• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Blues Wire Live! Πέμπτη 20/O1 2011 @ Kyttaro

• Thread starter Thread starter ez
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 13
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 3K

ez

Performance Guru
Πόντοι
1,038
Ξανά πρωτευουσιάνοι  ;D, ελπίζω να έχουμε μια ωραία βραδιά!

174676_157622884285791_6231389_n.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ez είπε:
Ξανά πρωτευουσιάνοι  ;D, ελπίζω να έχουμε μια ωραία βραδιά!
Οοοοομορφα πράγματα, και είχα λιγουρευτεί το προ ολίγων ημερών εν το βορρά γενόμενο... sweeet!  8)

Ελπίζω να μην υπάρξουν απρόοπτα και να σας χαρούμε  :)

Σήμερα το βράδυ, όσοι πιστοί...και με κιθάρες αν θέλετε  ;D!!!

Ο bluesscholar έχει δωρεάν είσοδο μετά το δωράκι που μας έκανε   ;)...

ez είπε:
Σήμερα το βράδυ, όσοι πιστοί...και με κιθάρες αν θέλετε  ;D!!!

Ο bluesscholar έχει δωρεάν είσοδο μετά το δωράκι που μας έκανε   ;)...
Ηλία ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση. Έτσι κι αλλιώς σκεφτόμουν να έρθω οπότε, ένας λόγος παραπάνω... Θυμάμαι επίσης πως έχεις μια μεταφρασμένη στα Ελληνικά έκδοση του Me & Big Joe, το οποίο είναι εξαντλημένο. Αν το είχα σκεφτεί νωρίτερα θα σου ζητούσα ένα αντίγραφο... next time...

Άλλο ένα φοβερό live από τον κύριο Ζάικο και την παρέα του. Όσοι τους έχετε δει, ξέρετε για τι μιλάω. Όσοι δεν τους έχετε δει, χάνετε.

Μικρή ένσταση όσον αφορά το πρώτο γκρουπ που έπαιξε, οι οποίοι δεν είχαν τη δυναμική να κρατήσουν τόσο μεγάλο πρόγραμμα (σχεδόν 2 ώρες), με αποτέλεσμα ο κόσμος να βαρεθεί και κάποιοι να φύγουν πριν καν βγουν οι wire. Με όλη την καλή διάθεση.

Nα συμφωνήσω κι εγώ με τον Jazzjoker.

Οι Blues Wire για άλλη μια φορά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ,ήχο,παρουσία,τραγούδια!

Ευχαριστούμε!

Υ.Γ.  Ενας κι ένας (μία) !!

IMG_0190.JPG

IMG_0191.JPG

IMG_0192.JPG

IMG_0194.JPG

IMG_0193.JPG

IMG_0195.JPG

Jazzjoker είπε:
Άλλο ένα φοβερό live από τον κύριο Ζάικο και την παρέα του. Όσοι τους έχετε δει, ξέρετε για τι μιλάω. Όσοι δεν τους έχετε δει, χάνετε.

Μικρή ένσταση όσον αφορά το πρώτο γκρουπ που έπαιξε, οι οποίοι δεν είχαν τη δυναμική να κρατήσουν τόσο μεγάλο πρόγραμμα (σχεδόν 2 ώρες), με αποτέλεσμα ο κόσμος να βαρεθεί και κάποιοι να φύγουν πριν καν βγουν οι wire. Με όλη την καλή διάθεση.
Συμφωνώ.

Οι Bluesbirds (νομίζω έτσι ήταν τ' ονομά τους) ήταν μια μπάντα με μέτριους μουσικούς-κακό ντράμμερ που επέμεναν να πλατιάζουν τα κομμάτια με διπλά σόλο και από τους 2 κιθαρίστες. Ουκ εν τω πολλώ το ευ. Όσο για την Υβέτ ήταν καλύτερη απ' όσο περίμενα.

Όσο για τους Wire τα λόγια είναι περιττά.

Δημόσια ευχαριστώ τον Δημήτρη Επικούρη που με τίμησε δίνοντας μου τη πρόσκλησή του.

