"Blues Κάλεσμα" στους απανταχού μουσικούς του NOIZ

Το The Blues Club για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν είναι εδώ Για να πάτε απο το μενού πάτε More / Clubs.

ε τότε να φτιάξεις και ένα jazz club....

(να μπω μέσα μη χώνομαι στα πόδια σας...)

Stevie Ray Vaughan από τα 18 μου
Καλα Εξυπακούεται 

Είχαμε μια ωραία συζήτηση πριν λίγες μέρες περί blues γι αυτό και κάποια αστειάκια που έκανα 

Στο άλλο σου ερώτημα,  βασικά απλά μ αρέσει το μεταλ περισσότερο, δεν είναι κάτι παραπάνω από αυτό 

ε τότε να φτιάξεις και ένα jazz club....

(να μπω μέσα μη χώνομαι στα πόδια σας...)

Σίγουρα! Γιατί όχι!

Σαν νέος χρήστης του forum, έχω παρατηρήσει ότι δυσκολεύομαι να ψάξω αν κάτι που με ενδιαφέρει έχει υποθεί σε παλαιότερο topic. Αυτό δεν οφείλεται στην δομή του φόρουμ, κάθε άλλο. Αυτό που με δυσκολεύει είναι το μέγεθος του forum. Υπάρχουν άπειρα topics. Ίσως η δημιουργία μερικών Clubs (Blues, Jazz, Metal, Rock.. ) να βοηθήσει γενικότερα, ενώ ταυτόχρονα θα μάθουμε τελικά και ποιοί είναι οι περισσότεροι και οι ποιο ενεργοί ?

Ρίξε ένα τζαμάρισμα εδώ αν θες να σε ακούσουμε και μετά να φτιάξουμε κλουμπ... αβανα κλουμπ??

εγώ ακούω μπλουζ καθαρόαιμη 12/8??

Ρίξε ένα τζαμάρισμα εδώ αν θες να σε ακούσουμε και μετά να φτιάξουμε κλουμπ... αβανα κλουμπ??

Πολύ θα το ήθελα να τζαμάρω πάνω το backing track σου, αλλά δεν έχω τον εξοπλισμό.. ακόμα.. 

Μόλις πάρω μια κάρτα ήχου θα επανέλθω!

Trending...

Νέα θέματα

Back