- Πόντοι
- 1,058
Φίλε asprados με όλη την καλή διάθεση σου λέω τα εξής, όχι για το κομμάτι σου αλλά για τον τρόπο που το ανεβάζεις:asprados είπε:Γειά σας κι απο εμένα!!
Είναι η 2η φορά που ηχογραφώ κάτι στο PC μου και το ανεβάζω στο noiz.
Ψιλοβαριέμαι το home recording.. ;D
Επειδή δεν ανέβαινε το αρχείο στο noiz 9MB όριο... Το ανέβασα εδώ-->
http://www.4shared.com/file/250669806/71922b48/Blues_Phrasing__Rests_Backing_.html
Αν προσπαθήσετε πολλοί μαζί (πράγμα που δε νομίζω) μπορεί να αργήσει λίγο.
Είναι 2η λήψη το κομμάτι χωρίς καθόλου editing (γιατί δεν ξέρω ;D), πιθανόν λιγο χαμηλά κ θαμπή η κιθάρα..
Ακούστε μέχρι τέλος "όσοι αντέξετε ;D ;D", απολαύστε!! και σχολιάστε "κραξτε"
ελεύθερα!!
Ευχαριστώ!
Το αρχείο είναι 31MB γιατί είναι σε μορφή wav. Εκτός αυτού, το site που το ανέβασες παρέχει μειωμένο bandwidth στο κατέβασμα για μη εγγεγραμμένους χρήστες. Με αυτά τα δεδομένα δε νομίζω ότι θα μπει πολύς κόσμος στον κόπο να το κατεβάσει, να το ξεζιπάρει και να το ακούσει. Σου προτείνω λοιπόν να μετατρέπεις τα αρχεία wav σε mp3 (αν δεν έχεις ήδη πρόγραμμα που να το κάνει αυτό, ψάξε στο google. Υπάρχουν εκατοντάδες). Σε μορφή mp3 θα μπορείς να ανεβάζεις τα κομμάτια σου κανονικά στο noiz.
Όσον αφορά το ίδιο το κομμάτι τώρα μου αρέσει που δε μένεις στην πεπατημένη και το ψάχνεις μελωδικά το πράγμα. Βέβαια βάζεις και μπόλικες "ξένες" νότες σε σημεία ή με τρόπο που δεν ακούγεται και πολύ ωραία αλλά εγώ μαζί σου. Με πειραματισμό και ακούγοντας τον εαυτό μας μαθαίνουμε.