Δες ποσα db σου ανεβαζει το πεταλι και κανε τον υπολογισμο,το gain δεν εχει σχεση απλα βρωμιζει τον ηχο.aggeloskrv είπε:το ξερω ηδη αυτο,εγω αααλλο ρωτησα!
;D ;D ;DGeorge_gr είπε:Συγνώμη που θα γίνω ο λαλάκας της συζήτησης αλλά είναι αδιανόητο να υπάρχουν 3 σελίδες σχόλια για το πως θα ανέβει η ένταση 30 dB.
30 (ΤΡΙΑΝΤΑ!!!!!) dB..!!!!!!!!
Eίναι αδιανόητο το νούμερο...Αμα φίλε θέλεις συν 30 dB ένταση για να ακουστείς μέσα στη μπάντα υπαρχουν δύο λύσεις μόνο.
1. Αλλάζεις μπάντα και παίζεις με κάποια άλλη που αποτελείται από μουσικούς
ή
2. Αλλάζεις όργανο και αντί για σόλο κιθάρα, παίζεις σόλο κομπρεσέρ. Η λύση αυτή παρέχει και το προτέρημα ότι βγάζεις και μεροκάματο σαν εκσκαφέας δρόμου στο δήμο αν δε βγούν λεφτά στο live.
Ακου 30 db....
Tο Ge-7 πάει μέχρι +15db. Η λύση είναι εκεί όμως. Είναι σίγουρα θέμα EQ. Αν όχι του OP, τότε κάποιου/ων οργάνων από την υπόλοιπη μπάντα. Όπως και να έχει ακόμα και αν δεν αλλάξει κανείς άλλος από την μπάντα τίποτα, σίγουρα με ένα EQ μπορεί να βρει μια τσεπούλα να μπει μέσα για να ακουστεί. Έτσι, σα το ζεστό μάρσιπο της μανούλας καγκουρό.qrd1981 είπε:Λέω κι εγώ τώρα...δοκίμασε στην λούπα και βάλε ένα eq πετάλι του τύπου Boss GE-7 έχε τα όλα φλάτ και παίξε με το level...εγώ που το έχω δει από φίλο κιθαρίστα το πάει το σήμα στον ΘΕΟΟΟΟ....!!!!!!!!