Μάλλον το Κύτταρο εννοείς... ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, ναι ρε γαμώτο, ήταν χοντρό σπάσιμο, η βραδιά πήγαινε πολύ καλά για μας μέχρι τότε...τέλος πάντων, shit happens που λένε ή για να συνάδω με το συγκεκριμένο post, Oh well...faltsoo είπε:Hλια
τι κιθαρα ηταν αυτη που τα'φτησε ;D
προχθες στο ΡΟΝΤΕΟ ?
καταπληκτικο ''ακουστικο σετ'' αν και μας την εσπασε
στο τελος με το προβλημα στη κιθαρα.
![]()
Και μένα χαρά μου είναι. Θέλω με την ευκαιρία να σας πω δυό τρία πραγματάκια... Πρώτα απ'όλα ευχαριστώ όλους εκείνους που με τα καλά τους λόγια και τις παρατηρήσεις τους γεμίζουν τη ψυχή μου με κουράγιο, πίστη κι αισιοδοξία. Αν ένα πράγμα δεν έχει αλλάξει μέσα μου όλα τα χρόνια που ασχολούμαι με τη μουσική, αυτό είναι η λαχτάρα να μοιραστώ γνώσεις, απόψεις, αντιλήψεις. Κι αν υπάρχουν και μερικές γκρινιάρικες κριτικές, καλοδεχούμενες κι αυτές εφόσον είναι καλοπροαίρετες κι εποικοδομητικές... Όλη μου τη ζωή νοιώθω πιτσιρίκος και κατά πως φαίνεται έτσι θα τελειώσω... Remember, i'm just one of the boys, we're all under the same sky...Evilnye είπε:+1
Πολύ καλό. Αναμενόμενο![]()
Για αυτό είσαι μεγάλος καλλιτέχνης Ηλίαez είπε:Όλη μου τη ζωή νοιώθω πιτσιρίκος και κατά πως φαίνεται έτσι θα τελειώσω... Remember, i'm just one of the boys, we're all under the same sky...
Μάλλον υπερβάλλεις αλλά καταλαβαίνω τι θες να πεις, οπότε πάσο.Vodkapower είπε:...... που μαθαίνεις blues στους Έλληνες..
+1audiokostas είπε:Μάλλον υπερβάλλεις αλλά καταλαβαίνω τι θες να πεις, οπότε πάσο.
Κακά τα ψέματα, όταν παίζεις blues στην Ελλάδα είναι συνήθως αυτό που λέμε στα Ελληνικά, preaching to the converted.
Οπως και αρκετά άλλα είδη βέβαια ......
Οι συνθήκες του αργού(ειδικά) και trippy δεν νομίζω ότι ικανοποιούνται από το Whipping Postbloody_sunday είπε:..........είχατε παίξει κι ένα φανταστικό, αρκετά μεγάλο σε διάρκεια, αργό και πολύ trippy μπλουζ τραγούδι............
Οκ για το αργο έχεις δίκιο! :'(audiokostas είπε:Οι συνθήκες του αργού(ειδικά) και trippy δεν νομίζω ότι ικανοποιούνται από το Whipping Post ?
Θέμα ερμηνείας / οπτικής γωνίας.alekelis είπε:Οκ για το αργο έχεις δίκιο! :'(
Αλλά για το τρυπιοι νομιζω ειμαστε νταξ!!
εδιδ: trippy.. ;D
Μόλις επέστρεψα και διαβάζω τα όσα λέτε, λοιπόν, για το αργό κομμάτι, μάλλον πρέπει να είναι το Wishbone, απο το δίσκο μας Fence...ανταποκρίνεται στην περιγραφή...bloody_sunday είπε:Ωραιότατο παίξιμο από μια πολύ παλιά καραβάνα... καλώς ήρθατε!Μπορούμε να έχουμε κι άλλα βίντεο?
Όταν σας είχα πρωτοδεί πολλά χρόνια πριν με τον Μπαντούκ, είχατε παίξει κι ένα φανταστικό, αρκετά μεγάλο σε διάρκεια, αργό και πολύ trippy μπλουζ τραγούδι, αλλά δεν ξέρω ποιο ήταν. Μήπως θυμάστε?