• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

"Child in time" -- cover

εσύ παραζεστάθηκες!

με λίγο τουηκινγκ στο βάθος και το μικρόφωνο θα ήσουν ακόμα πιο εντυπωσιακός

γουελ νταν

• Ευχαριστώ
Reactions: gkourmoul1
Στα πλήκτρα έχεις κάνει εντυπωσιακά άλματα.

Φωνή να σου πω δεν μου άρεσε.

Αν και πήγες ψηλά μου φάνηκε οτι δεν πετύχενες τον τόνο ακριβώς?κάποιος με γνώσεις ίσως πει ακριβώς τι φταίει εκτός και με έχει πιάσει πάλι η κουφαμάρα οπότε αγνοησέ με(μπορεί και να φταίει το ότι είναι ένα τραγούδι χιλιοακουσμένο με ιδιαίτερη φωνή και να περίμενα αυτήν την φωνή να ακούσω)

• Like
Reactions: fusiongtr
Στα πλήκτρα έχεις κάνει εντυπωσιακά άλματα.

Φωνή να σου πω δεν μου άρεσε.

Αν και πήγες ψηλά μου φάνηκε οτι δεν πετύχενες τον τόνο ακριβώς?κάποιος με γνώσεις ίσως πει ακριβώς τι φταίει εκτός και με έχει πιάσει πάλι η κουφαμάρα οπότε αγνοησέ με(μπορεί και να φταίει το ότι είναι ένα τραγούδι χιλιοακουσμένο με ιδιαίτερη φωνή και να περίμενα αυτήν την φωνή να ακούσω)

Ουτε εμενα μου αρεσω. Γιαυτο και ηχογραφω σπανια. Δεν μπορω να με ακουω. Μου αρεσω μονο οταν ειμαι φορμαρισμενος και με καργα. ζεστη φωνη (μετα το 2ωρο προβας). Σπανιο, πλεον. Δεν βγαινει ο σωστος ηχος απο μεσα μου. Κακο ηχοχρωμα, συν τα μικρολαθακια  που κανω. Στα ψηλα θα επρεπε να φωναζω για βγει ενταση, που δεν βγηκε. Αλλα προτιμησα απλως να πιασω τις νοτες, χωρις να ζοριστω πολυ. Μακαρι να ασχολουμουν με τη φωνη το 1/5 αποτι την κιθαρα.

Έχεις πειράξει το truss rod?

Το δοκιμασα πριν το στειλω του Κωστα...

Το δοκιμασα πριν το στειλω του Κωστα...

Θα του στείλεις και τον λαιμό?

Για να μην κουράζεται πάντως ο λαιμός, πρέπει να του έχεις δώσει αρκετό relief.

• Haha
ο Έλληνας θέλει τον Γερμανό του και μια καραντίνα και διαπρέπει.

Μπράβο φίλε μου.

Εύγε!!!!!!

• Ευχαριστώ
ο Έλληνας θέλει τον Γερμανό του και μια !

Εδω εσυ κοντευεις να κανεις dive bombs με την κιθαρα (μολις παραλαβεις το whammy bar), και εγω θα ζοριστω με ενα ψωροσολο σε πληκτρα και δυο κο(vid-3)ρωνες?? ?

Εδω εσυ κοντευεις να κανεις dive bombs με την κιθαρα (μολις παραλαβεις το whammy bar), και εγω θα ζοριστω με ενα ψωροσολο σε πληκτρα και δυο κο(vid-3)ρωνες?? ?

εγώ στις 10 νότες πιάνω τη μία.

Ε, άμα παίζω του φουστη, κάποια στιγμή κάτι θα κάμω.

Παίζω και τουμπερλέκι, μου έμαθε ένα παιδί στο στρατό που ήξερε και ήταν νέος και τον λούφαρα και μου έδειξε και μου έδωσε και ένα να εξασκουμε.

Το βάραγα, το βάραγα, και τώρα ακόμα θυμάμαι και παίζω τσιφτετέλι και ρουμπα και άλλα.

Αλλά μου έδειξε πως να το χτυπάω και να το κρατάω σωστά.

Θα βάλω βίντεο,. αλλά το έχω στο πατάρι

Θα το κατεβάσω.

Θέλω να μάθω στην κιθάρα την φωτοβολίδα του περίδη, να βαρέσω και τον ρυθμό και θα το τραγουδήσω κιόλας.

Ουτε εμενα μου αρεσω. Γιαυτο και ηχογραφω σπανια. Δεν μπορω να με ακουω. Μου αρεσω μονο οταν ειμαι φορμαρισμενος και με καργα. ζεστη φωνη (μετα το 2ωρο προβας). Σπανιο, πλεον. Δεν βγαινει ο σωστος ηχος απο μεσα μου. Κακο ηχοχρωμα, συν τα μικρολαθακια  που κανω. Στα ψηλα θα επρεπε να φωναζω για βγει ενταση, που δεν βγηκε. Αλλα προτιμησα απλως να πιασω τις νοτες, χωρις να ζοριστω πολυ. Μακαρι να ασχολουμουν με τη φωνη το 1/5 αποτι την κιθαρα.

Γιώργο σοβαρα κοίτα να βγάλεις το σόλο, σε κάποια φάση θυμάμαι γίνεται δύσκολο!

και με (φωνητικές) χορδές πως παει, το action το επηρεάζει ?

Οι χορδες εχουν πολλη σκουρια επανω,

Τις παιζω οπως ειναι, ουτε καθαρισμα δεν κανω.

Γιώργο σοβαρα κοίτα να βγάλεις το σόλο, σε κάποια φάση θυμάμαι γίνεται δύσκολο

Δεν εχω ποτε "βγαλει" κανενα σολο απο γνωστο κομματι. Χασιμο χρονου το βλεπω. Παιζω ενα δικο μου, και προχωρω παρακατω...

Θέλω να μάθω στην κιθάρα την φωτοβολίδα του περίδη, να βαρέσω και τον ρυθμό και θα το τραγουδήσω κιόλας.

Στην κιθαρα δεν θα εχεις προβλημα. Εαν ζοριστεις στο πως να ηχογραφησεις και να μιξαρεις τρια διαφορετικα οργανα στο σοναρ, θα σου δειξω εγω!! ?

Στην κιθαρα δεν θα εχεις προβλημα. Εαν ζοριστεις στο πως να ηχογραφησεις και να μιξαρεις τρια διαφορετικα οργανα στο σοναρ, θα σου δειξω εγω!! ?
Στο sonar μιξάρω τον περιδη, τον alice cooper και τον 2pac μαζι άμα θέλω.

Στην κιθάρα να παίξω έχω πρόβλημα.

• Haha

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα