Θα κάνεις καλή δουλειά με πολλά πετάλια που κυκλοφορούν εκεί έξω (είτε clean boosts, είτε low gain overdrives - όπως και τα τύπου
tube screamer που έχουν αναφερθεί -, είτε compressors). Την καλύτερη δυνατή ωστόσο πιθανότατα θα την κάνεις επιλέγοντας κάποιο καλό transparent boost πετάλι, όπως είναι τα Xotic RC Booster, MXR CAE MC-401, Keeley Katana, κλπ κλπ κλπ (η λίστα είναι πολύ μεγάλη, αρκεί να γκουγκλάρεις μόνο λίγο και να αρχίζεις να τα τσεκάρεις ένα ένα). Προσωπική συμβουλή μου είναι να μην λυπηθείς τα χρήματα για ένα τέτοιο πετάλι. Όσο απλή δείχνει η λειτουργία του, άλλο τόσο ουσιώδης είναι. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει να δώσεις 200 και 300 ευρώ για ένα boost απαραίτητα, αλλά αν βρεις κάποιο από όσα αναφέρονται είτε καινούριο είτε μεταχειρισμένο σε τιμές είτε μέχρι τα 80, είτε μέχρι λίγο πιο πάνω (100-120), κάνε την κίνηση, και δεν νομίζω να το μετανιώσεις.
Αν τώρα ψάχνεις συμβουλές από προσωπική εμπειρία, εγώ έχω χρησιμοποιήσει κατά καιρούς σαν boost πετάλια τα εξής: Xotic RC Booster, Xotic EP Booster, Catalinbread DLS, Keeley Compressor (σαν boost μόνο), και αυτό που χρησιμοποιώ εδώ και κάμποσους μήνες, και από ό,τι βλέπω δεν πρόκειται να αποχωριστώ ποτέ... το Luxury Drive από T. Jauernig Electronics. Ένα μόνο κουμπί, και ο ήχος γεμίζει χωρίς να αλλοιώνεται καθόλου ο χαρακτήρας του ενισχυτή. Προσωπικά το προτιμώ από όλα τα παραπάνω πετάλια (και όλα όσα έχω ακόμα δοκιμάσει περιστασιακά σε μαγαζιά ή σε εξοπλισμό κάποιο φίλου), αλλά έχω να πω εξαιρετικά λόγια και για το Xotic RC Booster (απλά μου φάνηκε ελαφρώς πιο θορυβώδες - συν ότι είναι πιο ακριβό πετάλι, καθώς έχει και eq και gain section).
Καινούριο το Luxury Drive έχει γύρω στα 90 ευρώ (
http://www.prymaxevintage.com/t-jauernig-electronics-luxury-drive-boost/). Πίστεψέ με τα αξίζει για αυτό που προσφέρει...
Υ.Γ: Για την ακρίβεια δεν έχω το Luxury Drive, αλλά το Gristle King από την ίδια εταιρεία (handmade όλα τα πετάλια παρεπιπτόντως), το οποίο είναι ένα διπλό overdrive/boost πετάλι, και του οποίου το boost κομμάτι είναι ακριβώς το ίδιο κύκλωμα με το Luxury Drive που σου ανέφερα. Μάλιστα έχω γράψει κι ένα review εδώ για το συγκεκριμένο πετάλι αν ενδιαφέρεσαι:
http://www.prymaxevintage.com/t-jauernig-electronics-gristle-king-overdrive/
Δυστυχώς για να το αποκτήσει κανείς στην Ελλάδα μπορεί μόνο μέσω ιντερνετικής παραγγελίας. Αν θες να δοκιμάσεις προτού αγοράσεις λοιπόν (παρόλο που δεν είναι τόσο ρίσκο η αγορά ενός clean boost πεταλιού), τσέκαρε όλα τα πετάλια που έχουν αναφερθεί (καθώς και άλλα μέσω γκουγκλαρίσματος αν έχεις όρεξη) όπου και όπως μπορείς, και πάρε κατευθείαν αυτό που είναι πιο κοντα στα ηχητικά γούστα σου και στην τσέπη σου.