Cello and piano piece

Nikolas

Bafta Winner
Πόντοι
198
Καλημέρα παιδιά και καλή Κυριακή να έχουμε.

Επισυνάπτω το 9ο κομμάτι για τσέλο και πιάνο που έγραψα για το παιχνίδι, πάνω στο οποίο δουλεύω. Η διαφορά με τα υπόλοιπα που ανέβασα είναι ότι πλέον οι ηχογαφήσεις έχουν τελειώσει και τα κομμάτια έχουν μιξαριστεί και έχουν φάει και ολίγο compression.

Περιμένω τα σχόλια σας. Και αν έχετε και καμμία ιδέα για τίτλο του κομματιού, παρακαλώ μοιραστείτε το, γιατί έχω κουραστεί να βρίσκω τίτλους για 51 κομμάτια και μου έχουν ξεμείνει λίγα...

Προβολή συνημμένου Cello 9.ogg

Πολύ όμορφο κομμάτι και τα όργανα ισορροπημένα μεταξύ τους. Βέβαια αυτό πρέπει να ταυτίζεται και με τα υπόλοιπα στην συλλογή. Δεν θα πείραζα πολλά έως και καθόλου.

Thanks και στους δύο.

Αρχηγέ τα κομμάτια πήγαν για μίξη και μαστερίνγκ σε επαγγελματία... ;) Δε μπορούσα να τα κάνω όλα μόνος μου. Φτάνει που γράφω τη μουσική, κάνω τις παρτιτούρες και παίζω το πιάνο! χαχαχα

Περιμένω τα σχόλια σας. Και αν έχετε και καμμία ιδέα για τίτλο του κομματιού, παρακαλώ μοιραστείτε το, γιατί έχω κουραστεί να βρίσκω τίτλους για 51 κομμάτια και μου έχουν ξεμείνει λίγα...

Προβολή συνημμένου 30283

Goblin dance (the goblin dance)

υπέροχο κομμάτι (αν θυμάμαι και άλλα που έχεις βάλει, τελικά δεν ξέρω αν θα μ αρέσει το παιχνίδι αλλά θα ψάξω σίγουρα το soundtrack)...?

η παραγωγή λίγο "σκληρή και στενή" για τα δικά μου γούστα αλλά περί κολοκυθόπιτας τα γνωστά...?

για τίτλο θα πρότεινα το "Gyroscope"...

καλή συνέχεια Νικόλα...

Σε ευχαριστώ Νικόδημε,

Το παιχνίδι είναι μάλλον πιο πολύ ένα music training app, για παρτιτούρες... παρά ένα παιχνίδι, αλλά προσπαθώ να το περάσω έτσι...

Ναι, πρέπει να είναι καθαρά τα πάντα στις ηχογραφήσεις, γιατί ο παίκτης θα πρέπει να ακούει τι παίζει κάθε φορά. :)

Υπέροχο, μπράβο! 

Η ηχογράφηση έχει γίνει με φυσικά όργανα; 

Πάρα πολύ όμορφη σύνθεση, το άκουσα καμιά 30αριά φορές σερί, μερικοί τίτλοι: violet dreams, dance of tulip (λουλουδέ) ή ode to expectance (αυτό μου φαίνεται ίσως πιο ταιριαστό)

30 φορές??!?! Με ενθουσιάζεις ντε!

Ευχαριστώ πολύ και ευχαριστώ όλους και για τις προτάσεις για τους τίτλους... Μεγάλη βοήθεια.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back