geodimitri είπε:Πάντως στο συγκεκριμένο βίντεο, ο κιθαρίστας που έπαιζε το σόλο τα έκανε επιεικώς μαντάρα.
Καλύτερα να το έπαιζε ο Smith.![]()
Θα το πάω ένα βήμα παραπέρα! Τα Accident of Birth και Chemichal Wedding είναι ισάξια (δεν λέω καλύτερα μόνο και μόνο για την ιστορία των maiden) με τα καλύτερα αλμπουμ των maiden!alexisgt είπε:Δεν ξέρω πως θα ακουστεί..
Θα το πώ και ελπίζω να μην παρεξηγηθώ..
Μετά το reunion των Iron Maiden με Dickinson / Smith,
ενδεχομένως "χάσαμε" ΔΙΣΚΑΡΕΣ που θα ακολουθούσαν στη solo καριέρα του Dickinson,
με Roy Z / Smith στις κιθάρες...
Έχεις δίκιο. Δεν το έγραψα σωστά.gpiad είπε:ο Roy Z δεν ηταν στο περιστερι το '97 , επαιζε καποιος αλλος
σωστος φιλε μου ετσι!alexisgt είπε:Στο live στο Περιστέρι, το οποίο τελικά ήταν 12/12/1998 -έκατσα και βρήκα το εισιτήριο ;D- κιθάρα έπαιζε άλλος.
(Ακόμα θυμάμαι την καπαρντίνα, την μπαντάνα στο κεφάλι και την ESP Serpent.. ;D)
Εγώ απ' αυτή την συναυλία δεν είχα καλές αναμνήσεις τουλάχιστον για τα πρώτα δέκα λεπτά. Είπαμε με έναν φίλο να πάμε μπροστά. Είμασταν 4-5η σειρά και πρίν ακόμα ξεκινήσει η συναυλία το σπρώξιμο ήταν ήδη πάρα πολύ (και είχα/έχω μεγάλη εμπειρία από ξυλοκόπημα στις πρώτες σειρές, δεν το λέω έτσι απλά). Με το που βγήκε ο Bruce όλα τα μαλακισμένα κωλόπαιδα άρχισαν να σπρώχνουν λες κι αυτό θα τους βοηθούσε να απολαύσουν την συναυλία καλύτερα. Τελευταία στιγμή έσωσα ένα παλικάρι πρίν πέσει μέσα στο μενώμενο πλήθος και ο ίδιος άρπαξα τελευταία στιγμή τα μαλλιά ενός μπροστινού πρίν πέσω. Και δεν θες να βρεθείς στο πάτωμα όταν 2000 και πλεόν άτομα σπρώχνουν από πίσω. Είμαι 1.90 και είχα πατημασιές στα μπούτια, αν λέει κάτι αυτό. Με το που καταφέραμε να βγούμε απ' τον χαμό στο δεύτερο-τρίτο κομμάτι περίπου, βλέπαμε κόσμο να βγαίνει κι αυτός από μέσα άλλοι με την βοήθεια φίλων και άλλοι ακόμα και σηκωτοί. Δεν ξέρω αν χτύπησε κανένας εκείνη την ημέρα αλλά από τις εκατοντάδες συναυλίες που έχω πάει κι από τις δεκάδες φορές που έχω βρεθεί σε παρόμοιες καταστάσεις αυτή ήταν μακράν η χειρότερη. Ειλικρινά σας μιλάω, ντράπηκα που είμαι μεταλλάς.alexisgt είπε:Στο live στο Περιστέρι, το οποίο τελικά ήταν 12/12/1998
Και τις κινήσεις ρομπότ που έκανε. Ήταν λίγο γελοίος σαν εικόνα αλλά δεν βαριέσαι.alexisgt είπε:(Ακόμα θυμάμαι την καπαρντίνα, την μπαντάνα στο κεφάλι και την ESP Serpent.. ;D)
συμφωνώ απόλυτα, τα accident of birth και chemical wedding ηχούν όπως θα έπρεπε να ηχούν οι Maiden μετά το fear of the dark (για να μην πω το eventh son)....alexisgt είπε:
Δεν ξέρω πως θα ακουστεί..
ενδεχομένως "χάσαμε" ΔΙΣΚΑΡΕΣ που θα ακολουθούσαν στη solo καριέρα του Dickinson,
Εγω νομίζω οτι το κακό ξεκίνησε οταν αποσύρθηκε ο Smith απο τους Maiden. Απο εκει και πέρα (και που επέστρεψε μετά δεν άλλαξε κάτι) δεν βγήκε ολοκληρωμένος και αξιόλογος δίσκος απο τους Maiden, απλά κάποια καλά κομμάτια.alexisgt είπε:
FYI is Roy Z..
Δεν ξέρω πως θα ακουστεί..
Janick Gers λέγεται ο κιθαρίστας. Να σου πω ούτε εγώ τον συμπάθησα πολύ - πολύ. Αλλά για να τον κρατήσουν οι Maiden μετά την επιστροφή του Smith, μάλλον καλός θα είναι.Mike Tsilis είπε:Επίσης ποτέ δεν συμπάθησα, τον κιθαρίστα που αντικατέστησε τον Smith, δεν έμαθα και ποτέ το όνομα του απο την αντιπάθεια μου.Μπορεί να είναι το καλύτερο παλικάρι δεν ξέρω αλλά εμένα ποτέ δεν μου έκατσε καλά στους Maiden.
Συμφωνώ και εγώ μαζί σου μετά το seventh son άρχισε να αλλάζει το πράμα και μετά το x-factor έγινε η "παρακμή" και με το που επανασυνδέθηκαν δεν άλλαξε κάτι πράμα που όλοι το ανυπομονούσαν.Mike Tsilis είπε:Εγω νομίζω οτι το κακό ξεκίνησε οταν αποσύρθηκε ο Smith απο τους Maiden. Απο εκει και πέρα (και που επέστρεψε μετά δεν άλλαξε κάτι) δεν βγήκε ολοκληρωμένος και αξιόλογος δίσκος απο τους Maiden, απλά κάποια καλά κομμάτια.
Είχα την ίδια άποψη αλλά μόλις άκουσα το Tyranny of Souls (2005) ξενέρωσα και απο εκεί.Μετά το reunion των Iron Maiden με Dickinson / Smith,