geodimitri είπε:Εγώ μόνο να πω ότι μου άρεσε θέλω...![]()