- Πόντοι
- 38
Την Παρασκευή δεν έχει ματς αλλά έχει τους Blue Happy και κατόπιν τους Loose Rag στο After Dark (Διδότου 31, κάθετος της Ιπποκράτους στο κέντρο, λίγο πριν φτάσετε Ακαδημίας -καλά ρε σεις δεν έχετε google maps; - πείτε μου μόνο πότε ξεκινάτε να ρθετε για να σας πω να φέρετε καπνό και χαρτάκια γιατί τέλειωσαν και βαριέμαι να πα να πάρω).
Αφού τελειώσουν αυτοί (όλοι εμείς που απαρτιζόμαστε από αυτούς, εκείνον κι εμάς), θα έχει και τον Jorge στα πλατώ (sic) και έτσι θα του πούμε να βάλει το κούτσου bill low και θα αράξουμε όλοι να πίνουμε τις καϊπιρίνιες μας κάνοντας ένα summer holiday pretend.
Δεν βάζουμε είσοδο άρα ξοδεύετε ότι πιείτε.
Άμα οδηγάτε μην πιείτε και δώστε μου να τα πιω εγώ και με γυρνάτε εσείς σπίτι που θα στε νηφάλιοι.
Αλλίμονο, φίλοι είμαστε, θα ρθετε που θα ρθετε, να μην κάνω και μια παραχώρηση;
Spread the word, save some souls. ;D
Αφού τελειώσουν αυτοί (όλοι εμείς που απαρτιζόμαστε από αυτούς, εκείνον κι εμάς), θα έχει και τον Jorge στα πλατώ (sic) και έτσι θα του πούμε να βάλει το κούτσου bill low και θα αράξουμε όλοι να πίνουμε τις καϊπιρίνιες μας κάνοντας ένα summer holiday pretend.
Δεν βάζουμε είσοδο άρα ξοδεύετε ότι πιείτε.
Άμα οδηγάτε μην πιείτε και δώστε μου να τα πιω εγώ και με γυρνάτε εσείς σπίτι που θα στε νηφάλιοι.
Αλλίμονο, φίλοι είμαστε, θα ρθετε που θα ρθετε, να μην κάνω και μια παραχώρηση;
Spread the word, save some souls. ;D
Τελευταία επεξεργασία από moderator: