eye γιατί λες ότι το Cubase 4 δεν θα σπάσει ποτέ; Εξήγησε λίγο. Eγώ ξέρω μόνο για το 3. Αν αφήσουμε τη συζήτηση περί νομιμότητος' date=' δεν είναι κανόνας ότι τα πάντα "σπάνε" αργά ή γρήγορα; Είναι σαν την ανθρώπινη θέληση: αν πει ο άνθρωπος ότι "Θέλω να πετύχω", θα πετύχει στο στόχο του αν δουλέψει σκληρά.[/quote']
Ασφαλώς, αλλά αυτό αφορά μόνον ταλαντούχους και εργατικούς και επίμονους ανθρώπους ΜΕ κίνητρο. Αυτός ο συνδυασμός συνιστωσών είναι σπάνιος ούτως ή άλλως, πόσο μάλλον είναι σπανιότερος όταν η όλη δραστηριότητα είναι παράνομη. Δεν είναι ένας κανόνας που ισχύει για τους πάντες και τα πάντα - αν εγώ είμαι ηλίθιος δεν θα το σπάσω ποτέ το Cubase όσο χρόνο και να μου δώσεις.
Αλλά η ουσία είναι αλλού: πρέπει να καταλάβετε ότι όλη αυτή η ιστορία με το "πότε θα σπάσει το τάδε πρόγραμμα" έχει ημερομηνία λήξεως. Δεν έχει νόημα να σπάσει κάποιος το Cubase4 όταν θα είναι διαθέσιμο το (ακόμη πιο προστατευμένο) Cubase5 το οποίο θα το θελουν όλοι. Ο περιβόητος H2O είχε καταφέρει να σπάσει το Nuendo3 οκτώ μήνες μετά την έκδοσή του. Όμορφα, όμορφα... αλλά αν αυτοί οι μήνες γίνουν 18, τότε φέξε μου και γλύστρησα διότι στο μεταξύ θα βγει το Nuendo4. Και δεν έχουν όλοι το ταλέντο του H2O.
Συνδύασέ το αυτό με την αμετροεπή τάση όσων τρέχουν εκ' πεποιθήσεως "σπασμένα" να θέλουν πάντα την τελευταία-τελευταία έκδοση και θα καταλάβεις γιατί λέω ότι αυτή η ιστορία έχει τελειώσει.