Δημήτρη θ' ανταποδώσω απόψε το βράδυ. ;)

Nestoras είπε:
Συμφωνώ.

Οι Bluesbirds (νομίζω έτσι ήταν τ' ονομά τους) ήταν μια μπάντα με μέτριους μουσικούς-κακό ντράμμερ που επέμεναν να πλατιάζουν τα κομμάτια με διπλά σόλο και από τους 2 κιθαρίστες. Ουκ εν τω πολλώ το ευ. Όσο για την Υβέτ ήταν καλύτερη απ' όσο περίμενα.

Δημόσια ευχαριστώ τον Δημήτρη Επικούρη που με τίμησε δίνοντας μου τη πρόσκλησή του.

Δημήτρη θ' ανταποδώσω απόψε το βράδυ. ;)
+1 Δημήτρη κι εγώ σε ευχαριστώ.

Όχι ευχαριστίες ρε παιδιά σε μένα. Αυτές πάνε στον Ηλία. Εξάλλου μπλουζ σημαίνει μοιράζομαι τουλάχιστον στο δικό μου ετυμολογικό λεξικό.

Πιστεύω να τα καταφέρω τουλάχιστον απόψε να καταφέρω να σας δω.

Χαιρομαι ιδιαιτερα που περασατε ομορφα !!

Καθε Live των Blues Wire ειναι μια τεραστια και διαφορετικη καθε φορα εμπειρια!!!

Νιωθω πολυ τυχερος και ευλογημενος που μπορουμε να τους ακουμε πολυ συχνα (οσο γινεται με την κατασταση των μαγαζιων πλεον) εδω στη Θεσσαλονικη. Καλα για το οτι κανουμε τα τζαμ μας δεν εχω λογια....η χαρα δε περιγραφεται με κανενα emoticon  ;D ;D ;D

Έφτασα στη μέση του συνολικού show και πρόλαβα κανα  2 κομματια των bluesbirds. Η αλήθεια είναι ότι ήρθα λιγο ψαρωμένος γιατι θυμάμαι παλιά μιά μπάντα απο το texas που λεγόντουσαν έτσι και είχαν εμφανιστεί στο τότε "Blues Peolple" στο Μέτς γύρω στο 2001. Τέλος πάντων προσπαθώ να βλέπω όσο πιο συχνά μου δίνεται η ευκαιρία τους blues wire, και ειλικρινά πάντα φεύγω πιο πλούσιος.

Θεωρώ πως θα ήταν τεράστια παράληψη, καθώς πάντα αναφερόμαστε στις αναμφισβήτητες κιθαριστικές αρετές του Ηλία, να μην γινει μνεια στη ραχοκοκαλιά του ήχου των blues wire, δηλαδή το στοιβαρότατο rhythm section Σωτήρη Ζήση και τη Νίκη Γουζουρλίδου.  Τέλος ακούσαμε ξανά τις εκπληκτικές φωνές της Μαρκέλας Παναγιώτου και της φοβερής Τζένης Καπάδαη.

Ευχαριστούμε πολύ για άλλη μια φορά.

Ευχαριστώ θερμά τους φίλους συμφορουμίτες που μας τίμησαν (ξανά) με την παρουσία τους και για τα καλά τους λόγια  :D.

@korgious: ευχαριστώ για τις φωτο!!!

@shelter: ευχαριστώ για τη δημοκρατική σου ευαισθησία  ;D!!

@solega:  ;)

Σε πιό προσωπικό τόνο, αυτό που κρατάω απο τη συγκεκριμμένη εμφάνιση, είναι πως παρόλη την κούραση (και το ελαφρό μεθύσι... :P) που με κρατούσε ελαφρώς αποσυντονισμένο κατά διαστήματα, μου δόθηκε η ευκαιρία για πρώτη φορά με το τωρινό σχήμα να παίξω ένα κομμάτι-διασκευή που σημαίνει πολλά για μένα, το Motherless child.

Αν το θυμάστε και σας έδωσε κάποια χαρά, είθε να σας συντροφεύει...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back