faded είπε:
Έχω το bd-2 και το βρίσκω πάρα πολύ καλό. Για τα μειονεκτήματα που αναφέρθηκαν σκέφτομαι εδώ και καιρό να το πάω για καμια μόντα. Δεν ξέρω ακριβώς όμως οι μόντες που κυκλοφορούν τι αλλάζουν στον ήχο. Αν μπορείτε τα φώτα σας... ή αν υπάρχει κανείς στη Θεσσαλονίκη που έχει modded έκδοση ας στείλει πμ αν γίνεται να το ακούσω από κοντά.
Αν είμαι off-topic πείτε να κάνω καινούριο
Οπως ειπα, εχω ενα modded BD-2. Του εχω κανει το H2O mod του Monte Allums.
http://www.monteallums.com/
Tα mods του ειναι σχετικα φτηνα (φυσικα ειναι τρομερα πιο φτηνο να αγορασεις τα υλικα μονος σου, αυτο που πληρωνεις ειναι η γνωση του ΤΙ και ΠΟΥ πρεπει να αλλαξεις) και εχουν αποτελεσματα. Επισης προσεξα οτι για το συγκεκριμενο που δοκιμασα, η περιγραφη που εδινε το site ηταν οντως αντιπροσωπευτικη των αλλαγων που παρατηρησα.
Μερικες αντικειμενικες βελτιωσεις:
1) Aλλαγη πυκνωτη στο tone control, πολυ καλυτερη συμπεριφορα τωρα, αρκετα πιο ευαισθητο.
2) Λιγοτερο "μπουκωμα", περισσοτερη διαυγεια - ειδικα στις χαμηλες συχνοτητες.
3) Αλλαγη του LED με superbright, τρομερα πιο visible σε συνθηκες live (οχι οτι με το κανονικο led δε βλεπεις, μη τρελαθουμε).
Απο εκει και περα, το συγκεκριμενο mod επεφερε και μια αλλαγη στο συχνοτικο χαρακτηρα του πεταλιου συν μια αισθητη αυξηση στο gain. Προσωπικα εμεινα αρκετα ευχαριστημενος απο τις βελτιωσεις και πολυ πιθανον να ξαναπαρω mod kits απο MA.
Κοντα στο Πασχα θα ειμαι στη Θεσσαλονικη και μαλλον θα εχω και το πεταλι μαζι μου. Αν τυχον σε ενδιαφερει ακομα το θεμα τοτε ισως μπορεσουμε να κανονισουμε καποια δοκιμη (θα ημουν και εγω περιεργος για ενα proper A/B).