- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 688
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
Στο sonar μιξάρω τον περιδη, τον alice cooper και τον 2pac μαζι άμα θέλω.
Στην κιθάρα να παίξω έχω πρόβλημα.
Σε τσακωσα!
Στο sonar μιξάρω τον περιδη, τον alice cooper και τον 2pac μαζι άμα θέλω.
Στην κιθάρα να παίξω έχω πρόβλημα.
1 ώρα πριν, rgxinap είπε
Οφ οπικ: κομματαρα!
Ον τοπικ: δεν μπορώ να καταλάβω αν κανει πλάκα ή το λέει σοβαρα ότι δεν του αρέσει η φωνή του. Μου αρεσει, μέχρι εκεί.
Κάποιος με καλό αυτί να μας πει αν χάνει ή οχι σε σημεία, ακούω κάτι περίεργο στο "see the blind men" στο 1'15" περίπου, αλλά δεν τον κόβω κιόλας
Σε πολλα σημεια χανω λιγο τη νοτα, ειτε λογω κακης αναπνοης, ειτε λογω κακης συγκεντρωσης.
Έκανα την καρδιά μου πέτρα και το ακουσα καθως ειναι από τα ασθματα που απεχθάνομαι πιο πολύ απ ό,τι ο SF το δημοψηφισζμα.
Έχεις μια ιδιαιτερη χροιά που θυμίζει σε πολλες περιπτώσεις Robert Smith. Ειναι εμφανές ότι δεν ξερεις τι να κάνεις με τον αέρα που αποθηκευεις στα πνευμονια σου και άλλες φορες σου βγαινει περισσοτερο, άλλες λιγοτερο απ' οσο πρέπει με αποτελεσμα να μην μπορείς να ελεγξεις ακριβώς το pitch.
To vibrato σου ειναι αρκετά εμφανώς τεχνητό.
Έχω την εντύπωση ότι στο mix τονιζεις συχνότητες που ειναι ηδη λιγο τονισμένες στη φωνή σου. Αυτά.
Μου αρεσει να τραγουδαω (πολυ), αλλα δεν μου αρεσει να ακουω τη φωνη μου ηχογραφημενη. Οι λογοι ειναι διαφοροι, και εχουν να κανουν με ποιοτικα χαρακτηριστικα της φωνης μου στην εκαστοτε ηχογραφηση.
Πρεπει να μαθω να ηχογραφω πιο σωστα
να ηχογραφείς όσο περισσότερο μπορείς την φωνή σου για να εξοικειωθείς με την χροιά που φτάνει στους άλλους