Buddy Guy....μαγεία.

Κρατήστε μια "πισινή"....Μπορεί να είναι και ο Bruce Lee. icon_lol.gif
..και αμα δερνει και τον Τσακ' date=' φαντασου τι μας περιμένει :D

Στο θέμα δεξιοτεχνία/ομορφιά δεν θέλω καν να μπω (γιατί δεν έχω το κουράγιο) απλά να πω: κι εγώ γουστάρω να χαζεύω τα δάχτυλα να κάνουν ακροβατικά, αλλά στην τελική αυτό που πραγματικά με συγκινεί δεν έχει ως προαπαίτηση την δεξιότητα.[/quote']

Μα γι αυτό διαχώρησα και το όμορφο από τον κόπο (= δεξιοτεχνία και δυσκολία).

Εδώ και πολλά χρόνια, έχει αποδειχτεί ότι η ομορφιά βρίσκεται στην απλότητα.

Και τα 2 αυτα έχουν την χάρη τους όμως.

Ίσως την έπαιζε παρέα με το filmnet αλλά με την χρήση του κωδικοποιητή του γείτονα κι 'ετσι δεν έπιανε καλά το τί έβλεπε κ πρασίνισε απ το κακό του.Αχ το κακόμοιρο παιδί............

Ίσως την έπαιζε παρέα με το filmnet αλλά με την χρήση του κωδικοποιητή του γείτονα κι 'ετσι δεν έπιανε καλά το τί έβλεπε κ πρασίνισε απ το κακό του.Αχ το κακόμοιρο παιδί............
8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

Κατι πρέπει να ξέρεις εσυ.... Δεν παιζει να το φανταστηκες όλο αυτο!

Λοιπόν εγώ θα το πώ για να τελειώνουμε:

OK να μή σου ΑΡΕΣΕΙ ο BG.Πχ, εγώ ακούω μέταλ και δε μου αρέσει,ή ακούω punk και δε μου αρέσουν αυτά που παίζει,ή έστω ακούω blues αλλά προτιμώ tbone kai Muddy Waters.

Αλλά όταν λές ότι είναι μέτριος και δεν έχει τίποτα σπουδαίο αυτόματα συνεπάγεται ένα από τα εξής για το άτομό σου άσχετα ποιος είσαι

α) Ηλιθιότητα

Εξηγώ: κρίνεις ένα άνθρωπο που εδώ και 40 χρόνια θεωρείται θρύλος από ένα βίντεο 3 λεπτών.Δεν έχεις δηλαδή τη νοητική ικανότητα να πεις στον εαυτό σου" Ας δώ ποιος είναι αυτός ,τί έχει κάνει και τι πιστεύουν άλλοι για αυτόν,ας ακούσω και κανα CD του, και μετά κρίνω"

β)Πλήρης Ασχετοσύνη

Δηλαδή έκανες όλα τα παραπάνω, έμαθες για τον BG ενημερώθηκες άκουσες και αποφάνθηκες ότι δεν έχει τίποτα το σπουδαίο.Η μόνη εξήγηση είναι να είσαι άσχετος με την κιθάρα και τη μουσική γενικότερα και να μή μπορείςνα καταλάβεις τίποτα.

Συγνώμη για τον προσβλητικό χαρακτήρα του κειμένου αλλά εγώ όταν βλέπω κάποιον να χαρακτηρίζει ένα μεγάλο μουσικό έτσι, όποιος και αν είναι αυτός αυτόματα πάει το μυαλό μου σε ένα από τα παραπάνω.Και νομίζω οι περισσότεροι θα συμφωνήσουν μαζί μου.

A και για το δεξoioτεχνικό του Buddy.....Ο άνθρωπος παίζει μια συγχορδία, πετάει τη strat στον αέρα και όταν προσγειώνεται μετά απο 2-3 σβούρες την πιάνει ακριβώς στη συγχορδία που την άφησε.Πόσοι μπορούν άραγε να το κάνουν αυτό?

Παιδιά μη συνεχίζετε τις προσωπικές επιθέσεις.

Κάνει πολλή ζέστη.

Το επόμενο ποστ που θα προσθέτει στον ίδιο τόνο θα το σβήσω.

Σας ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να το καταλαβαίνετε.

Αγαπητέ odis13,

Υπέθεσα ότι για να ποστάρει το συγκεκριμένο βίντεο και να το βαφτίζει "μαγεία" θα είναι το καλύτερό του.

Σιγά που θα αγοράσω και cd του για να τον κρίνω. Παρακολούθησα τα περισσότερα video του στ youtube και η γνώμη μου δεν άλλαξε.

ΑΝ πιστεύεις ότι είμαι άσχετος με το αντικείμενο, να κανονίσουμε ενα τζαμάρισμα να σου λυθούν ορισμένες απορίες....

