Congo Square blues band, Blue Cat trio + Special guests

Τότε πάνω απ το σπίτι μου είναι μόνο.

Κάτι το οποίο δεν είναι και απίθανο @#%^%$#$%#^$

BigAlejandro είπε:
ψεματα λες!

μολις μιλησα με ψυρρη και λενε να παμε με τις ομπρελες μας και τα αντιηλιακα μας! :)
παρε και πεδιλα του σκι...να κανεις τιποτα απλωτες πανω στα κυματα...ειδικα εκει κατω..θα χει λιμνες !

Evilnye είπε:
Τότε πάνω απ το σπίτι μου είναι μόνο.

Κάτι το οποίο δεν είναι και απίθανο @#%^%$#$%#^$
κοροιδευω.

μπορει και να βρεχει και εκει!

δεν ξερω!

παρε και πεδιλα του σκι...να κανεις τιποτα απλωτες πανω στα κυματα...ειδικα εκει κατω..θα χει λιμνες !
αλλος γκαντεμης!

μετα το μαυρογατο τον σκαντζο, εχουμε και σενα!

τωρα θα ναυαγησει η βραδια στανταρ!! :)

μουαχαχαχα!

θες να ερθεις να αγκαλιαστουμε στην πλωρη? :P

Korgious είπε:
κατσε συ μπροστα...παω πισω εγω..να χουμε αβαντα στα ισαλα !
;D ;D ;D

καλα, δεν σχολιασε κανενας το χθεσινο τρομερο λαιβ?

ακομα μεθυσμενοι?η δεν πηγε κανενας?

H χθεσινή συνάντηση στεφθηκε με επιτυχία κυρίως λόγω της παρουσίας του αξιότιμου μέλους blue : η πυκνή μυϊκή του μάζα κατάφερε να απωθήσει τα νέφη που απειλούσαν με κατακλυσμό την τέχνη [να σημειωθεί οτι ειναι η 1η φορά που συναντάται στη φύση απωθητική βαρυτική αλληλεπίδραση (Φυση-blue : 0 - 1)].

Πλήθος θηλυκών υπάρξεων έσπευσε να θαυμάσει από κοντά τη στιλπνότητα του καλολαδωμένου του κορμιού και να αποθέσει φόρο τιμής στον μεγάλο αυτό ηγέτη. Σεμνά ενδεδυμένος με ένα καθημερινό νυφικό της Σήλια Κριθαριώτη, άψογα συνδυασμένο με τα κομψά ψηλοτάκουμα D&G, και οριακά μινιμαλιστής στην επιλογή κοσμημάτων απέδειξε έμπρακτα οτι η ομορφιά κρύβεται στην απλότητα.

Όλη η αρνητική ενέργεια του χώρου διϋλίστηκε και διηθήθηκε στο πλήρως συμμετρικό του πρόσωπο, οπότε και επετράπη η διάχυση της θετικής του αύρας που κατευθύνθηκε αλτρουιστικά προς τα καταπονημένα τσάκρα των λοιπών παρευρισκομένων. Τα υπόλοιπα ήταν λεπτομέρειες.

shakunetsu_hadouken__149_by_hoon.jpg

Οι παραπάνω απόψεις είναι υποκειμενικές και ενδέχεται να παρουσιάζουν μια μικρή απόκκλιση από την πραγματικότητα.

BigAlejandro είπε:
....ακομα μεθυσμενοι?...

H χθεσινή συνάντηση στεφθηκε με επιτυχία κυρίως λόγω της παρουσίας του αξιότιμου μέλους blue : η πυκνή μυϊκή του μάζα κατάφερε να απωθήσει τα νέφη που απειλούσαν με κατακλυσμό την τέχνη [να σημειωθεί οτι ειναι η 1η φορά που συναντάται στη φύση απωθητική βαρυτική αλληλεπίδραση (Φυση-blue : 0 - 1)].

Πλήθος θηλυκών υπάρξεων έσπευσε να θαυμάσει από κοντά τη στιλπνότητα του καλολαδωμένου του κορμιού και να αποθέσει φόρο τιμής στον μεγάλο αυτό ηγέτη. Σεμνά ενδεδυμένος με ένα καθημερινό νυφικό της Σήλια Κριθαριώτη, άψογα συνδυασμένο με τα κομψά ψηλοτάκουμα D&G, και οριακά μινιμαλιστής στην επιλογή κοσμημάτων απέδειξε έμπρακτα οτι η ομορφιά κρύβεται στην απλότητα.

