Blues Trinity

Sakis_Gallo

Ενεργό μέλος
Πόντοι
138
Επειδη με τον φιλο Gregg βαρεθηκαμε να τζαμαρουμε οι δυο μας  :P καλεσαμε στην παρεα κ ενα τριτο ανθρωπα! τον ενα κ μοναδικο Longshadow που τον ευχαριστουμε πολυ που δεχθηκε την προταση αλλα ασχοληθηκε κ με την ηχοληψια(βασικα κ να μην επαιζε παλι θα το "πειραζε" λιγο το κοματι χαχαχα)

τζαμαρουμε σε ενα αργο blues κ η σειρα εμφανισεως εχει ως εξης

Gregg - bluezlick - Longshadow

καλη ακροαση!  ;D

http://www.box.net/shared/bxyoybvzh7

Μπιαούτιφουλ ρε ναπούμ.Ο γκαίη κίπερ πολύ σοφιστικέ σολο μιλάμε.Εμπειρία μεγαλή....

Εσας σας ξέρουμε τυρόβλαχοι για αυτο δεν λεω τπτ

kabamaru-x- είπε:
yeap ποντιος ειμαι αλλα αυτο το λενε και στην κυπρο  ;)
Α ναι? δεν το ήξερα. Τες πα θα ξαναπώ ότι τα παιδια παίξαν όμορφα solo's.

ευχαριστουμε παιδια!  ;)

trigga είπε:
Ο γκαίη κίπερ πολύ σοφιστικέ σολο μιλάμε.Εμπειρία μεγαλή....
αστα να πανε τρελο σολιδι!

Άντε μπράβο, παίξατε και ένα αργό ματζόρε blues και αφήσατε τα ξενέρωτα μινόρε. Ωραίο το δίδυμο, ωραίος και ο Robben Ford που παίζει στο τέλος. :D :)

spy είπε:
Ωραίο το δίδυμο, ωραίος και ο Robben Ford που παίζει στο τέλος. :D :)
Μπράβο παιδιά!

Όντως πολύ σοφιστικέ ο μακρυίσκιωτος. Μας έστειλε (παλι...)!!!

Στο τέλος (που κάνει αργά fade out το κομμάτι) μου ερχότανε να χωθώ σφήνα και να παίξω με το "έτσι θέλω" κανα-δυό ηπειρώτικοματζορομπλούζ νοτούλες...;D

Gregg, έχεις ακούσει ένα του Vai, που λέγεται Blues Improvisation; Εκεί παραπέμπει ο ήχος σου...

Μπλούζλικε, έβαλες παραπάνω γκάζι από άλλες φορές; ::)

Και κάνω και μια παράθεση από παλιότερο ποστ μου...

kultura είπε:
Longshadow, θα το ξαναπώ: Είσαι μεγάλος παιχταράς, τέλος!!!

kultura είπε:
Μπλούζλικε, έβαλες παραπάνω γκάζι από άλλες φορές; ::)
ειπα να παιξω λιγο πιο γκαζωμενα!  ;D

kultura είπε:
Gregg, έχεις ακούσει ένα του Vai, που λέγεται Blues Improvisation; Εκεί παραπέμπει ο ήχος σου...
Το εχω ακουσει φιλε Kultura ;) Αλλα δεν ειχα αυτο υπ'οψιν οταν εγραφα :)

Ευχαριστούμε!!....... ;D

Να δώσω και κάποια στοιχεία για το setup μου.

Fender strat usa Buddy Guy signature με van zandt μαγνήτες > carl martin plexitone > izotope trash.

Το κλιπ έχει παιχθεί στον bridge humbucker, αλλά με το pot που μιξάρει τον neck ανοιχτό μέχρι την μέση περίπου.

Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά που με προσκάλεσαν στη μουσική τους παρέα!.. ;)

Πάντα τέτοια!!.. :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
να πω κ εγω

Baja tele(neck pickup) ---> roland micro cube(brit combo) ---> PC

Και τελος απο μενα τα εξης -> fender strat japan καρφι στην καρτα ηχου και guitar rig. :)

Ναι, αλλά με τέτοια παιξίματα το gear περνά σε δεύτερη μοίρα. Δεν είναι τυχαίο ότι κανείς δε ρώτησε. :)

μπραβο bluezlick,μπραβο gregg!ωραια η ιδεα για το trinity..μπραβο..να ξαναγινει!συγχαρητηρια και για το παιξιμο σας..οσο για τον κυριο longshadow τι να πω..τοσα χρονια που τον ακουω να παιζει νιωθω το ιδιο μικρος κιθαριστας :'( :o..κ παλι μπραβο σε ολους.!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back