Μπορεί να μάθει ντράμς κάποιος σε πολυκατοικία?

Δεν μειώνεται το οξυγόνο γιατί υπάρχουν χαραμάδες.Μετά από κανα 2ωρο μαζεύει υγρασία αλλά όπως είπα αφήνω μετά τα παράθυρα όλο το βράδυ ανοιχτά.Ακόμα και το χειμώνα.

Από την άλλη κάτι εκπληκτικό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι ότι όταν έξω έχει παρα πολύ ζέστη εκει μέσα έχει δροσιά.Και όταν έξω έχει κρύο μέσα έχει τέλεια θερμοκρασία.Για τις συνθήκες μην ανυσηχείς.Η σχολή μου φροντίζει να με μαθαίνει ότι χρειάζεται σχετικά με την υγεία.Και το υλικό είναι υγειινό σε σχέση με τα περισσότερα που μέχρι τώρα χρησιμοποιούνται.Σωστή όμως η παρατήρηση. :wink:

Bάλε και έναν ορό για να σε κρατάει και κάτσε εκεί μέσα 1-2 μέρες να βελτιωθείς.... Τί άλλο θές....;

:D :D :D :D

Καλή φάση πάντως, πολύ εφευρετικό αυτό που σκέφτηκες...

Από τις χαραμάδες όχι δεν φεύγει.Είναι πολύ μικρές.Επιπλέον εντάξει φροντίζεις να μονώσεις και την πόρτα αλλά και να κλείσεις το παράθυρο.Είμαι στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας.Πιστεύω ότι με το θέμα γείτονες τελείωσα.

Όσο για τον ορό ( :lol: :lol: :lol: ) λες να πάρω κανέναν από το Αττικό (από τις προμήθειες) τώρα που ξεκινάω το νέο πανεπιστημιακό έτος??? :lol:

Δεν είναι κακή ιδέα!!!

Πλάκα κάνω.Μία μπύρα εκει μέσα και κλείστε με για ώρες! :D

simow το ricofon δέν είναι σχετικά ελαφύ; Νόμιζα ότι χρησιμοποιούνταν περισσότερο για να αποροφά τις ανακλάσεις. Αυτό που δέν καταλαβαίνω είναι πώς κόβονται τα μπάσα στην κατασκευή σου, δεδομένου ότι δέν έχεις τοποθετήσει υλικά με μεγάλη μάζα.

Κοίτα.Επειδή εγώ δεν είμαι ειδκός δεν θα σου δώσω ικανοποιητικές απαντήσεις.Μπορώ να σου πω το εξής.Το υλικό που έχω βάλλει δεν είναι ακριβώς ρικοφον.Μοιάζει πολύ.Όμως το πάχος του είναι >8cm.Μετά σε κάθε τοίχο παρεμβάλλεται αέρας και μετά εξωτερικά έχω τοποθετήσει χοντρό πάπλωμα όπως έχω γράψει.Το οποίο και αυτό έχει πάχος περίπου 8 cm.Ειδικά οι ανακλάσεις που είναι και πολλές στα τύμπανα ναι...έχουν εξαφανιστεί.Ακούγονται τέλεια!Μονο αυτό μπορώ να πω παρόλο που φοβόμουν μήπως το υλικό απορροφούσε τελείως όλες τις "χρήσιμες" ανακλάσεις.Κάτι τέτοιο δεν έγινε.Αντιθέτως πιστέυω ότι αναδεικνύει τόσο τα τύμπανα(Pearl Export + MapexTomtom) όσο και το κούρδισμα που γίνεται.

Από ότι μου λένε και τα αδέρφια μου και οι γονείς μου που παρακολουθούν εδώ και 10 χρόνια τις απέλπιδες προσπάθειες μου να παίζω drums χωρίς να ενοχλώ και μετά από πολλές προσπάθειες και κατασκευές όλοι μου λένε ότι ακούγεται ελάχιστα έξω και μέσα στο υπόλοιπο σπίτι.Φανταστείτε ότι στο διπλανό δωμάτιο διαβάζει ο αδερφός μου και μου λέει ότι δεν τον ενοχλούσε καθόλου.Μπορεί να υπερβάλλουν αλλά σίγουρα η ένταση έξω έχει μειωθεί πολύ Όπως και τα τριξίματα στις πόρτες και τις ντουλάπες απότην κάσσα δεν ακούγονται πλέον!!! Πάααρα πολυ σημαντικό.

Λοιπον εγω προτεινω να το βελτιωσεις κ με εναν αναπνευστηρα θαλασσης που θαχει στο στομα του ο ντραμμερ κ θα συνδεεται με λαστιχο, που θα κατηληγει εξω απο το παραθυρο του σπιτιου για καθαρο αερα..!

εξυπναδες.... :P

Λοιπον εγω προτεινω να το βελτιωσεις κ με εναν αναπνευστηρα θαλασσης που θαχει στο στομα του ο ντραμμερ κ θα συνδεεται με λαστιχο, που θα κατηληγει εξω απο το παραθυρο του σπιτιου για καθαρο αερα..!
Αντικατέστησε το σκαμπό με λεκάνη τουαλέτας.

Χτύπα έναν ορό (κομπλέ με βάση).

Βάλε κλιματιστικό.

Και -σημαντικό- βάλε ένα PC να μπάινεις στο NOIZ..

