μα αυτος ειναι ο σκοπος του....Όχι ότι λέει το πρώτο, απλά εξηγεί τις διαφορές και παίρνεις λίγο χαμπάρι
Το να παιζεις μπασο και να μη γνωριζεις την Carol Kaye ,ειναι σαν να ζωγραφιζεις και να μην ξερεις τον Πικασσο ή τον Ντα Βιντσι... ;D,ειναι ο πιο πολυηχογραφημενος μπασιστας στην ιστορια της μουσικης...Δεν την γνώριζα την Carol Kaye και... σοκαρίστηκα από το groove της
η Kaye παντα με πενα επαιζε,δεν βγαινει αλλοιως αυτος ο ηχοςΣτην πένα μου ξίνισαν, αλλά περί ορέξεως... κολοκυθόπιτες
εμ,δικιο δεν εχει?ολοι οι καλοι μπασιστες που ξερω chord tones παιζουν..."Don't let him sit in, he plays scales"
Πιθανώς να την έχω ακούσει, αλλά να μην έχω πάρει... χαμπάρι 8)Superfunk είπε:Το να παιζεις μπασο και να μη γνωριζεις την Carol Kaye ,ειναι σαν να ζωγραφιζεις και να μην ξερεις τον Πικασσο ή τον Ντα Βιντσι... ;D,ειναι ο πιο πολυηχογραφημενος μπασιστας στην ιστορια της μουσικης...![]()
Μεγάλο το δίκιο της. ;D Αλλά είναι και παίκτρια η άτιμη. Μέσα από κάμερα την έγραψαν, στο youtube την ανέβασαν, αλλά ακόμα και έτσι μου έρχεται να τη... σαμπλάρω ;D ;D ;Dεμ,δικιο δεν εχει?
Δώσε μια προτεινόμενη δισκογραφία της καλής κυρίας, για να πάρουμε... ιδέες/ επιρροές
Ωρε φίλε... grooveSuperfunk είπε:Αντε παρτε εδω τη θεα του μπασου για να ακουσετε και το παικτικο κομματι
Carol Kaye - Boogaloo![]()
κι εσύ να μάθεις σαν το Danny Gatton & τον Grant Green και μετά να κάνουμε συνγκρότημαν που λένε και οι Κύπροι αδερφοί ;D ;DSuperfunk είπε:1.Να μαθεις να παιζεις οπως η Carol Kaye & o Jamerson... ;D
μα επειδή το ρύθμισα "φευγει", αν ήταν αρρύθμιστο θα έπαιζε σωστα με το mute2.Nα ρυθμισεις το μπασο σου.
ok θα το δοκιμάσω3.να κανεις αυτο που κανει η θειά
δηλ.masking tape & λιγο υφασμα ΠΑΝΩ απο τις χορδες...(αυτο κανω και εγω)
μα εγω δεν εχω προβλημα με το Intonation..... ;Dκι εσύ να μάθεις σαν το Danny Gatton & τον Grant Green