BLUES WIRE & BLUES CARGO @ Double Trouble (2 days event)

audiokostas

V.I.P.
Πόντοι
38
Μιας και βλέπω ότι περνάει λίγο στο ντούκου (εκτός κι αν κάνω κάπου λάθος), είπα να κάνω κι εγώ μια μνεία στο γεγονός ότι τα δύο μεγαλύτερα Blues γκρουπ της Ελλάδος (Blues Wire & Blues Cargo) θα βρεθούν κάτω από την ίδια στέγη (Double Trouble) στις Παρασκευή 14 & Σάββατο 15 Μαρτίου.

Όσοι πιστοί (και άπιστοι γιατί αυτοί είναι η δυσκολία και η προσπάθεια για να πιστέψουν) προσέλθετε.

Να επισημάνω βέβαια ότι δεν είμαστε κολλημένοι όλοι στο facebook για να μάθουμε τα τεκταινόμενα. Για αυτό το λόγο μιλάει ο κόσμος (Ηλία, Γιάννη, Δημήτρη) και αν πρόκειται για τέτοιο γεγονός, φωνάζει και λίγο.  ;)

Με τις καλημέρες μου.....

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το ακουσα κι εγω πριν λιγο καιρο με μεγαλη χαρα.

Σ'εναν αρτιο χωρο δυο εξαιρετα/ιστορικα για την ελληνικη και οχι μονο σκηνη σχηματα.

Χρησιμο το ποστ για οσους δεν το ειχαν υπ'οψιν!

audiokostas είπε:
Για αυτό το λόγο μιλάει ο κόσμος (Ηλία, Γιάννη, Δημήτρη) και αν πρόκειται για τέτοιο γεγονός, φωνάζει και λίγο.  ;)

Με τις καλημέρες μου.....

1780629_617701608301909_2085759605_n.jpg

Να ευχαριστήσω την κλίκα του blues (και όχι μόνο) που έκανε τα πάντα (το Σάββατο) για να διασκεδάσω.

Τα καταφέρατε και με το παραπάνω. Χελ γιέα.

Από την ώρα που ξεκίνησαν οι Qualified μέχρι και τα τζαμαρίσματα με τη (πολυτάλαντη) Νίκη στο τραγούδι.

Θα πρότεινα να το ξανακάνετε.  ;D

Υ.Γ. Σόρρυ για την ακούσια ανταλλαγή εγχόρδων.   :-[ ;D

Εξαιρετικη βραδιά (Σάββατο) γεματη Blues και Jamαρισματα σε ενα μαγαζι "πιτα ".

Αποκαλυψη η Νικη που τα σπαει και στο τραγουδι !!!  :o

Στα συν οι μπαντες και τα jamαρισματα .

Στα πλην ..τα jamαρισματα

Ειδα και εναν τυπο χωρις τραγιασκα να punkιζει ενα RnR κομματι

δειχνοντας οτι η μουσικη συνεχισε και μετα το 60  . ;D

Παντα τετοια !!!  :)

audiokostas είπε:
τα τζαμαρίσματα με τη (πολυτάλαντη) Νίκη στο τραγούδι.

Σόρρυ για την ακούσια ανταλλαγή εγχόρδων.
Για πες λεπτομέρειες και για τα δύο, για μας που δεν ζήσαμε τέτοιες μεγαλειώδεις στιγμές την Παρασκευή...

Αποκαλυψη η Νικη που τα σπαει και στο τραγουδι !!!  :o

Ειδα και εναν τυπο χωρις τραγιασκα να punkιζει ενα RnR κομματι

δειχνοντας οτι η μουσικη συνεχισε και μετα το 60
ΓΙΑ ΠΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ (ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΛΝΤ!), ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΗΣΑΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ... ;D

audiokostas είπε:
Υ.Γ. Σόρρυ για την ακούσια ανταλλαγή εγχόρδων.   :-[ ;D
Έπος!  ;D Μήπως φτερνιζόσουν μετά που έφυγες;  ;D

Νάστε καλά ρε λεβέντες που αγαπάτε τη μουσική και μας τιμάτε συχνά πυκνά με την παρουσία σας...σας ευχαριστώ όλους.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back