Can't go back - by hyperpanos

hyperpanos

Μέλος
Πόντοι
36
Καιρό έχω να παίξω λίγο καράφλα και ορίστε μια προσπάθεια σε αυτό το πολύ ωραίο, κατά την άποψη μου κομμάτι, από το τελευταίο του άλμπουμ.

Ελπίζω να το ψιλοκατάφερα και περιμένω την γνώμη σας, καλή ή κακή, όπως πάντα.

Cant_Go_Back_Joe_Satriani_cover_by_hyperpanos_1.mp3

Attachments

sotiroubas είπε:
Δεν έχω ακούσει το original κομμάτι από τον γλόμπο ;D αλλά φίλε Ηyperpanos:

HYPER...!! man

'Αψογος λέμε!!
Το αυθεντικό με τις 10 γραμμένες κιθάρες είναι σούπερ.Thanks man  :)

Φίλε Πάνο πάρα πολύ ωραίο!

Μου αρέσει και ιδιαίτερα ο τελευταίος δίσκος του Joe. ;)

Εκεί στο 1:20 περίπου μου ακούγεται λίγο μπερδεμένο σε σχέση με το original αλλά μπορεί και να είναι ιδέα μου.

Μπράβο! :D

Μήπως, λέω μήπως, το παράκανες λίγο με τα εφέ....Άκουσα chorus, delay (πολύ delay... ::)), wah και ένα fx που δεν πολυκατάλαβα τι είναι......Όχι ότι ο ήχος δεν είναι καλός, απλά είναι υπέρ το δέον βαρυφορτωμένος! Tο παίξιμο πάντως ολκής...... :o

geodimitri είπε:
Φίλε Πάνο πάρα πολύ ωραίο!

Μου αρέσει και ιδιαίτερα ο τελευταίος δίσκος του Joe. ;)

Εκεί στο 1:20 περίπου μου ακούγεται λίγο μπερδεμένο σε σχέση με το original αλλά μπορεί και να είναι ιδέα μου.

Μπράβο! :D
Δεν το έπαιξα όπως στο δίσκο , γιατί δεν μπορώ  ;D  ;D ;D, δεν ειναι ιδέα σου.Και εμένα μου αρέσει αυτός ο δίσκος πολύ  ;)

Σε ευχαριστώ Δημητρη  :)

cigaret13 είπε:
Μήπως, λέω μήπως, το παράκανες λίγο με τα εφέ....Άκουσα chorus, delay (πολύ delay... ::)), wah και ένα fx που δεν πολυκατάλαβα τι είναι......Όχι ότι ο ήχος δεν είναι καλός, απλά είναι υπέρ το δέον βαρυφορτωμένος! Tο παίξιμο πάντως ολκής...... :o
Εβαλα απο όλα λέμε  ;D ;D ;D γιατί στο αυθεντικό κομμάτι έχει πολλές κιθάρες γραμμένες και προσπάθησα να "γεμίσω" τον ήχο. Anyway  ;D που λένε και στο χωριό μου  ;D.Να σαι καλά , ευχαριστώ  :).

Τον ήχο ξέχασα να τον σχολιάσω.

Μου άρεσε πάρα πολύ και πλησίασε πολύ αυτόν του master. :)

geodimitri είπε:

Λιαν τιμητικό  ;)

geodimitri είπε:

;D ;D ;D

Καλά μιλάμε, ο αγόρης μας έχει γίνει mini me  8)

Μπράβο ρε Πάνο, είναι ουάοοο- πως τα κατάφερες και έφερες έτσι τον ήχο σου πάνω στο καραφλό αγόρι;

Και μπράβο σου που μέσα στα χρόνια που ανέβαζεις κομμάτια έχεις ανέβει κλάσεις.

Άξιος.

Δε θυμάμαι αν το 'χω ξαναπεί αλλά ο Σατριάνι δυστυχώς ή ευτυχώς δε μου λέει τίποτα. Αλλά αυτό δεν έχει σχέση. Θαυμάζω την επιμονή σου που έχεις μάθει να παίζεις τη μισή του δισκογραφία. Εγώ δε θα μπορούσα ποτέ να κάνω κάτι αντίστοιχο. Και το αποτέλεσμα πλέον είναι άψογο. Εύγε λοιπόν Χαϊπερπάνε.

