- Πόντοι
- 8

Album — Postimages
Επεσε στα χερια μου αυτο το πεταλι,καποιος γνωστης που να γνωριζει στο περιπου την αξια του?
Μήπως τα 10Χ να είναι σε... γιεν;Τουλάχιστον 10.000 ένα τζαπαν μποςς... θησαυρός
Japan; Την όποια συλλεκτική "αξία" την έχουν τα πρώτα τα ιαπωνικά. Μετά η παραγωγή έφυγε και πήγε Ταϊβάν και αργότερα κάπου αλλού στην Ασία (δεν θυμάμαι που)...Έχω 6-7 boss pedals, στα κουτιά τους.
Ούτε τα χρησιμοποίησα ποτέ.
Θα τα πουλήσω και θα πάρω σπίτι στο Μιλάνο.
Νομίζω κάποια γίνονται και Τουρκία.Japan; Την όποια συλλεκτική "αξία" την έχουν τα πρώτα τα ιαπωνικά. Μετά η παραγωγή έφυγε και πήγε Ταϊβάν και αργότερα κάπου αλλού στην Ασία (δεν θυμάμαι που)...
ΥΓ: Που είναι αυτός ο sir να μας διαφωτίσει... Ακόμα κοιμάται ο γέροντας;
Δεν έχω ιδέα... Πάντως κοιτούσα τώρα στον Thomann στα Boss Distortion Pedals για να δω το made in...Νομίζω κάποια γίνονται και Τουρκία.
Θα δω , αν θυμηθώ μετά τα δικά μου, και θα σου πωΔεν έχω ιδέα... Πάντως κοιτούσα τώρα στον Thomann στα Boss Distortion Pedals για να δω το made in...
Σε όλα- πλην δύο- δεν έχει φωτό του κάτω μέρους που αναγράφεται η χώρα παραγωγής. Το ένα είναι το HM-2w Heavy Metal Distortion (made in Japan) και το ST-2 Power Stack (made in Taiwan), και εξεπλάγην όταν το είδα.
Με όλα τα άλλα πετάλια δεν έγινα... σοφότερος.
Δεν έχω ιδέα... Πάντως κοιτούσα τώρα στον Thomann στα Boss Distortion Pedals για να δω το made in...
Σε όλα- πλην δύο- δεν έχει φωτό του κάτω μέρους που αναγράφεται η χώρα παραγωγής. Το ένα είναι το HM-2w Heavy Metal Distortion (made in Japan) και το ST-2 Power Stack (made in Taiwan), και εξεπλάγην όταν το είδα.
Με όλα τα άλλα πετάλια δεν έγινα... σοφότερος.
Ορίστε... ορίστε... όπως σας τα έλεγα. Ο εκτιμητής μίλησεΑυτό είναι (από τη στιγμή που έχει silver screw) πριν το 80. Από κατάσταση φαίνεται καλό, αν έχει και τα περιφερειακά (manual etc) μάλλον το 200άρι το έχει.
https://stompboxelectronics.com/2022/12/09/history-of-the-boss-ds-1/
Διακρίνω μια αδιόρατη τάση... εξαπάτησης του επενδυτικού κοινού;Αν αλλάξω βίδες στο δικό μου θα ανέβει καθόλου η αξία του?
ΥΓ: Έχει δοκιμάσει κανείς όλη τη σειρά from past to present και αν ναι ποιο θεωρεί το "καλύτερο";
Νωρίτερα πάντως που μιλούσα με τον εκτιμητή του έκανα την ίδια ερώτηση. Μου είπε ότι ότι δεν υπάρχει "καλύτερο". Παίζουν "διαφορετικά" τόσο από περίοδο σε περίοδο, όσο και πετάλια της ίδιας περιόδου που έχουν περάσει απ' τα χέρια του.Πριν κανα μήνα που με έπιασε μια... λαχτάρα για DS-1