Όλη η αρνητική ενέργεια του χώρου διϋλίστηκε και διηθήθηκε στο πλήρως συμμετρικό του πρόσωπο, οπότε και επετράπη η διάχυση της θετικής του αύρας που κατευθύνθηκε αλτρουιστικά προς τα καταπονημένα τσάκρα των λοιπών παρευρισκομένων. Τα υπόλοιπα ήταν λεπτομέρειες.

ok.... ο μπλου ακομα μεθυσμενος.....!

επομενοοοοοοοοοοοοοοοος! ;D

Εγώ πάντως έχω να πω ότι το πρωί μου σήμερα το πέρασα στο κρεβάτι με ένα σύντομο διάλειμα για ντεπόν.  :-\

Άτιμα γητρατειά...........

Κατά τ άλλα θενκς στους Μίλτος, Σπύρος, Αλέξανδρος κ Αχιλλέας για την πανκ εμπειρία. Φήμες λένε ότι θα είχαν άλλο μπασίστα, αλλά ζήτησε σημαντικό ποσό για να εμφανιστεί, έτσι τελικά επέλεξαν το φτηνό υποκατάστατο :P

Εγώ, είμαι τουλάχιστον ευχαριστημένη, παρά τις μικροδυσκολίες για την εμφάνιση των Blue cat trio. Να ξαναευχαριστήσω όσους ήρθαν να μας δουν παρά την άθλια ζέστη+υγρασία.

Όσο για τους congo square blues band, ήταν αναμενόμενα καλοί και ο γκρέγκ φοβερός παίχτης!

Επίσης υπήρξε και ένα σουπεργκρουπ τζαμ προς το τέλος, και χάσατε όσοι δεν ήρθατε γιατί βγήκαν επι σκηνής γιάμεθ, οντιοκώστας (το χαι τεκ μοντερν μπάσο ήταν μεγάλη φάση :P) και γκρεγκ.

Επίσης μια παράκληση, ξέρω ότι κάποιοι πήρατε φωτογραφίες, βίντεο και άλλο οπτικοακουστικό. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου με πι εμ γιατί τα θέλω ΟΛΑ.

Korgious είπε:
Αυτο το jam ήθελα να το δω.. :-[

Αχ, βρε ξαδέρφη τι μου 'κανες. >:(
πραγματικα χασατε που δεν ηρθατε!

τρομεροτατοι (sic) και ο οντιοκωστας και το αφεντικο!

(ανεβασαν βεβαια τον μεσο ορο ηλικιας που με τοσο κοπο ειχαμε κρατησει χαμηλα, αλλα χαλαλι τους.... :P)

Εξαιρετικοί όλοι τους! Κι οι πάνω και οι κάτω από τη σκηνή. Αυτό το ζεστο βραδάκι του Ιούλη το απόλαυσα με μπύρες και ωραίες χαλαρές συζητήσεις με τα καλόπαιδα.

Φυσικά η Evilnye είχε την τιμητική της (να τα εκατοστήσει) και στήριξε με το στιβαρό της ρυθμό, δύο παραστάσεις όπως μόνο ένα θηλυκό μπορεί! Το πρώτο δεν το πρόλαβα δυστυχώς με all star επιτελείο Χαρμάνης, Μιλτος, Αλεχάντρο, Εύη, αλλά οι Blue cat που ακολούθησαν με το duo, Shelter, Evilnye απο Noiz μεριά, ήταν τουλάχιστον αποκαλυπτικοί!

Οι Congo Square blues band συνεπείς και με παιδεία! Σωστοί και μετρημένοι, a real blues band! Father στα τύμπανα and son (Gregg) στο μικρόφωνο και κιθάρα, έδωσαν ρέστα και μας πήραν και τα ψιλά. Πάντα τέτοια παίδες!

Μπράβο παιδιά την επομενη δεν τη χάνω παίρνω καραβι μηχανή και έρχομαι  8)

Korgious είπε:
16/7...μετα τις 23:00..θα ενημερωθεις  8) καλημερα και καλη εβδομαδα!
οκει

σειμ το γιου :D :D :D

Καλημέρα σας.

