• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

BLUES WIRE LIVE @ ANTART! 22/2

• Thread starter Thread starter ez
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 3K
Μπράβο σε όλους, φανταστική βραδιά από κάθε άποψη! Φοβερός χώρος, απίστευτοι οι Blues Wire (σεμινάριο blues κιθάρας ο κ.Ζαικος)! Οι φίλοι random plan όπως πάντα κεφάτοι, με πολλή βελτίωση και πετυχημένες επιλογές σε νέα κομμάτια είναι έτοιμοι να ανέβουν επιπεδο!!

ΥΓ. Κώστα, ακόμα τραβάω τα μαλλιά μου με το παίξιμο! Keep it up mate  ;)

Ενα εξαιρετικο live με τους Blues Wire στα γνωστα υψηλα standards που μας εχουν συνηθισει τοσα χρονια!

Πολλα συγχαρητηρια και στους φιλους Random Plan για την πολυ καλη τους εμφανιση!

Μπραβο στο Antart επισης για τον πολυ ομορφο χωρο και την πολυ καλη οργανωση της βραδιας!

Προσωπικα νιωθω τυχερος που ειχα την ευκαιρια να βρεθω επι σκηνης για μια ακομη φορα με τον Ηλια (who's got some serious drumming chops as well 8)) και την παρεα του!

απίστευτο blues live!

blues to the bone από τους μαιτρ του είδους.

Νομίζω από τα καλύτερα των Blues Wire!

Ευχαριστούμε θερμά όλους σας για τα καλά σας λόγια.

Ιδιαίτερα τ'αδέλφια απο τους Random Plan για όλη τη βοήθεια.

Τους Jam, kostas80, gregg & jazzjoker που έπαιξαν παρέα μας.

Τους τεχνικούς και συνεργάτες του Αντάρτ για την καλή διάθεση, δουλειά και υπομονή.

Τη βροχή που σταμάτησε  ;D.

Δυό λόγια για τον Σταμάτη Δεληγιάννη που φτιάχνει τα cigar box guitars και τους συνεργάτες του που επιμελήθηκαν και το βιντεάκι.

Η αισθητική και αποτελεσματικότητα των δημιουργημάτων του Σταμάτη έχει πιάσει πλέον πολύ υψηλά στάνταρτς. Δημόσια θέλω να τον ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσε ν'ανακαλύψω νέους εκφραστικούς δρόμους και για όσους αγνοούν τη δουλειά του να ενημερώσω πως πληροφορίες για το τι κάνει μπορείτε να βρείτε εδώ:

http://www.facebook.com/cigarbox.geetar

Νάμαστε γεροί και καλή αντάμωση!

Trending...

Νέα θέματα

Back