Rhythm of the Beast

O Jimi Hendrix ηθελε μαθηματα? γιατι νομιζω οτι εχει λιγο βρωμικο παιξιμο.Το ιδιο και ο Paige.Αυτο το σολο του στο heartbreaker πολυ βαβουριαρικο.Επισης αναρωτιομουν αν η Joplin ηθελε μαθηματαορθοφωνιας γιατι σε πολλα τραγουδια φαλτσαρει...Το ιδιο και ο Waters στο The Wall...και η λιστα παει μακρια...Καταλαβαινετε που το παω? Ο καθε ακροατης επιλεγει κατα που θελει να γερνει ο δεικτης στα ακουσματα του.Στην τεχνικη η στο feeling.Η μουσικη εχει αναδειξει διαμαντια (που για καποιους πχ μπορει να ειναι και αδιαφορα και καλα κανουν αν οντως δεν τους μιλανε) καλλιτεχνων που παιξανε μουσικη για να εκφραστουν χωρις να εχουν παει ωδειο.Αλλοι πηγαν ωδειο εγιναν καλοι ερμηνευτες αλλα στις προσωπικες τους εμπνευσεις μαλλον δεν αφησαν κατι κοσμοιστορικο...Απο την αλλοι υπηρξαν και αυτοι που και ωδειο πηγαν και αυτο βοηθησε την εμπνευση τους να εκτιναχτει στα υψη. Τελικα νομιζω πως ο καθενας εχει δικαιωμα να δινει βαση οπου θελει και καλα κανει εφοσον αυτο ομορφαινει το προσωπικο του soundtrack.Επισης ο καθενας εχει δικαιωμα γνωμης πανω στην μουσικη..Καλο ομως ειναι πριν την εκφρασει δημοσιως (και κυριως οταν αυτη εινα καταδικαστικη για καποιον καλως η κακως επιτυχημενο καλλιτεχνη) να κανει μια αυτοκριτικη και να ρωτησει τον εαυτο του τι εχει πετυχει αυτος...Αλλιως μαλλον σε αυτο το τσιρκο τον ρολο του κλοουν πρωταγωνιστη αναλαμβανει αυτος.Μη κρινετε για να μη κριθειτε και ειρηνη ημιν.
Συμφωνώ μαζί σου Ventue σε πολλά αλλά ένας καλλιτέχνης πρέπει να δέχεται συνεχώς κριτικές.Πιστεύω πως αν είσαι ακροατής έχεις το δικαίωμα να κάνεις κριτική και αν κάτι δεν σου αρέσει ή δεν σε γεμίζει σε έναν καλλιτέχνη να το λες.Επειδή κάποιοι καλλιτέχνες είναι μεγαθήρια μουσικής δεν σημαίνει ότι δεν θα κριθούν αν βγάλουν ένα μέτριο ή χάλια δίσκο.Θα πρέπει να είναι φτασμένος μουσικός για να πεις ότι το rythm of the beast ακούγεται σαν κομμάτι φτηνιάρικης ταινίας ή ότι ο Murray δεν είναι καλός παίχτης π.χ?

Έλεος, το κομμάτι είναι μια πρόχειρη δουλειά που παίξανε για το χαβαλέ σε ένα drum clinic πριν 15 χρόνια.

Ανατολικό ζήτημα έχει γίνει. ¶μα σε κάποιον δεν αρέσει ο Murray εξ'αρχής σίγουρα δεν θα τον αγαπήσει από αυτό το κομμάτι.

Mην αρπάζεσαι φίλε μου.Εγώ αλλού ήθελα να καταλήξω(περί κριτικής).Τον Μurray και το συγκεκριμένο κομμάτι ήταν παραδείγματα.

Γιατί όμως ρε γαμώτο αν αυτό το κομμάτι το έπαιζε κάποιος άλλος bluesman, ή κάτι σχετικο τέλος πάντων, θα σας άρεσε και πολύ μάλιστα;; Ε;

Τεσπα μπορείς φίλε μου alexeys να μου επισημάνεις τα σημεία όπου το κομμάτι ακούγεται σα μουσική φτηνιάρικης ταινίας ή σαν μουσική τσίρκου και τα σημεία επίσης όπου φαίνεται χαλαρά ότι ο Murray είναι κακός κιθαρίστας.....Βοηθησέ με γιατί απ 'την πρώτη φορά που το άκουσα μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα σύνθεση και με πολλά prog στοιχεία....

Bέβαια θα μου πεις απόψεις είναι αυτές αλλά ΜΗ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΔΕΡΦΕ

Από την αρχή μου θύμισε φτηνιάρικη αμερικάνικη περιπέτεια.Καμία σχέση με progressive!Ούτε καν στοιχεία prog δεν έχει.Αν είναι δυνατόν.Επειδή έχει πνευστά?Ο πληκτράς είναι μονότονος ακόμα και στα σολάκια του.Ο Murray όντως δεν μου άρεσε πολύ.Και στο συγκεκριμένο κλιπάκι είναι σαν να σφίγγεται.Ξεπερασμένη σύνθεση.Και δεν ισοπέδωσα τίποτα.Στους Iron Maiden μου άρεσαν τα solos του Murray και ήταν μελωδικά και εμπνευσμένα.

ok μάγκες relax! Ας μην αναλύουμε άλλο αυτό το θέμα, δεν οδηγεί πουθενά! τουλάχιστον συμφωνούμε όλοι σε ένα:MAIDEN RULES!!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καμία σχέση με progressive!Ούτε καν στοιχεία prog δεν έχει.Αν είναι δυνατόν.Επειδή έχει πνευστά?
Mάλιστα.... :roll:
Προς το παρών. ο Murray, εκτός από το οτι είναι μπλουζάς από κουνια, είναι και progressive τύπος..

