• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Blues Wire - Blues Cargo - Small Blues Trap στο Vinilion

r2d2

Μέλος
Πόντοι
38
Στις 17 και 18 Δεκεμβρίου ταξιδεύουμε με το ποταμόπλοιο VINILION, στα νερά του  Μισσισσιππή για να συναντήσουμε το μπλουζ και την ιστορία του. Ξεναγός μας, ο Ηλίας ο Ζαϊκος με τους Blues Wire.

Στις 17 του Δεκέμβρη, μαζί με τους Blues Wire , ο Παύλος Καραπιπέρης με τους Small Blues Trap που θα παίξουν τα γνωστά αλλά μοναδικά και γεμάτα λυρισμό Dark Blues τους. Ο Παύλος Καραπιπέρης μαζί με το Δημήτρη Επικούρη θα χαρίσουν το δικό τους πόνημα «15 Σταγόνες Βροχής σΆ έναν Ωκεανό από Μπλουζ Ιστορίες» (CD και βιβλίο μαζί) σε 15 τυχερούς φίλους της κλήρωσης που θα διοργανώσει το Vinilion κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Στις 18 του Δεκέμβρη, δύο θρυλικές μπλουζ μπάντες με πολύ μεγάλη ιστορία, οι Blues Wire του Ηλία Ζάϊκου και οι Blues Cargo του Δημήτρη Ιωάννου και του Στέλιου  Ζαφειρίου, τζαμάρουν παρέα για να μας ταξιδέψουν στο Chicago του Muddy Waters, του Howlin' Wolf και του Buddy Guy. Μαζί τους, πολλοί εκλεκτοί προσκεκλημένοι που θα ανέβουν στο πάλκο σε ένα open jam σετ.

Ένα μοναδικό μπλουζ ταξίδι από τους μεγαλύτερους εκπροσώπους του μπλούζ στη χώρα μας που θα μείνει πραγματικά αξέχαστο σε όσους παρευρεθούν.  Ένα ταξίδι σταθμός που ο χρόνος δεν θα μπορέσει ποτέ να σβήσει από τις μνήμες μας.

ώρα έναρξης 22:30

είσοδος:15 euro

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων,

VINILION CLUB:

ΕΚΤΟΡΟΣ 92  & ΜΕΝΕΛΑΟΥ , ΙΛΙΟΝ

ΤΗΛ: 210-2692640

www.vinilion.gr

BLUES WIRE   www.blueswire.gr

BLUES CARGO   www.bluescargo.gr

SMALL BLUES TRAP   www.smallbluestrap.gr

Αφού ανέβηκε to event, ας ανέβει και η αφίσσα. Τρία μερόνυχτα ξενύχτι από μεριάς του Παύλου του Καραπιπέρη για να τη φτιάξει και να την προσαρμόσει στα γούστα των διοργανωτών (εγώ δεν ανήκω στους διοργανωτές, ούτε και ο Λαζάνης). Να συμπληρώσω οτι Open Jam θα γίνει και στις 17 απ' ότι μου έχουν πει τα παιδιά. Από μεριάς μου, θα μοιράσω σε ΟΛΟΥΣ μου τους ΝΟΙΖ φίλους παλιούς και νέους που θα βρίσκονται εκεί, μια κόπια από το τρίτο βιβλίο μου (15 ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΒΡΟΧΗΣ Σ' ΕΝΑΝ ΩΚΕΑΝΟ ΑΠΟ ΜΠΛΟΥΖ ΙΣΤΟΡΙΕΣ) ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ και εκτός κλήρωσης γιατί θεωρώ πως είναι μεγάλη τιμή για μένα προσωπικά να έχουν αυτό το μικρό πόνημα στη βιβλιοθήκη τους.[/b]

..........Και ανοιχτά θα παρακαλέσω τον Ηλία να φέρει μαζί του τη Τζένη την Καπάνταη (Η φωνή του μπλουζ) και να τραγουδήσει το chechin' on my baby. Μου το έχει υποσχεθεί.........................

