Στανταρ θελει λιγοτερο reverb σε ενα σοβαρο σεναριο...ακομα και για pad-like ηχους ειναι παρα πολυ. Ειμαι να φανταστεις φανατικος του μπολικου reverb και τετοιων ηχων (σουπερ-ουαου-κουλτουριαρικο φλουξους αποτελεσμα) αλλα και παλι μου φανηκε υπερβολικο ως ηχος.pascal είπε:@odis13: Ωραιότατο...
Έχω ένσταση στον ήχο...εντάξει, ατμόσφαιρα κι' έτσι, αλλά πολύ "λάσπη" σε μερικά σημεία. Δεν ξέρω, μήπως να έβαζες λιγότερο ριβέρμπι;
Αλήθεια, με τι έγραψες;
Eνδιαφέρουσα τεχνική...θα το δοκιμάσω!odis13 είπε:Αποφασισα, για να ειναι λιγο πιο ανθρωπινο, αντι να μειωσω λιγο το reverb να κανω το εξης ωστε να μεινει ανεπηρεαστη η "pad-o-λασπουρα": εγραψα την κιθαρα και μετα εκανα copy paste την κυματομορφη σε ενα χωριστο track. Στο ενα track δοθηκε ως ηχος αυτο το περιεργο preset, μαζι με ενα ελαφρυ panning. Στο αλλο χρησιμοποιησα εναν απλο, καθαρο ενισχυτη (νομιζω ειναι ο τυπου Twin του GR4) και ελαφρυ panning απο την αλλη πλευρα. Το backing στη μεση.
Να 'μαι!odis13 είπε:Οποιος κανει κατι πιο τραγικο του βγαζω το καπελο.
Ωραίο backing track Odis, θα το "επεξεργαστώ".odis13 είπε:Να δωσω και εγω ενα backing track.
φίλε τα σπάει αυτό το backing trackgregg είπε:Οριστε ενα backing track και απο εμενα. Με φωνη.
Πρόκειται να τιμηθεί ιδιαιτέρωςgregg είπε:Οριστε ενα backing track και απο εμενα. Με φωνη.
κομμμματι ! + 10000100020000000,9998Jazzjoker είπε:Πρόκειται να τιμηθεί ιδιαιτέρως![]()
Λες έ? Φταίει μάλλον οτι έγραψα με ακουυστικά, λόγο ώρας.Jazzjoker είπε:gregg σούπερ! Το πετάλι/εφφέ τι το ήθελες; Τέλειος είναι ο ήχος σου σκέτος.
@William: Δεν το ξαναμιξάρεις με την κιθάρα πιο δυνατά; Ωραία πράγματα ακούγονται αλλά είναι υπερβολικά πίσω.