an emotional(?) jam - Gregg

Γιατί έβαλες ερωτηματικό στο emotional?  As usual πολύ ωραίος! Τα αργά (στυλ Gary Moore) bends σκοτώνουν! Πάντως σε καταγγέλω, γιατί εσύ και μερικοί άλλοι εδώ μέσα, είστε η αιτία που σκέφτομαι να σταματήσω την κιθάρα :-[, τόοοοσα χρόνια που παίζω ούτε στο 1/10 σας δεν φτάνω >:(. Εύγε!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αν το μπακιν ειχε δυναμικες και σε ακολουθουσε θα ηταν ανετα,με καποια αναπτυξη, κανονικοτατο κομματι.

Θα μπορουσε να ειναι outro σε δισκο του John Norum-μου θυμισε το παιξιμο-ωραια πραματα.

Cool. 8)

Cigaret σ'ευχαριστω φιλε μου!

Καλα μην τρελαινεσαι :P Προτεινω να κρατησεις τις φρασεις που γουσταρεις και να τις μελετησεις ή ακομα ακομα βρες και αλλους καλυτερους κιθαριστες απο μενα και μελετα τους οσο δεν παει. Απο τους καλυτερους μαθαινουμε ολοι μας.

Γιωργη σ'ευχαριστω φιλε! Οντως ειναι λιγο φλατ το τρακ...συνηθως φτιαχνω δικα μου αρχεια για να παιζω που εχουν κατιτις αλλα το προχωρημενο της ωρας δε μου το επετρεψε :p

Σας ευχαριστω παιδια!

Αυτό είναι.

Εδώ είσαι θεός, σ'αυτό ακριβώς το ύφος.

Τι βιμπράτο, τι εκφραστικά σηκώματα, τα πάντα όλα Γρηγόρη.

Φοβερό!

cigaret13 είπε:
εσύ και μερικοί άλλοι εδώ μέσα, είστε η αιτία που σκέφτομαι να σταματήσω την κιθάρα :-[, τόοοοσα χρόνια που παίζω ούτε στο 1/10 σας δεν φτάνω
Εσύ Φώτη απαγορεύεται να λες τέτοιες π@π@ριές.

fusiongtr είπε:
Εσύ Φώτη απαγορεύεται να λες τέτοιες π@π@ριές.
+1

Αυτό είναι.

Φοβερό!
Να'σαι καλα fusion!!

Για το βιμπράτο σου τα έχουμε πει.Άλλου επιπέδου.

...Το παίξιμο σου επίσης,μόνο που τούτο εδώ μουσικά με μπέρδεψε λίγο.Δεν μου έβγαλε ούτε συναίσθημα ούτε shredding mood.Κάτι στη μέση.

Επίσης,θα προτιμούσα λίγο neck μαγνήτη σε κάποια σημεία.

Αυτά.

Υ.Γ.Καλά έκανες και άφησες τα λαθάκια μέσα για να μην αισθανόμαστε εγώ κι ο cigaret τόσο άχρηστοι. ;D

Grey είπε:
Δεν μου έβγαλε ούτε συναίσθημα ούτε shredding mood.Κάτι στη μέση.
Εξ'ου και το ερωτηματικο :P

Σ'ευχαριστω φιλε Grey!!

πω πω, όπως πάντα εντυπωσιακός

Γαμμ@@το  ;D ;D ;D ;D ;D ;D δεν μπορουσα να το ακουσω αλλά μετα οκ :P :P :P τα σαλια μου τρέχουν..... 8)

fusiongtr είπε:
Αυτό είναι.

Φοβερό!
Προσυπογραφω.

Ευγε!!!!

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
0
Εμφανίσεις
727
Απαντήσεις
7
Εμφανίσεις
2K