- Πόντοι
- 1
χρησιμοποιω γαλλικο πληκτρολογιο ... και προκειμένου να μην κάνω 40 ώρες ψάχνοντας τα κουμπάκια ένα ένα γράφω μέσω translate ( ζητώ συγνώμη για τα λαθοι !not my fault ! )
Συμφωνώ για την M-II, έχω την Deluxe, και όντως είναι "βαρβάτο" όργανο αξιώσεων, τόσο σε κατασκευή και Playability, αλλά κυρίως σε ήχο (και στα ρυθμικά και στα lead)...theoctapus είπε:Πάντως αν το πρόβλημα της Horizon είναι ότι είναι κάπως ντελικάτη, υπάρχει και η Μ-ΙΙ που είναι πιο ματσό, πιο αντρική βρε αδερφέ ;D και σε σύγκριση με την soloist.
Αυτη η ταστιερα πρεπει νασ ειναι ακομα πιο στενη!!!!!theoctapus είπε:Εγώ έχω αυτήν
http://www.thomann.de/gr/esp_mii_neck_thru_urban_camo.htm
και έχει πιο χοντρό λαιμό τόσο σε σχέση με την horizon, όσο και με την soloist και είναι και πιο βαριά κι απ' τις δύο (τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται, δεν τις έχω ζυγίσει κιόλας). Για την Carvin δεν ξέρω.
Σε σχέση με ποιά; Σε σχέση με horizon και soloist (που έχουν πεσει και οι δύο στα χέρια μου) το μπράτσο είναι πιο χοντρό, πιο πολύ υλικό (και το σώμα).blackie είπε:Αυτη η ταστιερα πρεπει νασ ειναι ακομα πιο στενη!!!!!
41 χιλιοστα λεει το esp.com
Μιλαω για το φαρδος της ταστιερας...οχι για το μπρατσο...theoctapus είπε:Σε σχέση με ποιά; Σε σχέση με horizon και soloist (που έχουν πεσει και οι δύο στα χέρια μου) το μπράτσο είναι πιο χοντρό, πιο πολύ υλικό (και το σώμα).
Τι να σου πω, δεν έχω δεί τα νούμερα. Στο χέρι μου πάντως η M-II μου φαίνεται πιο μαδέρι, πιο ρόπαλο ;Dblackie είπε:Μιλαω για το φαρδος της ταστιερας...οχι για το μπρατσο...
Μπορει...εγω δεν αναφερομαι σε ξυλα-μαδερια κτλ...theoctapus είπε:Τι να σου πω, δεν έχω δεί τα νούμερα. Στο χέρι μου πάντως η M-II μου φαίνεται πιο μαδέρι, πιο ρόπαλο ;D
Ναί, ναι, κατανοητό σε τι αναφέρεσαι.blackie είπε:Μπορει...εγω δεν αναφερομαι σε ξυλα-μαδερια κτλ...
Στο ποσο φαρδυ ειναι το νατ αναφερομαι...το αν το προφιλ του μπρατσου ειναι πιο χοντρο δεν εχει να κανει με το μεγεθος του nut...
Γι'αυτο ρωτα τον Αρη...γνωριζεστε...γιατι προτιμα ESP απο Jackson...IraklisZS είπε:πάντως προσωπικά πιστεύω πως τέτοιες μικρο-λεπτομέρειες όσο η διαφορά του nut width μεταξυ μιας schecter c1 classic και μιας soloist υπερδιπλασιας αξιας, δε γινεται να μην μπορεις να τις συνηθίσεις. Μόνο και μόνο η διαφορά τιμής σε κάνει να τη συνηθίσεις με τη μια...![]()
Μωρέ μια χαρά τα λές. Δεν είναι και το τέλος του κόσμου το nut width, μην τρελαθούμε κιόλας. Κουβέντα να γίνεται. Όταν αγόρασα την συγκεκριμένη κιθάρα, ούτε που ασχολήθηκα με το nut width. Αλλά αν όντως έχεις 2000 για κιθάρα και δεν σε καίει να κάνεις οικονομία, γιατί να μην ασχοληθείς με λεπτομέρειες; Πως να το κάνουμε, κάποια πράγματα κάποιους τους βολεύουν περισσότερο, έστω και οριακά.IraklisZS είπε:δηλαδή ειναι δυνατο να υπάρχουν μερικοί καταραμένοι κακομοίρηδες των οποίων τα χέρια για να πάνε απο μόνα τους θέλουν συγκεκριμένο nut width και compound radius και μάλιστα ακόμα πιο συγκεκριμένα αυτά που εχει η soloist?
.................
Ο λόγος ύπαρξης είναι ο ίδιος που έχουν και όλες οι άλλες κιθάρες με απλό τρέμολο (και όχι τύπου floyd) και με τον "όρο" "βούτυρο" εννοώ ότι είναι πολύ μαλακό.dimitrismaster είπε:Το wilkinson δεν το χω πιασει ποτε στα χερια μου,τι λογο υπαρξης εχει και γιατι καποιος να το προτιμησει?Και τι εννοεις βουτυρο?
Δε νομίζω να έχει μοντέλο με passive και push-pull, γιατί αν και passive οι μαγνήτες της (όλοι) το active είναι στο κύκλωμα προενίσχυσης και εκεί η "ζημιά" γίνετε χειρότερη.Οσο για τα ηλεκτρικα της carvin,αν καταληξω,θα ζητησω την πιο φτηνη passive λυση με coil split push pull ωστε να χει ετοιμο κυκλωμα και απλα να αλλαξω μαγνητες με την πρωτη ευκαιρια.