Έτσι δεν είναι Genius;

AFISSA_BLUES.jpg

Ρώτα τους Small Blues Trap. Είναι η μόνη μπάντα που παίζει αυτό το είδος του μπλουζ. Τα υπόλοιπα από κοντά Ελευθέριε.......................

(καλά ρε πλάκα μου κάνεις και έχω και πίεση;)

epikouris είπε:
Ρώτα τους Small Blues Trap. Είναι η μόνη μπάντα που παίζει αυτό το είδος του μπλουζ. Τα υπόλοιπα από κοντά Ελευθέριε.......................

Είναι που φορά μαύρα ο ούτως ή άλλως σκούρος pocket-sized Waits.  ;D

Αλλά εδώ δεν συμφωνούμε. Δεν είναι η μόνη μπάντα εν Ελλάδι με σκοτεινό blues. H πιο γνωστή και με δισκογραφία, yes.

Από την άλλη υπάρχουν ελληνικά blues γκρουπ που χαζεύω καμμιά φορά στο myspace και έχουν κάποια (ενίοτε σκοτεινά ηχητικά) προσωπική άποψη στο ιδίωμα.

Και καιρός να αρχίσουν να βγαίνουν σιγά σιγά με συνεργασίες και ενοποιημένες βραδιές στην επιφάνεια. Να δουμε/ακούσουμε και κάτι καινούριο......

Λέω γω τώρα και καμμιά ...... να περνάει η ώρα.

Γι' αυτό θα σε απαγάγω στις 17 και 18 μιας και.......................

"με έναν Audiokostas ξεχνιέμαι" και όχι μόνο εγώ αλλά όλοι μας.

Αδερφέ, μη λάχει και δεν έρθεις, ειδικά εσύ.

epikouris είπε:
;D ;D ;DΔυστυχώς  φίλε μου, μόνο η πίεση μας περισσεύει  ,να είμαστε καλά

Θα τα πούμε από κοντά  ...ακούς  Κώστα  8)

epikouris είπε:
Γι' αυτό θα σε απαγάγω στις 17 και 18 μιας και.......................
Δεν θέλω να σε πληγώσω Δημήτρη και δεν ήθελα να το μάθεις έτσι, στυγνά, δημοσίως αλλά γκουχ, γκουχ, εεεε, χμμμμμ ...... πως να στο πω.......δεν φταις εσύ.......εγώ είμαι το πρόβλημα......αλλά να........ξέρεις........έχω αρχίσει και βλέπω άλλους άνδρες πλέον ...... 8)

Ρε συ Κώστα κανόνισε να είσαι εκεί να τζαμάρεις με το Λιάκο και τα παιδιά και άσε (όχι μην τ' αφήσεις) τ' Αριστοφανικά σου. Σε τέτοιες φάσεις μπορούν όλα να λείπουν εκτός από έναν audiokostas. 

epikouris είπε:
Ρε συ Κώστα κανόνισε να είσαι εκεί να τζαμάρεις με το Λιάκο και τα παιδιά και άσε (όχι μην τ' αφήσεις) τ' Αριστοφανικά σου. Σε τέτοιες φάσεις μπορούν όλα να λείπουν εκτός από έναν audiokostas. 
Κώστα .......... keep walking...........bass.  ;D

Αι λλ ντου μάι μπεστ εντ δατς ε πρόμις.

όπως κάποιοι εδώ μέσα γνωρίζουν... στις 18 δε θα μπορέσω, γιατί οι μαθητές μου (!!!) έχουν συναυλία! Τα έβαλα τα παιδάκια να παίξουν στους γονείς τους, φίλους, κλπ. Και το καλύτερο; Γουστάρουν τρελλά! ;)

Για τις 17 έχω ένα θέμα να ξεπεράσω: Οι παντρεμένοι φαντάζεσται που αναφέρομαι, αλλά αυτό ξεπερνιέται με αρκετό θάρρος, ουΐσκη και λίγο λεξοτανιλ!  ;D ;D ;D

Όπως και νά'χει όσοι πάτε να περάσεται καλά! :) Και μακάρι να τα πούμε.

