Θα το πούμε απλά: αν ήταν λαμπάτος ο ενισχυτής θα είχε διαφορετικές 4,8,16Ω εξόδους. ΔΕΝ είναι όμως...ManosMegathrash είπε:Μάλον δεν κατάλαβες την ερώτηση μου. Ο Τελικός που μου έδειξσες δεν έχει διαφορετικές εξώδους για καμπίνες 4 ή 8 ohm για παράδειγμα. Αυτο σημαίνει πως ότι καμίνα και να έχω ανεξαρτήτως αντίστασης θα την βάλω στην έξωδο του τελικού?
Φίλε Sottos ναι εχω δοκιμάσει να βάλω τον triaxis στο return του ενισχητή και δε με ενθουσίασε το αποτέλεσμα και γι' αυτό άρχισα να ψάχνω τελικό...Sottos είπε:Να ρωτήσω ακόμη μια φορά επί του θέματος: Έχεις δοκιμάσει να συνδέσεις το triaxis στο fx return του MG102? Κάνε πρώτα αυτό αν θέλεις και μετά βλέπεις για τελικούς, καμπίνες κλπ.
Τώρα μιλάμε!... Αφού ο ΜG δε σου άρεσε σαν ήχος με το triaxis στο loop, ΜΗΝ πάρεις το τελικό για να το χρησιμοποιήσεις με τον MG! Θα χάσεις χρήματα και χρόνο.... Απλά δώσε τον Μg.ManosMegathrash είπε:OK παιδες thanks με βοήθησαν πολυ οι απαντήσεις σας!! ;D
Φίλε Sottos ναι εχω δοκιμάσει να βάλω τον triaxis στο return του ενισχητή και δε με ενθουσίασε το αποτέλεσμα και γι' αυτό άρχισα να ψάχνω τελικό...