Μπορει και να εχεις δικιο αλλα αυτο που κατι το συγκεκριμενο σολο απλα τελειο ειναι το feeling,παιξτο και θα καταλαβεις.spiretos είπε:Μπράβο πολύ ωραίος ήχος και παίξιμο, μου άρεσε πολύ.
Θα με κράξετε αλλά προσωπικά ποτέ δεν κατάλαβα προς τι όλος ο χαμός με αυτό το σόλο. Ένα σόλο στην πεντατονική και στα αυτιά μου όχι και ιδιαίτερα εμπνευσμένο ή ευφάνταστο...Τέσπα, γνώμη μου...
Οταν λες με βοηθαει ο ηχος τι εννοεις?RayDTutto είπε:Για τον καιρό που παίζεις καλός.
+1 σε αυτό που είπε ο Νέστορας.
Ο ήχος της κιθάρας μπορεί να σε βοηθάει να παίξεις, αλλά ο original ήχος είναι το μισό σόλο, το οποίο χάνεις.
στο συγκεκριμένο solo πολύ απλά ο gilmour αγγίζει τις ψυχες μας!!! (...)spiretos είπε:Μπράβο πολύ ωραίος ήχος και παίξιμο, μου άρεσε πολύ.
Θα με κράξετε αλλά προσωπικά ποτέ δεν κατάλαβα προς τι όλος ο χαμός με αυτό το σόλο. Ένα σόλο στην πεντατονική και στα αυτιά μου όχι και ιδιαίτερα εμπνευσμένο ή ευφάνταστο...Τέσπα, γνώμη μου...
Μου φαίνεται ότι ένας μοντουλάτορας πρεπει ν' αναλάβει και σένα. >spiretos είπε:Θα με κράξετε αλλά προσωπικά ποτέ δεν κατάλαβα προς τι όλος ο χαμός με αυτό το σόλο. Ένα σόλο στην πεντατονική και στα αυτιά μου όχι και ιδιαίτερα εμπνευσμένο ή ευφάνταστο...Τέσπα, γνώμη μου...
Ότι ο ήχος που ακούς στο original είναι "ζορισμένο" -ελλείψει καλύτερου όρου- παίξιμο, λόγω setup του DG. Οι πενιές, το σαστέιν, οι μισο-αρμονικές είναι πολύ δύσκολο να αναπαραχθούν με τον ήχο σου που το gain του σου επιτρέπει να έχει άπειρο sustain και, αν θες, να παίζεις μόνο με το αριστερό χέρι λεγκάτα στη ταστιέρα χωρίς καν πενιά (υπερβάλλω αλλά καταλαβαίνεις τι θέλω να πω, ελπίζω).nikos17m είπε:Οταν λες με βοηθαει ο ηχος τι εννοεις?
Επισης τον εφτιαξα πολυ προχειρα και η κιθαρα με την οποια το επεξα εχει high output humbuckers,λογικα αυτο θα φταιει.
+1000Vagelis^ είπε:στο συγκεκριμένο solo πολύ απλά ο gilmour αγγίζει τις ψυχες μας!!! (...)
με τα bending και την ηχάρα του..δεν χρειάζεται κατι παραπάνω για κάποιον που τον ευχαριστεί το να ακούει μουσική.
Δεν σε βοηθαει καθολου.Ολο μιντι νοτες αψυχες..δεν σε προετοιμαζει το τι επακολουθει..ακομα και στην Pulse εκδοση..γινεται ενας χαμος απο μουσικαρα! και βγαινει ο Sir David...και..ολα ειναι περιττα.nikos17m είπε:Για το Backing θα συμφωνησω αλλα δεν βρηκα καλυτερο.
Ακόμα και 1000 διαφορετικές εκτελέσεις να ακούσεις από τους ποιο βιρτουόζους - Μίμους κτλ πάλι του θα σου αρέσει και θα την γνωρίσεις αμέσως.spiretos είπε:Μπράβο πολύ ωραίος ήχος και παίξιμο, μου άρεσε πολύ.
εχουμε τον Γκιλμουρ μελος στο νοιζ??? ???David Gilmour είπε:Ακόμα και 1000 διαφορετικές εκτελέσεις να ακούσεις από τους ποιο βιρτουόζους - Μίμους κτλ πάλι του θα σου αρέσει και θα την γνωρίσεις αμέσως.
Στη Ρόκ μουσική συνήθως πεντατονικές παίζουν οι παλαιότεροι ...
και ο Σουηδός (Y.M) καλός είναι και ο VAI και ο Satriani και ο Petruci ... Gilmour όμως δεν είναι κανένας από αυτούς![]()
Γεια σου φιλε μου,απο οτι εχω καταλαβει πρεπει να εισαι φανατικος οπαδος Gilmour και θα ηθελα να μου πεις και εσυ πως σου φανηκε η εκτελεση μου.David Gilmour είπε:Ακόμα και 1000 διαφορετικές εκτελέσεις να ακούσεις από τους ποιο βιρτουόζους - Μίμους κτλ πάλι του θα σου αρέσει και θα την γνωρίσεις αμέσως.
Στη Ρόκ μουσική συνήθως πεντατονικές παίζουν οι παλαιότεροι ...
και ο Σουηδός (Y.M) καλός είναι και ο VAI και ο Satriani και ο Petruci ... Gilmour όμως δεν είναι κανένας από αυτούς![]()