Καλημέρα σας.
Μιας και ξύπνησε και ο γκρινιάρης να τα πει όλα και δημοσίως αφού κατ' ιδίαν τα είπαμε, αν μπορούσατε να με καταλάβετε μετά τις 11 (άρχισα να πίνω νωρίς - από τον καημό μου που δεν μπορώ να είμαι σαν τον Blue - και νηστικός)
Κατ' αρχήν τα περάσα(με) πολύ όμορφα.
Καλή παρέα, καλή ατμόσφαιρα, καλή μουσική.
Και το εννοώ καλή μουσική.
Σπύρος, Μίλτος, Αλέξανδρος, Εύη ξεκίνησαν το πρόγραμμα με αρκετό diversity (που λένε και στα Ελληνικά). Σωστοί και μελωδικοί. Μου άρεσαν οι διαφορετικές ηχητικές προτάσεις η μία μετά την άλλη. Λίγο throw off αρχικά αλλά μετά αρέσει.
Οι Blue Cat ήταν πολύ ωραίο τριο που κινηθήκαν μέσα σε blues / Jazz μοτίβα. Η κιθάρα δεν κόλλησε ούτε όταν το καλώδιο έκανε τσαλιμάκια ούτε όταν ο dkall (με το μένος ενός audiophile hardcore) του φώναζε ότι καλά να πάθει αφού ακούει τον SF και αυτούς στους οποίους αρέσουν τα George L. To εορτάζων μπάσο ντροπαλό στην αρχή και στιβαρό και αρκούντως δυνατό όσο πέρναγε η ώρα. Τα ντραμς μου άρεσαν πολύ και έδιναν αυτή την Jazzy ατμόσφαιρα στο γκρουπ. Προφανώς λείπουν live από τα πόδια τους αλλά είναι σίγουρο ότι θα έρθουν και αυτά και θα τους ξαναδούμε. Μπράβο παιδιά.
Ο Congo λοιποοοοόν.....
Κατ' αρχήν τους περίμενα περισσότερους ;D
Blues standards και τα standards τους ψηλά. Κιθάρα τίποτα λιγότερο από την αναμενόμενα πολύ καλή. Το μπάσο...... Θα το πω. Για κάποιο λόγο (μπορεί και ζήλεια

) δεν με έφτιαχνε. Προς Θεού πολύ καλός μπασίστας by all means αλλά δεν με έφτιαχνε. Δεν πάταγε με τον όγκο του μαζί με τη ντραμς για να δώσουν την πλατφόρμα για τα σόλο ή ακόμα περισσότερο τις πλάτες όταν τραγούδαγε ο Γρηγόρης. Προφανέστατα καλός μπασίστας αλλά νομίζω ότι δεν είναι του ιδιώματος. Και θέλει άλλο μπάσο ;D
Από την άλλη ο μπαμπάς τα βάραγε. Μπράβο μπαμπά. Απόψε ήρθαμε να παίξουμε και θα μας ακούσετε να παίζουμε. That's the spirit. Όσο για τη φωνή, αρκετά σωστή, θέλει όμως λίγο σπρώξιμο κατά την άποψή μου. Ίσως γιατί ο Γρηγόρης είναι κατά βάση κιθαρίστας και χρησιμοποιεί τον στίχο (όπως γίνεται αρκετές φορές) ως "ανάσες" μεταξύ των σόλο.

;D
Για το jam, ευχαριστώ τους CSBB, αλλά δεν χρήζει αναφοράς (και ελπίζω να
μην υπάρχει φωτό με το μπασοσουτιέν). Έγινε περισσότερο για να βοηθήσουμε τους αναξιοπαθούντες administrators οι οποίοι όμως μας εξέπληξαν ευχάριστα με την σπαρτιάτικη και ώριμη blues παιδεία τους. Εύγε νέε μου.
Να το ξανακάνουμε παιδιά.
Ήταν ωραία.