BLUES WIRE Black Magic Woman

• Thread starter Thread starter ez
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 11K
Ωραίος ο Newbie.

Πλάκα κάνω, Hats off to EZ, κατά το Hats off to Roy Harper.

Με σεβασμό Nestoras.

Hλια

τι κιθαρα ηταν αυτη που τα'φτησε  ;D

προχθες στο ΡΟΝΤΕΟ ?

καταπληκτικο ''ακουστικο σετ'' αν και μας την εσπασε

στο τελος με το προβλημα στη κιθαρα.

;)

faltsoo είπε:
Hλια

τι κιθαρα ηταν αυτη που τα'φτησε  ;D

προχθες στο ΡΟΝΤΕΟ ?

καταπληκτικο ''ακουστικο σετ'' αν και μας την εσπασε

στο τελος με το προβλημα στη κιθαρα.

;)
Μάλλον το Κύτταρο εννοείς... ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, ναι ρε γαμώτο, ήταν χοντρό σπάσιμο, η βραδιά πήγαινε πολύ καλά για μας μέχρι τότε...τέλος πάντων, shit happens που λένε ή για να συνάδω με το συγκεκριμένο post, Oh well...

Η κιθάρα είναι μιά απλή ρέπλικα 000 με μασίφ ξύλα όμως και πολύ ωραίο V-neck που την έχω "περιποιηθεί" λιγάκι εμφανισιακά...και να φανταστείς οτι τελικά το πρόβλημα ήταν αστείο...απο το "κοπάνημα" έφυγε η μπαταρία του μαγνήτη απ'τη θέση της...

ΚΥΤΤΑΡΟ OHHH YEHHH...

Παει γερασαμε....

αυτο που με εστειλε παντως , ηταν ο ηχος της αφου ''εμεινε''

και επαιζες χωρις τιποτα.

ακουγοταν μια χαρα απο κατω , αν και δεν ειχαμε και πολυ ησυχια.

ευγε.  :)

Hats Off στον εξαιρετικό κύριο Peter Green με την τρομερή αισθητική του λεπτότητα, και μία απο τα ίδια στους Blues wire που μας τον θυμίζουν με τις διασκευές τους ή με τις παραπομπές τους μέσα απο originals. Συγχαρητήρια και για το ακλόνητο και στιβαρό "Oh Well..." το οποίο ταίριαξε πολύ στο ύφος των blues wire. Ελπίζω το μέλλον να ακούσουμε και άλλα τόσο απο Green και απο άλλους ξεχασμένους Αμερικανούς συναδέλφους (Magic Sam).

Εξαιρετικοτατα και τα δυο video.

Οπως παντα αλλωστε....

Γεια σου Λιακο!!!

Ζάικος... Α1 όπως πάντα...

Όπως έλεγε και ένας κοινός φίλος, ο Ηλίας είναι ο μόνος που μπορεί να πάρει feedback από κλειστό ενισχυτή... :-)

Χαρά μας που σε έχουμε εδώ Ηλία...

Evilnye είπε:
+1

Πολύ καλό. Αναμενόμενο :)
Και μένα χαρά μου είναι. Θέλω με την ευκαιρία να σας πω δυό τρία πραγματάκια... Πρώτα απ'όλα ευχαριστώ όλους εκείνους που με τα καλά τους λόγια και τις παρατηρήσεις τους γεμίζουν τη ψυχή μου με κουράγιο, πίστη κι αισιοδοξία. Αν ένα πράγμα δεν έχει αλλάξει μέσα μου όλα τα χρόνια που ασχολούμαι με τη μουσική, αυτό είναι η λαχτάρα να μοιραστώ γνώσεις, απόψεις, αντιλήψεις. Κι αν υπάρχουν και μερικές γκρινιάρικες κριτικές, καλοδεχούμενες κι αυτές εφόσον είναι καλοπροαίρετες κι εποικοδομητικές... Όλη μου τη ζωή νοιώθω πιτσιρίκος και κατά πως φαίνεται έτσι θα τελειώσω... Remember, i'm just one of the boys, we're all under the same sky...

ez είπε:
Όλη μου τη ζωή νοιώθω πιτσιρίκος και κατά πως φαίνεται έτσι θα τελειώσω... Remember, i'm just one of the boys, we're all under the same sky...
Για αυτό είσαι μεγάλος καλλιτέχνης Ηλία ;)

Δύσκολο το blues στην Ελλάδα (δικά σου λόγια κάποτε στο Alter ego), παρόλα αυτά μετά απο πολύ σκέψη περισυλλογή και 100άδες ποτά το ξανασκέφτικα (ήταν και αυτό το Live σας στα τζουμέρκα που απλά έβαλε την τελεία και παύλα που λέμε..), άμα γεμίζει το δωμάτιο με νότες που συνθέτουν μπλούζ και είναι αυτό ακριβώς που θες να ακούσεις, αυτό που το λέει η ψυχή σου τότε τι να σου πει το μουσικό γούστο της Ελλάδας. Καλύτερα μόνος ή με φίλους και να παίζω αυτά που γουστάρω..

