+10000000blue είπε:Τα αλτερνατιβάκια,τα σκεϊτόπουλα,η bored generation,oι alfies (καρω κουστουμι,γιλεκο,vespa),το τριπτυχο levi's-λύκος-βέρμαχτ...ολα μοδες σε παιδια τετοιας ηλικιας.Ηρθαν κ παρηλθαν,χεστηκαμε,παμε για αλλα.
Και εγώ που είμαι μεγαλύτερος αναρωτιέμαι...Ποιος ειναι αυτος?trigga είπε:εσυ ησουν με τον Βατικιώτη ρε?Κοιτα να δεις μικρος ο κοσμος ρε .....
Ποιος ειναι αυτος?
Την μεγάλη μου αγάπη την Σοφίτα δεν ανέφερες. >playloud είπε:..........τοτε που ηταν ανοιχτα τα rock bars στην Πλακα. Skylab, Tiffany's, Ληδρα, Aris κλπ κλπ και παιζαν μπαντες σαν τους S.O.S, Sharp Ties, Μουσικες Ταξιαρχιες (με Δρολαππα), Heaven and Hell κλπ κλπ κλπ
Η ειστε λιγο μικροτεροι (εγω ειμαι 40 αλλα πηγαινα απο ΠΟΛΥ μικρος) αρχες δεκαετιας 80 μιλαμε, η εισασταν "τυρακια", η μενατε σε περιοχες "αλλου φρουτου" (δηλ high society προαστια). Για Πλακα μιλαμε
Πειτε μου τωρα οτι δεν ξερετε (θυμαστε) και το club Victoria στη Νικαια.......
Εύγε.............blues power είπε:Μαγαζιά σαν την Σοφίτα και το Jazz club του Μπαράκου θα έπρεπε να επιχορηγούνται απο το κράτος και όχι να τα κλείνουν όπως τα κλείσανε.
Λοιπον αρχικα, δεν θα χαρακτηρισω τα ΕΜΟ περαιτερω επειδη τα βρισκω αναξια προσοχης και γελοιωδεστατα.playloud είπε:Χαιρομαι που βλεπω οτι δεν ειμαι ο μονος που "περασε" απο αυτη την εποχη. Σορυ που ξεχασα την μεγαλη και κλασικη βεβαια "Σοφιτα". Κι εγω πολυ (μα πολυ) πιτσιρικας ημουν αλλα "εμπαινα"
Μεγαλο σορυ στον φιλο που ανοιξε το θεμα για τις μικρες παρεμβασεις
Απλα κι εμεις τοτε ενα ειδος "εμο" ειμασταν. Ετσι μας εβλεπαν κι εμας τοτε
VSGUiTaRiSTx είπε:Λοιπον αρχικα, δεν θα χαρακτηρισω τα ΕΜΟ περαιτερω επειδη τα βρισκω αναξια προσοχης και γελοιωδεστατα.
Δευτερον...
Μας μπέρδεψες. ???...... Τριτον ο σκοπος μου δεν ειναι να προσβαλω με τον χαρακτηρισμο μου των ΕΜΟ.
Εχμ δύσκολα βάζεις αλλά θα ψηφίσω το...(γ) ;Daudiokostas είπε:Σενάριο.
Βράδυ. Μετά από δουλειά. Γραβατωμένος στο σχεδόν έρημο βαγόνι του Λονδρέζικου μετρό. Τι θα ήθελα να δω να ανεβαίνει στη στάση;
α) Μια παρέα γκόμενες
β) Μια παρέα γκόμενες
γ) Μια παρέα γκόμενες