Ναι... Χαλαρααααααααααά ;D 8)THEOD είπε:Οι τύποι τα λένε με απλά και σοφά λόγια
Για να βγάλει κάποιος ήχο στο όργανο πρέπει να ειναι χαλαρά τα χέρια του 8)
Οσο πιο relax τόσο καλλίτερα .![]()
;DTHEOD είπε:Ναι ,ενα και το ενα φέρνει το αλλο και στο τελοσ ψάχνεις να βρεις τη Μι στο όργανο ;D ;D
Αυτό είναι πολύ σωστό. Απλά κάποιες φορές ξεχνιέσαι- ιδιαίτερα σε αλληλουχία κομματιών που σε έχουν στην «τσίτα»- λόγο ταχύτητας/ νοτών κλπ- και εκεί ασυναίσθητα αρχίζεις να βαράς και αρχίζουν τα ζόρια...THEOD είπε:Ακόμα και στο aggressive παιξιμο όλο το μυστικό ειναι το tension και release του μυικου συστήματος .μολις χτυπάει πχ το δάχτυλο στο δεξί πρέπει κατευθείαν να χαλαρώνει . 8)
Συνέχισε εσύ να παίζεις με αυτούς τους μπεκρίδες, το Φούζιο και το Τζιμπουρ και σε βλέπω να γίνεσαι ίδιος ο Μπάμπιτ, όχι σε τεχνική, σε όγκο ;D ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Ναι... Χαλαρααααααααααά ;D 8)
ΥΓ: Και κάνα ποτάκι πριν παίξεις και αυτό βοηθάει στο χαλάρωμα![]()
Σωστός . Μια άλλη κάλη κίνηση ειναι να μάθει σωστά με ενα pad και μπακετες να χτυπάει (με σωστή πάντα τεχνική ) .ειναι ιδιαίτερα άμεσος τρόπος και κατανοεις πολλα όπως πχ τις δυναμικές κλπ κλπTerry RoscoeBeck5 είπε:Αυτό είναι πολύ σωστό. Απλά κάποιες φορές ξεχνιέσαι- ιδιαίτερα σε αλληλουχία κομματιών που σε έχουν στην «τσίτα»- λόγο ταχύτητας/ νοτών κλπ- και εκεί ασυναίσθητα αρχίζεις να βαράς και αρχίζουν τα ζόρια...
Πάντως νομίζω ότι σε όσο καλύτερη κατάσταση έχεις τα χέρια σου- και αυτό γίνεται με τουλάχιστον κάνα δίωρο παίξιμο καθημερινά- τόσο πιο «χαλαρά» θα είναι στο live.
Στο σπιτι επιτρεπεται να κανεις οτι θελεις,οταν βγαινεις ομως να παιξεις καλο ειναι ναsamy paraga είπε:Συνέχισε εσύ να παίζεις με αυτούς τους μπεκρίδες, το Φούζιο και το Τζιμπουρ και σε βλέπω να γίνεσαι ίδιος ο Μπάμπιτ, όχι σε τεχνική, σε όγκο ;D ;D ;D
Ε, όχι και μπεκρήδες τα παιδιά... Κάνα ποτηράκι πίνουμε έτσι για έμπνευση ;Dsamy paraga είπε:Συνέχισε εσύ να παίζεις με αυτούς τους μπεκρίδες, το Φούζιο και το Τζιμπουρ και σε βλέπω να γίνεσαι ίδιος ο Μπάμπιτ, όχι σε τεχνική, σε όγκο ;D ;D ;D
Αυτές τις βλακείες έκανα και γω πιο πιτσιρικασ όταν έπαιζα κιθάρα σε μπαράκια .κατεβαζα σχεδόν ενα μπουκάλι περδικα για να απελευθερωθω ;D . Μετα το γύρισα στο καμπαρι 8)που ειναι πικρό για να πινω λιγότερο και ξέφυγα τελείως πίνοντας ακόμα περισσότερο .gvour είπε:Αλλιως δεν ελεγχεις το παιξιμο σου.
Μπορει να νομιζεις οτι ειναι ολα ΟΚ και μετα να ακουσεις τι επαιζες και να τρεχεις να κρυφτεις.
Ακομα και δυο ποτα μπορει να κανουν το κακο.
Απο προσωπικην εμπειριαν ομιλω. ;D ;D ;D
Λιώμα, με λαδωμένο πουκάμισο, αλλά δεν βαριέσαι, τι να καταλάβουν οι Αμερικάνες μαύρες τραγουδίστριες. ;D ;D ;D ;D ;Dgvour είπε:Απο προσωπικην εμπειριαν ομιλω. ;D ;D ;D
Πες τα ρε Τέρρυ, τρεις τρεις ερχότανε οι μπύρες. ;D ;D ;D ;D ;DΕ, όχι και μπεκρήδες τα παιδιά... Κάνα ποτηράκι πίνουμε έτσι για έμπνευση ;D
Και εγώ, πάντα ένα espresso πριν το live. Πάντως ο κρουστός μας μου λέει ότι ο δάσκαλος του- νομίζω ένας κουβανός γέροντας- του έλεγε όχι καφέ πριν το live γιατί σε τσιτώνει.THEOD είπε:Πλέον μόνο καφεδάκι πριν το live, πρόβα , μελέτη![]()
Κοιτά . Ουσιαστικά πιστεύω οτι δε χρειάζεται τίποτα .το παιξιμο ειναι καθαρά εγκεφαλική διεργασία . Απλά καθαρό μυαλό , εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και συγκέντρωσηTerry RoscoeBeck5 είπε:Και εγώ, πάντα ένα espresso πριν το live. Πάντως ο κρουστός μας μου λέει ότι ο δάσκαλος του- νομίζω ένας κουβανός γέροντας- του έλεγε όχι καφέ πριν το live γιατί σε τσιτώνει.