Come home - Gregg

Πολύ ωραία σύνθεση (αν και "χιλιοπαιγμένο" το μοτίβο, blues έννεκεν ;)), φωνή που δείχνει, ότι έχει πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ και φυσικά πολύ ωραία παιξίματα με ωραίο ήχο. Μπράβο, υποδειγματικό blues!   Υ.Γ. Αυτό το "I woke up this morning" πάντως,πόσες φορές να το έχω ακούσει! ;D

Ε ναι ,εδω γουσταρουμε περοσσοτερο απο τα χεβιμεταλικα που ανεβαζες τελευταιως.Κλασικο θα το ελεγα αλλα με πολυ ωραια πενια και ηχο.Τι αλλο να ζητησεις δηλ.Ωραιος.

Σας ευχαριστω εναν προς εναν για τα σχολια σας αγαπητοι.

Πολύ δυναμική και groovy μπλουζιά! Ωραιότατο παίξιμο και ήχος και φωνή σου, ταιριάζει γάντι.

Μπράβο! :)

Eκπληκτικο παιξιμο Γκρεγκ!Μπραβο!

Και εχει καποια εξαιρετικα ενδιαφεροντα περασματα,υπεροχες πινελιες που φευγουν  απο  τα τετριμμενα.

Η φωνη μπομπα!

Αν ξυγγιαζα τη μυγα,θα ελεγα για τους στιχους.Ισως θα ηταν προτιμοτερο να αποφευχθει το κλισε του ''ξυπνησα το  πρωι δεν ησαν εδω χαμω,ελα πισω καλε'' :D και να  μπει κατι  αλλο πιο αντικονφορμιστικο...

Πχ Ξυπνησα το βραδυ και ησουν  ακομα εδω... 8)

Περαν της πλακας,γουσταρα πολυ!

Fatous olous! ;)

!!!

respect!!!

Για μένα η στιγμή της αλήθειας ήταν η φράση στο 1.35 περίπου.... :)

pipityri είπε:
Για μένα η στιγμή της αλήθειας ήταν η φράση στο 1.35 περίπου.... :)
Damn right!  ;D

Συνηθισμένα ωραίο για τα στανταρντς που εχουμε συνηθήσει από τον gregg. Εχω την εντυπωση ότι κάνεις μικρά μικρά βήματα για να βγεις από μια πεπατημένη παραμένοντας όμως πιστος στην παραδοσιακή αισθητική. Άυτή την εντύπωση παιρνω από πραγματα που ανεβάζεις κατά καιρούς. Εκτός αν έχω καταλάβει άλλα αντι άλλων ή βγάζω πράγματα από το μυαλό μου.

Να'σαι καλα Αργυρη!

Ναι, συμβαινει ακριβως αυτο φιλε μου. Ηθελα μαλιστα να γραψω μερικα λογια περι αυτου στην προηγουμενη σελιδα :) Προκειται για μια πειραματικη περιοδο θεωρω. Βρισκω πως ειναι αρκετα δημιουργικη (και επιπονη) διαδικασια για να ειμαι ειλικρινης :)

Σ'ευχαριστω πολυ :)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
6
Εμφανίσεις
2K
Απαντήσεις
15
Εμφανίσεις
3K
Απαντήσεις
6