Να'σαι καλά για την αυθεντική σου κουλτούρα και που μαθαίνεις blues στους Έλληνες..

Vodkapower είπε:
...... που μαθαίνεις blues στους Έλληνες..
Μάλλον υπερβάλλεις αλλά καταλαβαίνω τι θες να πεις, οπότε πάσο.

Κακά τα ψέματα, όταν παίζεις blues στην Ελλάδα είναι συνήθως αυτό που λέμε στα Ελληνικά, preaching to the converted.

Οπως και αρκετά άλλα είδη βέβαια ......

audiokostas είπε:
Μάλλον υπερβάλλεις αλλά καταλαβαίνω τι θες να πεις, οπότε πάσο.

Κακά τα ψέματα, όταν παίζεις blues στην Ελλάδα είναι συνήθως αυτό που λέμε στα Ελληνικά, preaching to the converted.

Οπως και αρκετά άλλα είδη βέβαια ......
+1 :)

Μια πολυ σωστη γνωμη.

Παντως το θεμα, απο μια σκοπια, ειναι να παιζεις μια μουσικη και να την ευχαριστιεσαι. Οποιοδηποτε ειδος και αν ειναι αυτο.

Και βεβαια οταν ακους και βλεπεις μπαντες στην Ελλαδα να παιζουν οπως οι blues wire (ενα πολυ καλο παραδειγμα μεσα απο ενα συνολο μουσικων που παιζουν αυτη τη μουσικη στην Ελλαδα - γνωστοι και μη) με ψυχη και τεχνικη που συνανταμε συχνα σε ξενες blues μπαντες και καλλιτεχνες που αγαπαμε χαιρεσαι να βλεπεις αυτο το πραγμα να επιβεβαιωνεται.

Edit: και για να μην ξεχασω, ειχα δει πριν μερικες μερικες μερες το συγκεκριμενο video με την εκτελεση του black magic woman σε καποιον αλλο ιστοτοπο (δε θυμαμαι που). Ειναι πολυ ενδιαφερουσα και την ειχα ευχαριστηθει :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ωραιότατο παίξιμο από μια πολύ παλιά καραβάνα... καλώς ήρθατε!  :) Μπορούμε να έχουμε κι άλλα βίντεο?

Όταν σας είχα πρωτοδεί πολλά χρόνια πριν με τον Μπαντούκ, είχατε παίξει κι ένα φανταστικό, αρκετά μεγάλο σε διάρκεια, αργό και πολύ trippy μπλουζ τραγούδι, αλλά δεν ξέρω ποιο ήταν. Μήπως θυμάστε?

bloody_sunday είπε:
..........είχατε παίξει κι ένα φανταστικό, αρκετά μεγάλο σε διάρκεια, αργό και πολύ trippy μπλουζ τραγούδι............
Οι συνθήκες του αργού(ειδικά) και trippy δεν νομίζω ότι ικανοποιούνται από το Whipping Post

audiokostas είπε:
Οι συνθήκες του αργού(ειδικά) και trippy δεν νομίζω ότι ικανοποιούνται από το Whipping Post ?
Οκ για το αργο έχεις δίκιο!  :'(

Αλλά για το τρυπιοι νομιζω ειμαστε νταξ!!

εδιδ: trippy.. ;D

alekelis είπε:
Οκ για το αργο έχεις δίκιο!  :'(

Αλλά για το τρυπιοι νομιζω ειμαστε νταξ!!

εδιδ: trippy.. ;D
Θέμα ερμηνείας / οπτικής γωνίας.

Νταξ είμαστε ούτως ή άλλως.  ;) ;D

bloody_sunday είπε:
Ωραιότατο παίξιμο από μια πολύ παλιά καραβάνα... καλώς ήρθατε!  :) Μπορούμε να έχουμε κι άλλα βίντεο?

Όταν σας είχα πρωτοδεί πολλά χρόνια πριν με τον Μπαντούκ, είχατε παίξει κι ένα φανταστικό, αρκετά μεγάλο σε διάρκεια, αργό και πολύ trippy μπλουζ τραγούδι, αλλά δεν ξέρω ποιο ήταν. Μήπως θυμάστε?
Μόλις επέστρεψα και διαβάζω τα όσα λέτε, λοιπόν, για το αργό κομμάτι, μάλλον πρέπει να είναι το Wishbone, απο το δίσκο μας Fence...ανταποκρίνεται στην περιγραφή...

Όσο για άλλα βίντεο, μετά χαράς!!! :D

Δείτε αυτό που είναι απο τα πολύ αγαπημένα μου, μακρύ και αυτοσχέδιο, η εκτέλεση αυτή είναι η πρώτη φορά που το παίζουμε μαζί με τη μπάντα, και όταν λέω πρώτη φορά εννοώ πρώτη γενικώς, όχι πρώτη ζωντανά!! Καμμία πρόβα ή προετοιμασία, εισαγωγή και ραντεβού στο φινάλε! On the spot!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back