Terry RoscoeBeck5 είπε:
;D ;D ;D

Καλά μιλάμε, ο αγόρης μας έχει γίνει mini me  8)

Μπράβο ρε Πάνο, είναι ουάοοο- πως τα κατάφερες και έφερες έτσι τον ήχο σου πάνω στο καραφλό αγόρι;

Και μπράβο σου που μέσα στα χρόνια που ανέβαζεις κομμάτια έχεις ανέβει κλάσεις.

Άξιος.
Νομιζω ότι ο ήχος πλησιασε διότι έβαλα πολύ λιγότερο gain απο το τέρμα που βάζω σχεδόν πάντα  ;)Χαίρομαι ιδιαίτερα που διαπιστώνεις βελτίωση, σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια  :)

Jazzjoker είπε:
Δε θυμάμαι αν το 'χω ξαναπεί αλλά ο Σατριάνι δυστυχώς ή ευτυχώς δε μου λέει τίποτα. Αλλά αυτό δεν έχει σχέση. Θαυμάζω την επιμονή σου που έχεις μάθει να παίζεις τη μισή του δισκογραφία. Εγώ δε θα μπορούσα ποτέ να κάνω κάτι αντίστοιχο. Και το αποτέλεσμα πλέον είναι άψογο. Εύγε λοιπόν Χαϊπερπάνε.
τον τελευταίο καιρό έχω ανεβάσει και σε διαφορετικό στυλ κομμάτια , αλλά οι αγάπες δεν ξεπερνιούνται εύκολα  ;)Εγώ παίζω σατριανι και γιατί μου αρέσει η μουσική του, αλλά και για την πρόκληση να μπορέσω να αγγίξω το παίξιμο του έστω και λίγο . Σε ευχαριστώ  :)

hyperpanos είπε:
Νομιζω ότι ο ήχος πλησιασε διότι έβαλα πολύ λιγότερο gain απο το τέρμα που βάζω σχεδόν πάντα  ;)

Χαίρομαι ιδιαίτερα που διαπιστώνεις βελτίωση, σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια  :)
Θυμάμαι που πριν κάποιο καιρό είχες ανεβάσει κάτι με πολύ αγριεμένο ήχο και το είχα σχολιάσει.

Κάτι είχες αλλάξει τότε στα πετάλια σου- ή κάτι τέτοιο.

Νομίζω ότι έχεις κάνει περισσότερα από το gain  ;D

Το παίξιμο ανεβαίνει κατακόρυφα και αυτό είναι το ουσιαστικό- ίσως αυτό να παίζει ρόλο και στον ήχο  ;) 8)

ΥΓ: Πέρνα στην ενότητα Τι μουσική ακούτε τώρα...  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Θυμάμαι που πριν κάποιο καιρό είχες ανεβάσει κάτι με πολύ αγριεμένο ήχο και το είχα σχολιάσει.

Κάτι είχες αλλάξει τότε στα πετάλια σου- ή κάτι τέτοιο.

Νομίζω ότι έχεις κάνει περισσότερα από το gain  ;D

Το παίξιμο ανεβαίνει κατακόρυφα και αυτό είναι το ουσιαστικό- ίσως αυτό να παίζει ρόλο και στον ήχο  ;) 8)

ΥΓ: Πέρνα στην ενότητα Τι μουσική ακούτε τώρα...  ;D
τα πετάλια έχουν φύγει όλα. Έχω πλέον μόνο το wah, το line 6 m9 για τα εφέ και το delay. Παραμόρφωση απο τον ενισχυτή .Επίσης δεν λένε ότι ο ήχος ειναι στα δάχτυλα  ;D ;D ;D

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
11
Εμφανίσεις
2K
Απαντήσεις
4
Εμφανίσεις
1K
Απαντήσεις
9
Εμφανίσεις