Προς το παρών. ο Murray' date=' εκτός από το οτι είναι μπλουζάς από κουνια, είναι και progressive τύπος..[/quote']
Αρχίσαμε τις βλακειούλες τώρα; :wink:

Το κομμάτι δεν είναι δικό του.Τον έφερε ο μπαρμπα Νίκος να τζαμάρει μαζί του.....Αν έπαιζαν ποπ στο εν λόγω κομμάτι θα σήμαινε ότι ο Murray είναι ποπ τύπος; Και ναι, το κομμάτι αυτό έχει αρκετά jazz στοιχεία και η κιθάρα έχει κάποια prg στοιχεία.....Ένα παράδειγμα: πήγαινε στο 2:05

Προς το παρών. ο Murray' date=' εκτός από το οτι είναι μπλουζάς από κουνια, είναι και progressive τύπος..[/quote']
Αρχίσαμε τις βλακειούλες τώρα; :wink:

Το κομμάτι δεν είναι δικό του.Τον έφερε ο μπαρμπα Νίκος να τζαμάρει μαζί του.....Αν έπαιζαν ποπ στο εν λόγω κομμάτι θα σήμαινε ότι ο Murray είναι ποπ τύπος; Και ναι, το κομμάτι αυτό έχει αρκετά jazz στοιχεία και η κιθάρα έχει κάποια prg στοιχεία.....Ένα παράδειγμα: πήγαινε στο 2:05
Αυτό είναι progressive...?Σαν το solo Aces High περίπου ακούγεται, το οποίο, αν και ωραίο, δεν θα το έλεγα progressive...!

Και κάτι αλλο..: είναι ο McrBrain για Drum Clinic??

Αυτό είναι progressive...?Σαν το solo Aces High περίπου ακούγεται' date=' το οποίο, αν και ωραίο, δεν θα το έλεγα progressive...![/quote']

πάτα πάνω στο βίντεο και δες το στη σελίδα του youtube (2:05) γιατί εκεί μετρά ανάποδα

Και κάτι αλλο..: είναι ο McrBrain για Drum Clinic??
έχεις δει τι κάνει σε αυτό το drum clinic;

ο Νικολακης παντως εχει ωραιο γουστο και στα καπελακιαhttp://www.youtube.com/watch?v=zeE_1B9CEgk :wink:

πάτα πάνω στο βίντεο και δες το στη σελίδα του youtube (2:05) γιατί εκεί μετρά ανάποδα
A, 4/4 είναι ο ρυθμός, απλά σκάνε στις άρσεις... Αυτό για εμένα δεν είναι prog..!!! (Βέβαια κάθε ένας αντιλαμβάνεται το prog διαφορετικα, οπότε...)

έχεις δει τι κάνει σε αυτό το drum clinic;
Ναι, στο you-tube.. Το λέω με την έννοια οτι υπάρχουν ανώτεροι μουσικοί απο αυτόν που θα μπορούσαν να μας δώσουν τα φώτα τους, δεν έχω πρόβλημα μα την clinic, εαν υπάρχουν ντράμερ που θα αποκομίσουν από αυτόν..

ο Νικολακης παντως εχει ωραιο γουστο και στα καπελακιαhttp://www.youtube.com/watch?v=zeE_1B9CEgk :wink:
'
πάντως εδώ μαμεί και δέρνει....

O όρος progressive δεν έχει 'κατοχυρωθεί' ,το κομμάτι νομίζω

πως δεν έχει κάποια progressive στοιχεία (camel,yes,pain of salvation,eloy)

τουλάχιστον έτσι όπως το εκλαμβάνω εγώ το progressive..

Είναι πάντως αρκετά καλή προσπάθεια ,αν και θα ήθελα να τους δω και

σε "εκτός Maiden" παιξίματα. :wink:

Είναι πάντως αρκετά καλή προσπάθεια ' date='αν και θα ήθελα να τους δω και σε "εκτός Maiden" παιξίματα. :wink:[/quote']

όντως εδώ διατηρούν την maiden φύση τους....

Είναι πάντως αρκετά καλή προσπάθεια ' date='αν και θα ήθελα να τους δω και σε "εκτός Maiden" παιξίματα. :wink:[/quote']

όντως εδώ διατηρούν την maiden φύση τους....
Τόσα χρόνια σε αυτό το συγκρότημα έχουν κολλήσει το "maiden" μικρόβιο άρα οτι και να παίξουν θα το βγάλουν αυτό...Αλλά είπαμε,χωρίς τον steve harris δίπλα τους, πιστεύω οτι κανείς τους δεν είναι ικανός να κάνει μεγάλα πράγματα συνθετικά.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back