- Πόντοι
- 398
προσπαθώ να το χωνέψω....το ξανακούω....ανάθεμά σε.
thanks που ακρόασες.samy paraga είπε:Δεν είναι το καλύτερό μου το είδος, αλλά σε συνδυασμό και με το οβίνδεο και τις ανωριμότητες του ήρωος Coz Δρρρρρρρρ μπάταμαν, συμφωνώ και επαυξάνω.
Συνέχισε σύντροφε, επ ευκαιρία επειδή σε γλιέπω και ευλίγιστο κορμί, έχω κάτι περίεργους που θέλω να σπάσεις στο ξσύλο.
Πες πόσα και η πιταγή θα σε έρθει με κούριερ, χωρίς χρέωση
χαχαχαχαχαχα δώσε πόνο το νου σου η Λουκά παραμονεύει χαμηλά ο ήχος!!!!! θα σου ανέβει στο σπίτι με το θυμιατό παραμάσχαλα ;D ;D ;D ;DCostas Siachamis είπε:προσπαθώ να το χωνέψω....το ξανακούω....ανάθεμά σε.
χαχαχα μην με κανεις και γελαω, ειμαι και αρρωστος και ποναει το μισο μου κορμι και τραντάζομαι. Ατιμα κρυολογήματα.Costas Siachamis είπε:προσπαθώ να το χωνέψω....το ξανακούω....ανάθεμά σε.
γμ τις midi kaoures μου και τα μοναδικά λαμπερά κρυολογήματά σου !!cos_dr είπε:χαχαχα μην με κανεις και γελαω, ειμαι και αρρωστος και ποναει το μισο μου κορμι και τραντάζομαι. Ατιμα κρυολογήματα.
Μπαααα τα τελώνια είναι σε βασανίζουν!!!!cos_dr είπε:χαχαχα μην με κανεις και γελαω, ειμαι και αρρωστος και ποναει το μισο μου κορμι και τραντάζομαι. Ατιμα κρυολογήματα.
Terry RoscoeBeck5 είπε:ΥΓ: Νομίζω πάντως ότι (καλλιτεχνικά) σε έχει επηρεάσει ο κανάγιας ο Παράγκας ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;Dcos_dr είπε:φιούζιε. Μπορεις και δοκιμασεις να το δείς χωρις να ακούς λολ ;D ;D
Να σαι καλά Dino μου!!Dinosp είπε:Κώστα
Πολλά like για όλα (μουσική, παραγωγή, βίντεο)
Είσαι υπερλαμπρο αστέρι, με μοναδική λάμψη!
Πολλα μπράβο!!