Blues σε HD

kotsadoros

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Τι καλυτερο απτο να παιζεις  μπλουζιες με ΗD καμερα !!(Μολις πηρα κανουργια καμερα ;D

Ωραια η μοντερνα τεχνολογια βρε παιδι μου.

Ελπιζω να σας αρεσει  ;)

Ωραια η τεχνολογια αλλα εσυ ακομα πιο ωραιος! Φοβερος ο ηχος σου (αν οχι και τοσο αυστηρά blues) Η PRS σταζει μελι....Πως εγραψες το βιντεο και τον ηχο;

Thanks, ασε με αυτη η prs μου εχει σπασει τα δαχτυλα ,δεν μπορω να την αφησω κατω.

Η καμερα ειναι η d500 της canon .και ο ηχος ειναι ενα modified dod overdrive απο analogman μεσα στο guitar port me vox ac30 simulation.  ;)

kotsadoros είπε:
Thanks, ασε με αυτη η prs μου εχει σπασει τα δαχτυλα ,δεν μπορω να την αφησω κατω.

Η καμερα ειναι η d500 της canon .και ο ηχος ειναι ενα modified dod overdrive απο analogman μεσα στο guitar port me vox ac30 simulation.  ;)
Και απο το guitar port στο mic in της καμερας?

οχι, στην καρτα ηχου και μετα cubase. Μετα μιξαρισα το audio και το video με το

premier pro της adobee. :)

μπραβο κι απο μενα

μας εστειλες για τσαι, παω να πεταξω κανα δυο κιθαρες και 5-6 πετάλια και να αρχισω να ασχολουμαι σοβαρα με την εντομολογια  8)

Εγω έκανα κανενα λεπτό να συνειδητοποιησω ότι ειναι λευκή η κιθάρα, δεν την κοίταξα κάν , κοιτούσα μόνο το παίξιμο , Μπράβο από μένα, πολυ καλή μπλουζιά =]=]=]=]

εξαιρετικο.......τι γαλα επινες μικρος? μπας και αρχισω τωρα εγω να πινω..... ;D

Αιτούμαι να διαγραφεί άμεσα από μέλος ο kotsadoros, γιατί κάθε φορά που ανεβάζει clip, η πίεσή μας ανεβαίνει στο 200! ;D

elavd είπε:
Αιτούμαι να διαγραφεί άμεσα από μέλος ο kotsadoros, γιατί κάθε φορά που ανεβάζει clip, η πίεσή μας ανεβαίνει στο 200! ;D

Και εξορία !!!!

Πολύ ωραίος ήχος, ο οποίος βελτιώνεται μέσα από το παίξιμό σου. Κουκλί και η PRS  8)

Φιλαράκι έχεις πολύ δρόμο ακόμα μπροστά σου....

Τα πλάνα σου θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα όπως επίσης να είχες χρησιμοποιήσει και 2η κάμερα για πιο artistic καταστάσεις

Ο συγχρονισμός ήχου εικόνας θέλει επίσης δουλειά....ξια ξεκίνημα δεν τα πήγες και άσχημα-συνέχισε έτσι

Όσο για το παίξιμο.....................ένα μεγάλο RESPECT

Cheers :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back