Νίκο,

Η συνταγή είναι απλή:

1. Εξαφανίζεις τα αιχμηρά αντικείμενα από το σπίτι.

2. Κρύβεις σκούπες, σκοτώστρες, παπούτσια (κυρίως τις μπότες), αλλά δώσε έμφαση στο πλάστη (εκτός αν η δικιά σου δεν φτιάχνει τυροπιττάκια-εμένα φτιάχνει και τα πουλάω στη ζούλα στο στρατό για οβίδες!)

3. Της λες πόσο ευτυχισμένος είσαι που τη γνώρισες (εμένα τελευταία γελάει όποτε της το λέω)

4. Της κάνεις ένα δώρο (πιάνει πάντα, πίστεψέ με).

Μπορείς να παραλήψεις τα 1, 2, 3 και να πας κατευθείαν στο 4. Τα ίδια (θετικά) αποτελέσματα θα έχεις.

Επειδή μου ζητήθηκε, το μεταφέρω αυτούσιο όπως το έστειλε το VINILION και το έχει αναρτήσει και στη σελίδα του στο facebook. Για οποιαδήποτε απορία, παράπονο, ή απόδοση ευσήμων/συγχαρητηρίων, αποτανθείτε στον Βασίλη VINILION (ο οποίος μίλησε και πήρε την άδεια όλων των συμμετεχόντων για την παρούσα ανάρτηση) και στους μετέχοντες μουσικούς..............

"Στις 17 και 18 Δεκεμβρίου ταξιδεύουμε με το ποταμόπλοιο VINILION στα νερά του Μισσισσιππή για να συναντήσουμε το μπλούζ και την ιστορία του.

Ξεναγός μας ο Ηλίας Ζαϊκος με τους Blues Wire.

Στις 17 του Δεκέμβρη,

μαζί με τους Blues Wire , οι Small Blues Trap που θα παίξουν τα γνωστά αλλά μοναδικά και γεμάτα λυρισμό Dark Blues τους.

...Ο Παύλος Καραπιπέρης μαζί με το Δημήτρη Επικούρη θα χαρίσουν το δικό τους πόνημα «15 Σταγόνες Βροχής σε έναν Ωκεανό από Μπλούζ Ιστορίες» (CD και βιβλίο μαζί) σε 15 τυχερούς φίλους της κλήρωσης που θα διοργανώσει το Vinilion κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

ώρα έναρξης 21:30

είσοδος: 15€

DJ ΤΗΣ ΒΡΑΔIΑΣ Ο ΠΑΝΟΣ ΣΕΡΑΦΙΓΚΟΣ

Στις 18 του Δεκέμβρη,

δύο θρυλικές μπλουζ μπάντες με ιστορία άνω των 25 ετών, οι Blues Wire και οι Blues Cargo τζαμάρουν παρέα για πρώτη φορά ώστε όλοι μαζί να ταξιδέψουμε στο Chicago του Muddy Waters, του Howlin' Wolf και του Buddy Guy.

Ένα μοναδικό ταξίδι από τους μεγαλύτερους εκπροσώπους του μπλούζ στη χώρα μας που θα μείνει πραγματικά αξέχαστο σε όσους παρευρεθούν. Ένα ταξίδι σταθμός που ο χρόνος δεν θα μπορέσει ποτέ να σβήσει από τις μνήμες μας.

ώρα έναρξης 21:30

είσοδος: 15€

ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ.

ΤΖΕΝΗ ΚΑΠΑΔΑΗ- ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ- ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΚΟΜΟΖΙΑΣ- ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ- ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΘΑΣ - ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΟΥΛΑΣ- ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΑΧΑΡΙΤΣΕΦ- ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΠΑΝΟΣ- ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΡΕΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ....

