- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 688
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ουάου! 3 οκτάβες ψεύτικη;
Ο γιατρός προτείνει αφωνία για καμία εβδομάδα ?
Ο λαιμός δεν κουράζεται καθόλου....
Στα πλήκτρα έχεις κάνει εντυπωσιακά άλματα.
Φωνή να σου πω δεν μου άρεσε.
Αν και πήγες ψηλά μου φάνηκε οτι δεν πετύχενες τον τόνο ακριβώς?κάποιος με γνώσεις ίσως πει ακριβώς τι φταίει εκτός και με έχει πιάσει πάλι η κουφαμάρα οπότε αγνοησέ με(μπορεί και να φταίει το ότι είναι ένα τραγούδι χιλιοακουσμένο με ιδιαίτερη φωνή και να περίμενα αυτήν την φωνή να ακούσω)
Έχεις πειράξει το truss rod?
Το δοκιμασα πριν το στειλω του Κωστα...
ο Έλληνας θέλει τον Γερμανό του και μια !
Μπράβο ρε Γιώργη, πολύ ωραίος.
Έχεις πειράξει το truss rod?
Εδω εσυ κοντευεις να κανεις dive bombs με την κιθαρα (μολις παραλαβεις το whammy bar), και εγω θα ζοριστω με ενα ψωροσολο σε πληκτρα και δυο κο(vid-3)ρωνες?? ?
Ουτε εμενα μου αρεσω. Γιαυτο και ηχογραφω σπανια. Δεν μπορω να με ακουω. Μου αρεσω μονο οταν ειμαι φορμαρισμενος και με καργα. ζεστη φωνη (μετα το 2ωρο προβας). Σπανιο, πλεον. Δεν βγαινει ο σωστος ηχος απο μεσα μου. Κακο ηχοχρωμα, συν τα μικρολαθακια που κανω. Στα ψηλα θα επρεπε να φωναζω για βγει ενταση, που δεν βγηκε. Αλλα προτιμησα απλως να πιασω τις νοτες, χωρις να ζοριστω πολυ. Μακαρι να ασχολουμουν με τη φωνη το 1/5 αποτι την κιθαρα.
και με (φωνητικές) χορδές πως παει, το action το επηρεάζει ?
Γιώργο σοβαρα κοίτα να βγάλεις το σόλο, σε κάποια φάση θυμάμαι γίνεται δύσκολο
Θέλω να μάθω στην κιθάρα την φωτοβολίδα του περίδη, να βαρέσω και τον ρυθμό και θα το τραγουδήσω κιόλας.
Στο sonar μιξάρω τον περιδη, τον alice cooper και τον 2pac μαζι άμα θέλω.Στην κιθαρα δεν θα εχεις προβλημα. Εαν ζοριστεις στο πως να ηχογραφησεις και να μιξαρεις τρια διαφορετικα οργανα στο σοναρ, θα σου δειξω εγω!! ?