Blues-Rock Instrumental Guitar Ballad

πάρα πολύ ωραίο Jimmy, εξαιρετικές μελωδίες και δυναμικές. Το ξανακούω!

Μπράβο φίλε, το άκουσα 2 φορές, το ευχαριστήθηκα...

Φοβερό το σόλο. Στην αρχή μου φάνηκε κάπως ασύνδετη η εισαγωγή και λίγο κουραστική αλλά την 3η φορά την άκουσα οκ. Ίσως θα μπορούσε να ήταν λίγο πιο ενδιαφέρουσα (?).

Σολάρα πάντως και η σύνθεση πολύ ωραία, μπράβο!

Ήταν υπέροχο το κομμάτι ο ήχος  και το παίξιμο σου πάνω από όλα.

JimmyKonsta είπε:
To πρώτο δημοσιευμένο τραγουδάκι μου, ελπίζω να περάσετε ευχάριστα ακούγοντάς το!

Πολύ ωραίο. Σε μερικά σημεία ακούω Andy Timmons περάσματα, με παίδεψε να το ανακαλύψω, κάνω λάθος? Συγχαρητήρια.

Και φοβερός ήχος χωρίς καν να είναι στο βίσμα.  ;D Μιλάμε για επανάσταση.

Πολύ ωραίο το κομμάτι συνολικά φίλε μου αλλά το σόλο το απογείωσε. ;)

Μπράβο σου! :)

Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια και που μπήκατε στον κόπο να το ακούσετε. Δεν περίμενα τόσο θετική ανταπόκριση, να είστε όλοι καλά!

@Οtto## κι έλεγα δεν θα σχολιάσει κανείς το βύσμα... ;D Αλλά και ο bridge μαγνήτης ακούγεται σαν neck σε όλη την εισαγωγή... ;D εντάξει αφού φαίνεται ότι είναι "βιντεοκλίπ" να κοροιδευόμαστε?? Δεν το έβαλα καν  ;D

Μεγάλη τιμή αν είδες κάτι από Andy αν και δε έγινε συνειδητά, αλλά είναι όντως από τους αγαπημένους μου!

@Stoyo σε ευχαριστώ πολύ για τις παρατηρήσεις σου, θα προσπαθήσω το επόμενο να είναι καλύτερο!

Ευχαριστώ και πάλι άπαντες  :)

JimmyKonsta είπε:
Μεγάλη τιμή αν είδες κάτι από Andy αν και δε έγινε συνειδητά, αλλά είναι όντως από τους αγαπημένους μου!
Μα άμα είναι από τους αγαπημένους σου είναι προφανές ότι θα σου βγει, συνειδητά ή ασυνείδητα.  ;)

Εκπληκτικό φίλε μου πεντακάθαρο παίξιμο, μου άρεσε ιδιαίτερα το θέμα στο παίξιμο με τον καθαρό σου ήχο , μπράβο να ανεβάσεις κι άλλα :D

πολυ ωραιο μου θυμισε λιγο Knoffler με πενα το στυλ , δεν ξερω αν ειμαι πολυ εξω  ...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back