Μιας και ξύπνησε και ο γκρινιάρης να τα πει όλα και δημοσίως αφού κατ' ιδίαν τα είπαμε, αν μπορούσατε να με καταλάβετε μετά τις 11 (άρχισα να πίνω νωρίς - από τον καημό μου που δεν μπορώ να είμαι σαν τον Blue - και νηστικός)

Κατ' αρχήν τα περάσα(με) πολύ όμορφα.

Καλή παρέα, καλή ατμόσφαιρα, καλή μουσική.

Και το εννοώ καλή μουσική.

Σπύρος, Μίλτος, Αλέξανδρος, Εύη ξεκίνησαν το πρόγραμμα με αρκετό diversity (που λένε και στα Ελληνικά). Σωστοί και μελωδικοί. Μου άρεσαν οι διαφορετικές ηχητικές προτάσεις η μία μετά την άλλη. Λίγο throw off αρχικά αλλά μετά αρέσει.

Οι Blue Cat ήταν πολύ ωραίο τριο που κινηθήκαν μέσα σε blues / Jazz μοτίβα. Η κιθάρα δεν κόλλησε ούτε όταν το καλώδιο έκανε τσαλιμάκια ούτε όταν ο dkall (με το μένος ενός audiophile hardcore) του φώναζε ότι καλά να πάθει αφού ακούει τον SF και αυτούς στους οποίους αρέσουν τα George L. To εορτάζων μπάσο ντροπαλό στην αρχή και στιβαρό και αρκούντως δυνατό όσο πέρναγε η ώρα. Τα ντραμς μου άρεσαν πολύ και έδιναν αυτή την Jazzy ατμόσφαιρα στο γκρουπ. Προφανώς λείπουν live από τα πόδια τους αλλά είναι σίγουρο ότι θα έρθουν και αυτά και θα τους ξαναδούμε. Μπράβο παιδιά.

Ο Congo λοιποοοοόν.....

Κατ' αρχήν τους περίμενα περισσότερους  ;D

Blues standards και τα standards τους ψηλά. Κιθάρα τίποτα λιγότερο από την αναμενόμενα πολύ καλή. Το μπάσο...... Θα το πω. Για κάποιο λόγο (μπορεί και ζήλεια ;)) δεν με έφτιαχνε. Προς Θεού πολύ καλός μπασίστας by all means αλλά δεν με έφτιαχνε. Δεν πάταγε με τον όγκο του μαζί με τη ντραμς για να δώσουν την πλατφόρμα για τα σόλο ή ακόμα περισσότερο τις πλάτες όταν τραγούδαγε ο Γρηγόρης. Προφανέστατα καλός μπασίστας αλλά νομίζω ότι δεν είναι του ιδιώματος. Και θέλει άλλο μπάσο  ;D :P

Από την άλλη ο μπαμπάς τα βάραγε. Μπράβο μπαμπά. Απόψε ήρθαμε να παίξουμε και θα μας ακούσετε να παίζουμε. That's the spirit. Όσο για τη φωνή, αρκετά σωστή, θέλει όμως λίγο σπρώξιμο κατά την άποψή μου. Ίσως γιατί ο Γρηγόρης είναι κατά βάση κιθαρίστας και χρησιμοποιεί τον στίχο (όπως γίνεται αρκετές φορές) ως "ανάσες" μεταξύ των σόλο.  ;) ;D

Για το jam, ευχαριστώ τους CSBB, αλλά δεν χρήζει αναφοράς (και ελπίζω να μην υπάρχει φωτό με το μπασοσουτιέν). Έγινε περισσότερο για να βοηθήσουμε τους αναξιοπαθούντες administrators οι οποίοι όμως μας εξέπληξαν ευχάριστα με την σπαρτιάτικη και ώριμη blues παιδεία τους. Εύγε νέε μου.

Να το ξανακάνουμε παιδιά.

Ήταν ωραία.

audiokostas είπε:
Σπύρος, Μίλτος, Αλέξανδρος, Εύη ξεκίνησαν το πρόγραμμα με αρκετό diversity (που λένε και στα Ελληνικά). Σωστοί και μελωδικοί. Μου άρεσαν οι διαφορετικές ηχητικές προτάσεις η μία μετά την άλλη. Λίγο throw up αρχικά αλλά μετά αρέσει.
:P

μιας και μιλησες για τον μπασιστα, να αναφερουμε πως ηταν και αυτος της οικογενειας αν καταλαβα καλα!

(εκτος αν αλλαξε το επιθετο του για λογους καριερας.... :))

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back