ΠΟΤΟ 6 ΕΥΡΩ

ΜΠΥΡΑ-ΚΡΑΣΙ 4 ΕΥΡΩ

ΧΩΡΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

Για πληροφορίες και κρατήσεις

VINILION CLUB:

ΕΚΤΟΡΟΣ 92 & ΜΕΝΕΛΑΟΥ , ΙΛΙΟΝ

ΤΗΛ: 210-2692640

www.vinilion.gr

BLUES WIRE
www.blueswire.gr

BLUES CARGO
www.bluescargo.gr

SMALL BLUES TRAP
www.smallbluestrap.gr [/i]"

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΛΑ and get their money's worth from the event.

Υπέροχη βραδιά.

Με υπέροχους ανθρώπους.

Πάνω και κάτω απ' τη σκηνή  ;)

Και υπέροχη μουσική.

Σας ευχαριστώ.

Θα συμφωνήσω απόλυτα ότι η είσοδος είναι υπερβολική.

Δεν νομίζω όμως ότι στο τέλος της βραδιάς να υπήρξε κανείς που το μετάνοιωσε.

Μακάρι να μπορούσα και σήμερα....

Οι περισσότεροι θα πάτε (και καλώς θα πράξετε) και για τους frontmen Ζάϊκο & Ιωάννου.

Κάθε μέλος και των δύο γκρουπ όμως, είναι σε πολύ ψηλό επίπεδο.

Με έμφαση στη Νίκη.  8)

Ευχαριστώ για την υπέροχη βραδια!

Πέρασα υπέροχα παρέα με τους μουσικούς μου φίλους !

Φοβερή μουσική ενέργεια!

Δυστυχώς λόγω σημερινών υποχρεώσεων,δεν έμεινα μέχρι τέλους να ακούσω και τους Νοιζαδες μουσικούς.

Αναμένω ντοκουμέντα..φήμες...σχόλια... 8)

Εμένα μ' έχει πιάσει κατάθλιψη που δεν μπορώ να έρθω κι απόψε.

Εκπληκτική βραδιά με φοβερή μουσική και σούπερ παρέα. Χίλια ευχαριστώ στον Ηλία και το Δημήτρη, τους blues wire και τους small blues trap και τους φίλους του νόιζ που είναι ένας κι ένας.

Υπάρχει βίντεο με τα τζαμαρίσματα του yameth, του Gregg και το δικό μου. Με την άδεια των εμφανιζόμενων, θα ανέβει στο youtube και θα λινκαριστεί κάπου εδώ.

Πολύ σωστά τα λες Κώστα. 15 Ευρώ δεν είναι λίγα χρήματα ειδικά για κάποιον που δεν γνωρίζει τι θα "αγοράσει" με αυτά. Σαφώς και είναι ένα σημαντικό ποσό και μάλιστα κάνει τον άλλο να είναι διστακτικός ειδικά στις μέρες που ζούμε. Πολύ σοφά όμως όπως είπες, κανείς από αυτούς που τελικά έρχονται, δεν το μετανοιώνει γιατί με τα 15 αυτά ευρώ, βιώνει μία εμπειρία που σίγουρα θα αργήσει πολύ να ξεχάσει και ίσως να μην την ξεχάσει ποτέ.

Και εγώ από μεριάς μου να ευχαριστήσω όλους τους φίλους που γνώρισα καλύτερα χτες και φυσικά τις μπάντες αλλά και τον Βασίλη, τον ιδιοκτήτη του Vinilion.

ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΜ ΟΜΟΡΦΑ ..ΟΜΟΡΦΑ ΟΜΟΡΦΑ ΟΕΟ ΟΕΟ ΟΕΟ

τωρα μας πιανουν οι μπιρες  ;D

special thanks σε ολους τους noiz guitar & bass heroes

χικ..

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back