ΓΙα το ακροβατικό με την κιθάρα τί να σου πω? Απο κεί φαίνεται ποσο ποζεράς είναι αυτός κ εσύ που τον θαυμάζεις. Κ εγώ αν κάνω πολλές πρόβες θα μπορώ να παίζω τα κάλαντα στην κιθάρα ισορροπώντας πανω σε μια μπάλα του μπάσκετ με δυο κουκλάκια αγιους βασίλιδες στην πλάτη μου και να φτιάχνω και το μαλλί μου ταυτόχρονα.Αυτο με κάνει καλύτερο κιθαρίστα? Η καλύτερο μουσικο? Μάλλον καλύτερο Showman με κάνει...

Σε ευχαριστώ yameth. Δεν την παλεύουν μερικοί εδω μέσα. Εγώ μιλάω όμορφα και αυτή βρίζουν.

Παίζεις στα όρια...

αλλά το:

ΑΝ πιστεύεις ότι είμαι άσχετος με το αντικείμενο, να κανονίσουμε ενα τζαμάρισμα να σου λυθούν ορισμένες απορίες....

είναι πολύ ωραία ιδέα συμφιλίωσης και ανταλλαγής απόψεων με την κιθάρα στο χέρι.

Αυτό που έγραψα δεν αναφέρεται μόνο στον lambrosgg αλλά γενικά.Το ότι έχεις ικανότητες το ξέρω ,το κατάλαβα από ένα κομματάκι που ηχογράφησες και πόσταρες σε άλλο topic.Χαιρομαι κιόλας που ψάχνεις για τον Buddy Guy.Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί τον κατακρίνεις τόσο έντονα.Για μένα το γεγονός και μόνο ότι επηρέασε σε μεγάλο βαθμό κιθαρίστες όπως οι srv, Clapton, Hendrix, Beck και πολλούς άλλους είναι μεγαλείο.Το ότι γεφύρωσε τα blues και τη rock το θεωρώ επίσης σημαντικό.Και ναι ήτανε εκτός από καλός παίκτης και showman, έκανε διάφορα κουλά στα live του και αυτά εντυπωσίαζαν και τον hendrix και τους υπόλοιπους, φαντάσου τι ποζεράδες ήταν αυτοί.Πως να το πώ...Ακούω Hendrix και ξέρω ότι αν δεν ήταν ο BG δε θα άκουγα αυτό που αναγνωρίζουμε ως hendrix.Πχ το χαρακτηριστικό feedback που έκανε ο hendrix το έμαθε από τον BG, και πάει λέγοντας.Εγώ τον Buddy Guy τον αντιμετωπίζω ως ένα μεγάλο δάσκαλο, που ουσιαστικά εμαθε κιθάρα σε αυτούς που σήμερα αποκαλούμε Μεγάλους.

Δεν αμφιβάλλω ότι στην εποχή του μπορεί να ήταν μεγάλος ή και δάσκαλος ακόμα, να πρόσφερε όντως στην κιθαρο-μουσική, αλλά εγώ τον βλέπω σήμερα. Και σήμερα έχουν δεί πολλά τα μάτια μου από άλλους ΘΕΟΥΣ για να εντυπωσιαστω απο αυτόν.

δε μου λες ρε...Λαμπρουκο... αυτος

http://www.youtube.com/watch?v=cY9niMeOwlg

ειναι του....επιπεδου σου???

:lol: :lol:

γιατι σιγουρα αυτος (κατα εσενα) ειναι σιγουρα για τα μπαζα....

http://www.youtube.com/watch?v=_1Qo1eaWF8c

(αφου ο ηχος του κιθαριστα του εχει μαπα ....distortion...)

:lol:

πλακα πλακα κατσε λιγο να μαθεις ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ (θα σε κανει ΠΟΛΥ καλυτερο ΜΟΥΣΙΚΟ,προσεξε ΜΟΥΣΙΚΟ οχι ΑΚΡΟΒΑΤΗ,απο οτι εισαι......)

Aυτοί δεν έχουν EMG ρε...ασε που παίζουν σε αρχαίους λαμπάτους ενισχυτές-ραδιόφωνα...

εκτος βεβαια αν το ονειρο σου ειναι να εισαι ...κιθαριστας...ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ που προκαλει σε....τζαμαριστικες μονομαχιες οσους τολμανε να τον αμφισβητισουν..... :lol: :lol:

90.gif

cassette.gif

banghead.gif

slapface.gif

hammer.gif

είναι πολύ ωραία ιδέα συμφιλίωσης και ανταλλαγής απόψεων με την κιθάρα στο χέρι.
Πριν την φέρουν κολάρο ο ένας στον άλλο' date=' ή μετά; [img']http://www.comicguide.net/images/smilies/cunao.gif[/img]
c_laugh.gif
super_smilies007.gif

Μωρέ όταν κάθομαι σε άλλα threads και λέω ότι χάθηκε η μουσική, προς χάριν της οργανοπαιξιάς, ακούω άλλα.... :roll:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back