Σιγά μη φέρω τη Framus μου κολάρο σε κανένα' date=' δε πα να με πληρώσεις......[/quote']
Είσαι σίγουρος;
yameth άλλο εννοούσα, αλλά άστο. Το έχω πει τόσες και τόσες φορές σε άλλες κουβέντες, που καλύτερα να μην το ξεχειλώσω παραπέρα αυτό το thread! Και δεν ήταν οργανοπαιξία αλλά οργανοπαιξιά :lol: :lol:
δε μου λες ρε...Λαμπρουκο... αυτος
http://www.youtube.com/watch?v=cY9niMeOwlg
ειναι του....επιπεδου σου???
:lol: :lol:
γιατι σιγουρα αυτος (κατα εσενα) ειναι σιγουρα για τα μπαζα....
http://www.youtube.com/watch?v=_1Qo1eaWF8c
(αφου ο ηχος του κιθαριστα του εχει μαπα ....distortion...)
:lol:
πλακα πλακα κατσε λιγο να μαθεις ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ (θα σε κανει ΠΟΛΥ καλυτερο ΜΟΥΣΙΚΟ' date='προσεξε ΜΟΥΣΙΚΟ οχι ΑΚΡΟΒΑΤΗ,απο οτι εισαι......)[/quote']
Συγνώμη μου δείχνεις κιθαρίστες που απλώς παίζουν 12μετρα μπλουζ με τον πρώτο να παίζει σολο στην κιθάρα λες και είναι μπουζούκι κ ο ΕΛΒΙΣ??? ο ΕΛΒΙΣ ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ? Ο Σάκης της εποχής ήταν. Κ ποιος κάνει τα καλύτερα ακροβατικά? Εγώ ή ο Ελβις με τα καραγκιοζίστικα κόλπα στα πόδια?
Το τί ήταν ο έλβις το καταλαβαίνεις απο το κοινό του. Μονο κοριτσίστικες στριγκλιές ακούω εγώ...
Την ιστορία της μουσικής την ξέρω μια χαρα. Αυτά που πρέπει τουλάχιστον...
Δεν περίμενα εσένα να μου μιλήσεις για τον Ελβις η το rock around the clock το οποίο έπαιζα σε ξενοδοχείο ήδη χθες το βράδυ...
Μου είχαν πεί για αυτη τη μονομαχία, αλλα δεν έτυχε να την δώ ποτε. Δεν ήξερα πως λέγεται η ταινία να το ψάξω.
ενταξει εσυ ΔΕΝ ΣΩΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ....νιπτω τας χειρας μου!! :lol:Συγνώμη μου δείχνεις κιθαρίστες που απλώς παίζουν 12μετρα μπλουζ με τον πρώτο να παίζει σολο στην κιθάρα λες και είναι μπουζούκι κ ο ΕΛΒΙΣ??? ο ΕΛΒΙΣ ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ? Ο Σάκης της εποχής ήταν. Κ ποιος κάνει τα καλύτερα ακροβατικά? Εγώ ή ο Ελβις με τα καραγκιοζίστικα κόλπα στα πόδια?
Το τί ήταν ο έλβις το καταλαβαίνεις απο το κοινό του. Μονο κοριτσίστικες στριγκλιές ακούω εγώ...
α' date='ξενοδοχουπάλληλος εισαι...τωρα εξηγουνται ολα σε εχει πειραξει μαλλον η πολυ δουλεια λογω....high season..... :lol:Δεν περίμενα εσένα να μου μιλήσεις για τον Ελβις η το rock around the clock το οποίο έπαιζα σε ξενοδοχείο ήδη χθες το βράδυ...
θα σου ελεγα τωρα...τι ξερεις αλλα τα γαλλικα ,το πιανο και η καλη μου ανατροφη μου το...απαγορευουν.... :roll:Την ιστορία της μουσικής την ξέρω μια χαρα. Αυτά που πρέπει τουλάχιστον...
Πάρτε βουή. :lol:
Κι εσύ δάσκαλε SF δεν ακολουθείς τις ίδιες σου τις σοφές συμβουλές...