- Πόντοι
- 2,638
Nikoubis είπε:
Α, εδώ έχουμε προχωρήσει πολύ λέμε ;D
Πάντως ενδιαφέρουσα η ιδέα (για το θέμα των προβλημάτων στα χέρια)
Nikoubis είπε:
Κι επειδή ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ είμαι αντικειμενικός (κι όχι hater όπως λένε μερικοί - μερικοί)messalion είπε:επισης βρειτε μου τις διαφορές
Αχμου... ναι σε αυτό δεν έχεις άδικο. Όμως να σε πάω λίγο παρακάτω...messalion είπε:Δεν ειναι αυτο που λεμε οτι "αααα ακουγεται οτι παιζει με fender p του 57"
Εκει θελω να καταληξω
Μα προφανώς... Κι εν τέλη ΣΥΝΟΛΙΚΑ δεν έχει εξελιχθεί τρελά το όργανο στην mainstream μουσική κοινότητα... Ειδικά η Fender έχει βρει μία συνταγή που φτιάχνει όργανα και την ακολουθεί χωρίς ελάχιστη παρέκκλιση... Επίσης μην ξεχνάμε πως εν τέλη είναι οι μικρές λεπτομέρειες που θα τραβήξουν κάποιον σε κάθε όργανο... Το πως κάθεται στο σώμα του, ο ήχος που θα βγάζει καρφί (flat eq), το feeling στο χέρι του, οι δυνατότητες που του δίνει το όργανο από ήχους κι η εμφάνισή του!! Στην ουσία δεν υπάρχουν "καλά" ή "κακά" όργανα... Υπάρχουν όργανα που ταιριάζουν σε κάποιους κι όργανα που δεν ταιριάζουν σε κάποιους...messalion είπε:Δεν ειναι αυτο που λεμε οτι "αααα ακουγεται οτι παιζει με fender p του 57"
Εκει θελω να καταληξω
Δεν αγχώθηκε κανένας.spbbassman είπε:Παιδιά μου μην αγχόνεστε γι'αυτό υπάρχουν και τα χειροποίητα...
Το προβλημα δεν ειναι οτι δεν βρισκουμε οργανο στα μετρα μας αλλα κατα γενικη ομολογια για πιο λογο οι εταιριες συνεχιζουν να μας πλασαρουν new age οργανα ενω στην ουσια δεν εχει αλλαξει τιποτα απο τα παλια μοντελα τουςspbbassman είπε:Παιδιά μου μην αγχόνεστε γι'αυτό υπάρχουν και τα χειροποίητα...
+100000 δεν υπαρχει οργανο που να βγαινει εξολοκληρου απο μηχανημα (εκτως και αν ειναι πλαστικο) οποτε χειροποιητα ειναιΔεν αγχώθηκε κανένας.
Όλα αυτά που λέμε, με το χέρι είναι συναρμολογημένα.
Τα ποδοποίητα είναι σπάνια και δε νομίζω ότι πιάνουν πολλά. ;D
;D ;D ;Dlgbesios είπε:για μένα τώρα....τον τελευταίο καιρό το θέμα δεν είναι P vs P ,αλλά J vs P
με πια έννοια θέλω ένα δεύτερο Jazz και η μόνη δυνατότητα να το αποκτήσω είναι να αποχωριστώ το Precision αλλά στο τέλος το μετανιώνω για λίγο ...και πάλι απ την αρχη ...
μην με παρεξηγείτε ξανά άρχισα το κάπνισμα :-\ ...αλλα γουστάρω ;D ;D ;D
Η ιστορία των μεγάλων βέβαια (Dunn, Babbitt, Jamerson, Audiokostas) μας διδάσκει ότι οι flats πάνε στα Precision, ενώ το jazz θέλει λίγο round για την τρομποκλανιά του.lgbesios είπε:για τι θα την πω την αμαρτία μου το 62ri jazz με flats είναι άπαιχτο
audiokostas είπε:Έρχεται η Godin με το Shifter Classic 4 (το καινούριο με τους PJ και όχι με τους 3 αλα Strat).
δηλ.το...antique sunburst ειναι...μουσταρδι....και το ΦΡΙΚΤΟ...καραμουσταρδι ;D..του G&L ..δεν ειναι?το μουσταρδί φινίρισμα είναι εσκος