- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,603
να την κρατήσω. Καλή είναι.dimsonic είπε:η άλλη η γκόμενα που τραγουδάει στην αρχή είναι ΟΚ
ΑΥΤΗΝ να κρατήσεις...![]()
Απλά δεν μπορώ να την π$@$@ξω.
να την κρατήσω. Καλή είναι.dimsonic είπε:η άλλη η γκόμενα που τραγουδάει στην αρχή είναι ΟΚ
ΑΥΤΗΝ να κρατήσεις...![]()
πρόσεξε μη σου κάνει καμιά μήνυση για παρενόχληση.... >cos_dr είπε:να την κρατήσω. Καλή είναι.
σε λίγα χρόνια θα σαμπλάρεις όποια θέλεις, θα την τυπώνεις και θα την π$@δάς με app από τα google glasses.fusiongtr είπε:Σίγουρο αυτό? ;D ;D ;D ;D ;D
Πού θα με δικάσουν?dimsonic είπε:πρόσεξε μη σου κάνει καμιά μήνυση για παρενόχληση.... >![]()
.... και θα βγαίνεις μετά για καφέ, και θα λες στους κολλητούς σου "πω ρε π%**τη μου, σάμπλαρα μια γκόμενα σήμερα άλλο πράμα", για να σε ρωτάνε μετά από που να την κατεβάσουν κι αυτοί, και να tους λες "ρε την γκόμενά μου θέλεις να σαμπλάρεις?" και θα πέφτει ξύλο.cos_dr είπε:σε λίγα χρόνια θα σαμπλάρεις όποια θέλεις, θα την τυπώνεις και θα την π$@δάς με app από τα google glasses....
πάντως εγώ, πάνω της θα σολάρω...cos_dr είπε:να την κρατήσω. Καλή είναι.
χαχαχαotto## είπε:γαμηστερο. το μονο που με εκανε να σκιαχτω ηταν η αγριοφωναρα. ασε που ακουγεται κωμικο απο το πουθενα.
να φανταστείς περίμενα να ακουσω το signature γέλιο σου. χαχαχαχαχαχ