Οοοοομορφα πράγματα, και είχα λιγουρευτεί το προ ολίγων ημερών εν το βορρά γενόμενο... sweeet! 8)ez είπε:Ξανά πρωτευουσιάνοι ;D, ελπίζω να έχουμε μια ωραία βραδιά!
Ηλία ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση. Έτσι κι αλλιώς σκεφτόμουν να έρθω οπότε, ένας λόγος παραπάνω... Θυμάμαι επίσης πως έχεις μια μεταφρασμένη στα Ελληνικά έκδοση του Me & Big Joe, το οποίο είναι εξαντλημένο. Αν το είχα σκεφτεί νωρίτερα θα σου ζητούσα ένα αντίγραφο... next time...ez είπε:Σήμερα το βράδυ, όσοι πιστοί...και με κιθάρες αν θέλετε ;D!!!
Ο bluesscholar έχει δωρεάν είσοδο μετά το δωράκι που μας έκανε ...
Συμφωνώ.Jazzjoker είπε:Άλλο ένα φοβερό live από τον κύριο Ζάικο και την παρέα του. Όσοι τους έχετε δει, ξέρετε για τι μιλάω. Όσοι δεν τους έχετε δει, χάνετε.
Μικρή ένσταση όσον αφορά το πρώτο γκρουπ που έπαιξε, οι οποίοι δεν είχαν τη δυναμική να κρατήσουν τόσο μεγάλο πρόγραμμα (σχεδόν 2 ώρες), με αποτέλεσμα ο κόσμος να βαρεθεί και κάποιοι να φύγουν πριν καν βγουν οι wire. Με όλη την καλή διάθεση.
+1 Δημήτρη κι εγώ σε ευχαριστώ.Nestoras είπε:Συμφωνώ.
Οι Bluesbirds (νομίζω έτσι ήταν τ' ονομά τους) ήταν μια μπάντα με μέτριους μουσικούς-κακό ντράμμερ που επέμεναν να πλατιάζουν τα κομμάτια με διπλά σόλο και από τους 2 κιθαρίστες. Ουκ εν τω πολλώ το ευ. Όσο για την Υβέτ ήταν καλύτερη απ' όσο περίμενα.
Δημόσια ευχαριστώ τον Δημήτρη Επικούρη που με τίμησε δίνοντας μου τη πρόσκλησή του.
Δημήτρη θ' ανταποδώσω απόψε το βράδυ.