Cat Power: Μια υπέροχη γυναικεία φωνή

dmilo

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Την ανακάλυψα προχθές, ψάχνοντας παρτιτούρες και εκτελέσεις για το Don't explain της Billie Holiday. Απολαύστε. (BTW, το συγκρότημα είναι εξαιρετικό).

http://www.youtube.com/watch?v=F-Kjq5CVFWY

πρωσοπικα μου αρεσει πολυ το πιανο αν και δεν ξερω να παιζω !!!

Είναι πραγματικά εξαιρετική η κοπέλα. Προτείνω να ακούσετε και τα δικά της κομμάτια.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Φυσικα και ειναι! Και ειναι και γυναικαρα! Οσο για την μπαντα, με τον Judah Bauer στην κιθαρα, δε γινεται να μην ειναι μπανταρα! :)

Παντως τα τελευταια της αλμπουμ δεν εχουν και μεγαλη σχεση με τις παλαιοτερες δουλειες της. Χωρις να εννοω οτι αυτο ειναι κακο.

Jazzjoker είπε:
Είναι πραγματικά εξειρετική η κοπέλα. Προτείνω να ακούσετε και τα δικά της κομμάτια.
Έχει ένα πολύ ωραίο κομμάτι ονόματι Metal Heart.

Μην πάει το μυαλό σας στον Udo, καμία σχέση!  ;D ;D ;D

matawan είπε:
Οσο για την μπαντα, με τον Judah Bauer στην κιθαρα, δε γινεται να μην ειναι μπανταρα! :)
Jon Spencer Blues Explosion δεν ήταν αυτός;

Προσωπικά την ανακάλυψα από το soundtrack της ταινίας "Blueberry Nights", στην οποία παίζει αλλά και συμμετέχει στη μουσική και η Norah Jones. Προτείνω και αυτό ανεπιφύλακτα.

dmilo είπε:
Jon Spencer Blues Explosion δεν ήταν αυτός;
Ναι , αλλα επαιξε και με την Chan Marshall (aka Catpower) , πως να της πει οχι? ;)

Τι να πώ για αυτή την φωνή? Την πρωτοάκουσα όταν πήρα τον Moon Pix πίσω στα 1998, και απο τότε έχω ερωτευθεί την φωνή της...Η χρειά της είναι μαγική...Εξάλλου με τέτοια φωνή πώς να μην κλέψεις και την καρδιά του Smog? Περασμένα ξεχασμένα όμως....Anyway...Προτείνω σε όποιον δεν την γνωρίζει να ακούσει τον Moon Pix και τον You Are Free...Κατ εμέ, οι καλύτεροι δίσκοι της....Όχι οτι οι υπόλοιποι είναι μάπα...Εξάλλου αν θυμάμαι καλά ο πρώτος της δίσκος είναι σε συνεργασία με τον Steve Shelley των Sonic Youth....Α ρε Chan....Μας έχεις φάει την ζωή..... ;D  ;D  ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μαζί με τις Hope Sandoval (Mazzy Star), Beth Gibbons (Portishead) και Carla Torgerson (Walkabouts) αποτελούν τις all time favourite αγαπημένες μου σύγχρονες γυναικείες φωνές.

Οντως ειναι τοσο καλη που παραβλεπω την σιχαμερη...ξυπολυσια της (εκτος και αν δεν εχει λεφτα για παπουτσια... ;D)

Μοδα και αυτη ρε παιδι μου,καλα δεν φοβαται τα ηλεκτρικα?? Σερνονται και ασθενειες ,δεν φοβαται τη μπιχλα? 

kpeyos είπε:
Μαζί με τις Hope Sandoval (Mazzy Star), Beth Gibbons (Portishead) και Carla Torgerson (Walkabouts) αποτελούν τις all time favourite αγαπημένες μου σύγχρονες γυναικείες φωνές.
+1

Θα προσέθετα και την PJ Harvey.

Παιδες δεν την γνωριζα...και σημερα την εμαθα απο εσας...ευχαριστω πολυ.

Μου αρεσει ο τροπος της.Το στυλ της ομως (το εξωτερικο) με παραξενεψε πολυ...SF?...μονο για αυτα ανησυχεις?...την ποδαριλα στους μουσικους?  8) 8)

Πολυ καλη γνωση η σημερινη ! Ευχαριστω και παλι !

Superfunk είπε:
ενταξει Αμερικανα ειναι,2-3 ντους την ημερα θα τα κανει σιγουρα... ;D ;D
Μπα μαλλον ειναι λιγο χιπισσα...... ???  :-X

ωχ...

super.jpg

για τη

female-nose-pencil-drawing-f7.jpg

γρηγορα...

;D

Ρε Superfunk...για να καταλάβω...εκτός από τη καταπίεση σε μπασίστες, drummer και λοιπούς...βάζεις και τη τραγουδίστρια να κάνει 3 μπάνια την ημέρα?

Πάντως, αν παρατηρήσετε, η συγκεκριμένη, στην αρχή του βίντεο μυρίζει για λίγο τη μασχάλη της.  :)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back