Welcome to Paradise.....!!!! :lol:

Το κενο αναμεσα στο υλικο και στο στρομα πρεπει να ειναι κατι παρα πολυ σημαντικο απ' οτι εχω διαβασει σε κατι σημειωσεις για ηχομονωση. Εδειχναν οτι για να ηχομονωσεις σωστα πρεπει το υλικο απο τον τοιχο να εχει καποια μικρη αποσταση! Δεν θυμαμαι που το ειχα δει ομως.....και αν οντως ισχυει :idea:

(Ιατρική 4ο έτος) :wink: :lol:

Μη με περάσετε για ψώνιο έτσι... :lol:

παντως πριν μπεις σε ολη τη διαδικασια για ηχομονωσεις και ηλεκτρονικα drums κοιτα λιγο και τι γειτονες εχεις, ειδικα τον απο κατω. γιατι οτι και να κανεις τα drums σε διαμερισμα θα ενοχλουν και αν καποιος γυρω ειναι περιεργος η απλα δεν αντεχει το θορυβο σπιτι του μπορει και να σκοτωθειτε στο τελος (ακομα και κυριολεκτικα - αν ειχες εμενα γειτονα ας πουμε και επρεπε να γυρναω σπιτι και να ακουω drums δε τη παλευαμε..)

Πράγματι πάρα πολύ καλή η ιδέα του simow !!

Ωστόσο μου θύμισε κάτι που είχα δει παλιά που το έψαχνα το θεμα.. δεν ξέρω αν το έχετε ακουστα,"drum shield' λέγεται και προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει ,ούτε και κανένας γνωστός μου κ σε κατάστηματα που ρώτησα δεν ξέραν καν τι είναι.. τεσπα,ρίξτε μια ματιά μπορεί και να αξίζει ..

http://www.drumperfect.com/drum_shield_super_store.asp[/url][/b]

υπάρχουν διαφορα δερματα για αθορυβο παιξιμο, Η καποια ηλεκτρονικη ντραμς (κανενα απλο μοντελο) για να κανεις την εξασκηση σου. σε πολυκατοικια δεν υπαρχουν αλλες λυσεις εκτος απ την ηχομονωση που πρεπει να ριξεις αρκετες χιλιαδες ¤.

Θέλω να δημιουργήσω μέσα στο μικρό δωμάτιο που έχω ένα μικρότερο με σκοπό να τοποθετήσω μέσα κάτι σαν καμπίνα που έχω φτιάξει για τα drums.(ξέρω ακούγεται κάπως τρελό)

Μέχρι τώρα πιστεύω ότι έχω κόψει αρκετά db όταν παίζω-με την ήδη υπάρχουσα κατασκευή μου.Θέλω όμως καλύτερα αποτελέσματα.Ψάχνω σε εταιρίες για ηχο-μονωμένα δωμάτια...ακόμα στο ψάξιμο είμαι.Το δωμάτιο είναι σε πρώτο όροφο πολυκατοικίας 3 ορόφων.Μόνο από πάνω μένει μία κυρία.Δίπλα έχει άλλη πολυκατοικία...αλλά κάτι του ότι μελετάω πάντα μεταξύ 6 και 8 το απόγευμα κάτι ότι είναι καλοί οι γείτονες....παρατήρηση 10 χρόνια τώρα δεν έχω ακούσει.Τέλος πάντων θέλω να περιορίσω λίγο τη φασαρία.

Σε περίπτωση που το ψάξιμο στις κατασκευαστικές εταιρίες αποδειχθεί άκαρπο θα προχωσίσω την κατασκευή που έχω κατά νου.Ξύλινο σκελετό , με τοιχώματα κάποιου είδους κόντρα πλακέ και μέσα σε αυτά τα δύο τοιχώματα φύλλα από αφρολέξ.

Μέσα στην κατασκευή αυτή που θα είναι κανονικά σαν δωμάτιο θα βάλω την καμπίνα που ήδη έχω φτιάξει.

Απλά ήθελα να ρωτήσω...2ή 3 φύλλα αφρολεξ(το μπλε ή το ασπρο το οικοδομικό) θα κάνουν καθόλου δουλειά για τοίχο ή ταβάνι;;;(Στο πατωμα θα βάλω πολύ παχύ χαλί)

Θα ήθελα να αποφύγω τη χρήση υλικού με ίνες.Για ευνόητους λόγους.

Πείτε μου ό,τι ξέρετε ή ό,τι τέλος πάντων έχετε στο μυαλό σας.

Η ιδέα του simow απλά τα σπάει. Επίσης πρέπει να ξέρετε οτι τα υλικά της ηχομόνωσης είναι ταυτόχρονα τα πιο θερμομονωτικά που υπάρχουν γι αυτό δεν καταλαβαίνει τη ζέστη απ έξω. Υπάρχουν ειδικά μαγαζιά π ασχολούνται με ηχομόνωση και έχουν τα δίαφορα υλικά κ μπορόυν να σε βοηθήσουν σε αυτό π σκέφτεσαι. Εγώ που ψαχνόμουν σχετικά πήγα σε ένα τέτοιο στην Καβάλας και μου δείξαν ένα σωρό υλικά π κάνουν αυτή τη δουλειά και δεν κοστίζουν κ πάρα πολύ και μπορέις να τα τοποθετήσεις κ μόνος σου. Εγώ βέβαια δν έκανα τπτ ακόμα αλλά τουλάχιστον έχω κάποια πράγματα υπ οψην τώρα. Τα practice pads είναι η πιό ανώδυνη λύση πιστεύω...

Υπαρχουν και τα e-drums αν δεν κανω λαθος. Τωρα δε ξερω τι παιζει απο ποιοτητα

Trending...

Νέα θέματα

Back