• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Μπρατσο Jackson σε σκαφος Ibanez

Kon1984

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Παιδια καλησπερα σε ολους,

Θελω να υλοποιησω ενα project εδω και καιρο αλλα εχω κολλησει σε ενα σημειο.

Προσπαθω να βρω ενα μπρατσο απο κιθαρα Jackson (σαν της dk2 dinky) αλλα με ταστιερα απο εβενο και να την κολλησω σε ενα σκαφος ibanez rg. Εχω βρει στο ebay μπρατσο αλλα μονο με rosewood ταστιερα. Ξερετε ποιος μπορει να εχει τετοια πραγματα εδω στην Ελλαδα η στο εξωτερικο? Θα μπορουσα επισης να παρω το μπρατσο απο το ebay αρκει να εχω βρει σκετη ταστιερα απο εβενο αλλα ουτε αυτο μπορω να βρω.

Αν εχετε καμια ιδεα Pls help...

Ευχαριστω! 

Δύσκολα θα βρείς σαν σκέτο part λαιμό Jackson με έβενο στην ταστιερα.

Κυρίως λόγο του ότι οι jackson με έβενο είναι συνήθως (εκτός από την ακριβή Dinky) neck through.

Ταστιέρα μπορείς να βρεις σαν κομμάτι ξύλου που θα πρέπει να κολλήσεις πάνω στον λαιμό και να βάλεις εσύ τα τάστα, κάτι που δεν είναι απλό και εύκολο.

Αυτο που λέει ο Loki, ειναι οτι πιο καλο μπορεις να κανεις.

loki kai hellfire thanks,

εχετε υποψιν σε ποιον να απευθυνθω για κομματι εβενο? Επισης οταν εχω το ξυλο ξερετε ποιος μπορει να αναλαβει να τοποθετησει τα ταστα?

Kon1984 είπε:
loki kai hellfire thanks,

εχετε υποψιν σε ποιον να απευθυνθω για κομματι εβενο? Επισης οταν εχω το ξυλο ξερετε ποιος μπορει να αναλαβει να τοποθετησει τα ταστα?
Γειά σας και απο μένα,

Για δες αυτό, έγω είμαι ευχαριστημένος απο τις υπηρεσίες του μέχρι τώρα (και έχει καλές τιμές).

http://www.manmadeguitars.com/

Trending...

Νέα θέματα

Back